2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047603 بازدید | 684617 پست
مهناز جون خيلي ناراحت شدم قلبم ريخت گفتي منفيه ولي بدون من بعد ٦ بار منفي شدن هربار جدي تر ...

ای جان ❤️❤️چه حرف خوبی 'من باید مادر بشم'

بنظرم آدم باید برا هدفش بجنگه نه اینکه تلاش کنه ماهممون داریم تلاش میکنیم ولی بعضی وقتها باید بجنگیم با منفیهای مکرر بجنگیم تا پیروز بشیم وتوی این مسیر هزار راه نرفته رو باید هم پیدا کنیم هم بریم 

چه خوب که دوستان گلی مثل شماهاداریم که به نوعی راه بلدید وبهمون کمک میکنید 

آنای عزیزم بارها ازت تشکر کردم ولی بازم ازت تشکر میکنم که با این تاپیک راهنمایی میکنی و دوستان عزیز هستن وبقیه رو راهنمایی میکنن 🙏🙏❤️❤️😘🌹 

مونيكا جان شما سوال از pgs داشتيد؟؟؟ من دكتر كريمي نژاد بالا ٢٠ تا جنين pgs  كردم سوالي داشتي ...

دارا جون PGS چیه؟ چطور انجام میشه؟ اونوقت PGD چیه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بچه ها من یه تغییر خیلی خوب و جالب تو پریودی این بار دارم...همیشه از وقتی به یاد دارم قبل پری دو روز ...

عزیزم شک نکن برا رعایت سردیا بوده.......

بهت قول میدم یه قدم دیگه به مادر شدن نزدیک شدی.......

منم همچین چیزیو با رعایت سردی و.... تجربه کردم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
الان بچه ها منو نکشیدا ولی ایشالله مثبت شدید این مراحل رو شماها هم طی می کنید. نیلو می گه می فرستیم ...

اتفاقا در مورد آز میخواستم بهت بگم نظر خانوم دکترم همین بود اون زمان.....

نیلو رو بیشتر قبول داشت........

شاکری رو نمیدونم ولی صدری رو خیلی قبول دارم.......

تحقیق کن یکیو انتخاب کن نگرانم نباش......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم کدوم آزمایشگاه انجام داده هر دو آزشو؟ مرکز ناباروری بوده؟

ازمايشگاه  ماهان مركز نا باروري نيست ولي ما رويان ازمايش داديم يه بارم اينجا براي اينكه مطمئن بشيم اما جواب جفتشون يكي بود از اون موقع اينجا ازمايش ميدم ودكتر كار ازمايشگاهو قبول داره ميگه خيلي دقيق 

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
مهناز جون خيلي ناراحت شدم قلبم ريخت گفتي منفيه ولي بدون من بعد ٦ بار منفي شدن هربار جدي تر ...

ایشالله تقدیرت تسلیمت میشه و دستاشو بالا میبره و میگه دارا جون اینم نامه مامان شدنتتتتتتتتتت......

دارا جون PGS چیه؟ چطور انجام میشه؟ اونوقت PGD چیه؟

عزیزم پی جی دی فقط جنسیت رو بررسی میکنه اما تو پی جی اس سلامت جنین با بیوپسی سلولی از جنین انجام میشه.......

سلام دخمرا من چیکار کنم پری م زیاد بشه این ماه 3 روز شدم اونم خیلی کم

سلام 

دکتر من نظرش اینه که مقدار پریود مهم نیست سر موقع شدن ومنظم بودن پریود مهمتره یعنی دوره های ٢٨روزه یا سی روزه 

تجربه من اینکه واقعا گرمیجات وگرم نگه داشتن رحم باعث میشه هم روانتر بشه وهم طولانی تر 

ولی دستکاری واستفاده بیش از حد یک چیز مثل گرمیجات یا مثلا زعفران وزرشک ودمنوشهایی که برای عفونت خوب هستن مثل پنیرک و پونه و.. شاید در ظاهر باعث زیاد شدن طول دوره پریود بشه ولی عوارض خاص خودش مثل نازک شدن ضخامت آندومتر رو هم داره 

بخاطر این توصیه میکنم قبل هرچیز واستفاده از چیزی هم محاسن وهم معایبش رو در نظر بگیری 

سلام  دکتر من نظرش اینه که مقدار پریود مهم نیست سر موقع شدن ومنظم بودن پریود مهمتره یعنی دوره ...

عشق منی

آخه میدونی من این ماه یه المه دمنوش و زغفرون خوردم که مثلا خیلی پری بشم بر عکس شد.

نمی خوام اگ خواستمماه بعد میکرو کنم چون ضخامت زیاده نشه و موکولش کنن بعد

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
ازمايشگاه  ماهان مركز نا باروري نيست ولي ما رويان ازمايش داديم يه بارم اينجا براي اينكه مطمئن ب ...

عزیزم سیستم کار آزمایش روی اسپرم تو مراکز ناباروری و معمولی فرق داره.........

ببین تومراکز معمولی شمارش اسپرم توسط کامپیوتره ولی تو مراکز ناباروری توسط متخصص و با چشم مسلحه........

ببین مثل این میمون من برا تو تعریف کنم سیب خوب رو چه جوری باید گلچین کنی کار مراکز معمولی اینطوریه برا کامپیوتر تعریف میشه و اون انجام میده......

اما تو مراکز ناباروری مثل این میمونه من خودم مستقیم با علم و تجربه و تخصصم سیب خوب رو گلچین کنم......