2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047553 بازدید | 684608 پست
عشق منی آخه میدونی من این ماه یه المه دمنوش و زغفرون خوردم که مثلا خیلی پری بشم بر عکس شد. نمی خوا ...

اخه من نمیدونم این لایک داشت .یعنی کار خوبی کردم

نکردم

بکنم نکنم دوباره

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
عزیزم سیستم کار آزمایش روی اسپرم تو مراکز ناباروری و معمولی فرق داره......... ببین تومراکز معمولی ش ...

اگه انقد فرق داره ب دكترم ميگه بنويس دوباره ازمايش تو مركز ناباروري انجام بدم 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

كه ببينم واقعا تغيري كرده يانه

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
انا جون ممنون به خاطر تاپیکی که زدی خداوند دختر نازت رو حفظ کنه وهمیشه درکنار همسر وفرزندت خوش و خرم ...

فدات عزیزم.........

ممنون منم از تک تک دوستانی که چراغ اینجا رو روشن نگه داشتن و اینجا رو خونه خودشون دونستن ممنونم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عشق منی آخه میدونی من این ماه یه المه دمنوش و زغفرون خوردم که مثلا خیلی پری بشم بر عکس شد. نمی خوا ...

فدای تو❤️

معمولا وزعفرون زرشک خوبه 

من گفتم این ماه گرمیجات زیاد خوردم مثل گردو عسل سیاهدانه به روی تخمدانها ورحم روغن سیاهدانه مالیدم کمربند میبندم آب سرد نمیخورم همیشه ولرم یا چایی به ندرت خوردم قبلنا حتما صبحانه دوتا چایی میخوردم تا شب هم سه چهار لیوان میخوردم الان میبینی سه چهار روز اصلا نمیخورم حتی صبحانه آبجوش میخورم زنجبیل دارچین فلفل توی غذاها استفاده میکنم حتی من سرما خوردگی رو با گرمیجات وبدون دارم گذروندم 

موقع خواب حتما سرمو میبندم قبلن اصلا نمیتونستم 

گوجه خیار نمیخورم پیاز و سیر میخورم 

پنیرک برا عفونتها عالین همچنین دم کرده نعناع 

حموم هم که از اول دوره پریودی به هیچ وجه نمیرم 

تا نر فتم خونه بیاین دیگه لطفا

عزیزم سه روز وقتی تو سیکلی کم نیست که.......

من تو سیکل بعضا فقط یه روز پریود میشدم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

راستي بچه Dna اسپرم رو ميگيرن دليلش چيه 

اخه من نمیدونم این لایک داشت .یعنی کار خوبی کردم نکردم بکنم نکنم دوباره

من همه پیامهایی که برام ریپلای شده رو لایک میکنم تا طرفم متوجه بشه خوندم نه اینکه حرفاشو تایید کردم😂 وچون جوابم طولانی بود منظورم اینه که دارم جواب میدم😅😘❤️🌹

سلام  دکتر من نظرش اینه که مقدار پریود مهم نیست سر موقع شدن ومنظم بودن پریود مهمتره یعنی دوره ...

منم موافقم خواهش بدون توجه به بدنتون چیزیو تقلید نکنین........

برا یکی گرمی خوبه برا یکی سردی برا یکی اعتدال.......

کلا افراط و تفریط اصلا خوب نیست......

سلام  دکتر من نظرش اینه که مقدار پریود مهم نیست سر موقع شدن ومنظم بودن پریود مهمتره یعنی دوره ...

فقط یه چیزی پنیرک کلا طبع معتدلی داره ولی پونه گرمیه.......

برا همین من به عنوان دمنوش راحت به خیلی از دوستان معرفی میکنم البته به شرط مطالعه در مورد عوارضش.......

فدای تو❤️ معمولا وزعفرون زرشک خوبه  من گفتم این ماه گرمیجات زیاد خوردم مثل گردو عسل سیاهدانه ...

عزیزم اتفاقا گرمی زیاد تو نیمه دوم سیکل خوب نیست چون ریسک نازک شدن ضخامت آندومتر رو داره......

البته منظورم از گرمی گرمیهای قاعده آوره!!!!!!!

راستي بچه Dna اسپرم رو ميگيرن دليلش چيه 

متوجه سوالت نشدم عزیزم!!!!!!!

متوجه سوالت نشدم عزیزم!!!!!!!

اخه براي همسرم ازمايش dna اسپرم نوشته دكتر ولي  برام سوال چرا dnaاسپرم رو خواسته 

منم سیکل پریودم سه روزه که روز. اول و. سوم لک بینی دارم و. روز دوم فقط خونریزی دارم تا بحال پیش هردکتری هم رفتم گفتم و. گفتن مشکلی نیست ولی پریودم منظمه 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس