2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047550 بازدید | 684607 پست
بچه ها اگه کاریوتایپ مشکل داشته باشه راه حلی داره یا باید از اهدایی استفاده کرد؟

عزیزم بستگی به مشکل داره........

معمولا پی جی ای انجام میشه و اگه جنین سالمی تشکیل بشه انتقال میدن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها . من اومدم ولی زیاد خوش خبر نیستم امروز رفتم مرکز مثلن برا انتقال ، تا ظهر که معطل ش ...

عزیزم من اطلاعی ندارم فقط میتونم بگم اگه همچین احتمالی نبود دلیلی نداشت صبر کنن، باهات تعارف که ندارن!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها . من اومدم ولی زیاد خوش خبر نیستم امروز رفتم مرکز مثلن برا انتقال ، تا ظهر که معطل ش ...

عزیزم ایشالله شادی منتظرته و به زودی خبر خوش میدی بهمون......

آنا جون سه روزه قسمت لوله هام دردناك شده ، به خصوص وقتي ميشينم... همه اش بايد دراز كشيده باشم.. ...

عزیزم به دکترت گفتی؟

فکر نکنم چیز مهمی باشه اما به دکترت بگی بد نیست......

خدا نكشتت بهار😅😅😅.... معلومه ديگه دختر... ميدان رحم، منتهي اليه تخمدانها... ديدي چه قشنگ آناتومي ...

جالبه منم موندم چه قدر دقیق گفتی لوله هات........

سلام بر شماای فرزندان من

میگما این کیست من از سر جاش تکون نخورده دو دوره ال دی و اچ دی خوردم دیروز رفتم سونو گفت هنوز سر جاشه خاک بر سر

گفت سیکلا شروع میکنیم.گفتش که از روز 4  پری قرص اچ دی رو استفاده کنم تا 16 روز بعد برم دوباره پیشش

گفتم اگه کیستم با داروها بزرگ تر شد چی گفت زمان که تخمک کشی داری این کیستم بر میداریم

میگم خواهرا بد نباشه یه وقت  کیسته را در بیاره دردسر نشه واسم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
زشته یه خدا شب جمعه یهو غیب میشید بعد ملت فکر بد میکنن راجع بتون

خوشبخت جون موقع پانکچر کیستتو خیلی راحت تخلیه میکنن، اتفاقا فکر خوبیه، نگران نباش، همون موقع با ساکشن تخلیه میکنن،خیالت راحت مشکلی نیست تازه راحت هم میشی.

سلام كسي هست منم سوالمو بپرسم

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤

من ٣ بار اي يو اي داشتم مورفولوژي همسرم ٧ الان  ب اي وي اف ميتونم اميدوار باشم يا ميكرو كنم بهتر

ممنون

خدایا میخوام بگم من  ی دنیا ازت ممنونم 😘 که بزرگترین معجزه ی زندگیمو بهم دادی بعد از ۷ سال انتظار  فرشتمو در اغوش گرفتم روزای ک حتی نمیدونم توی خواب یا بیداری  خدایا این روزا رو قسمت همه ی منتظرا کن 😘😍😍😍😍😍❤
من ٣ بار اي يو اي داشتم مورفولوژي همسرم ٧ الان  ب اي وي اف ميتونم اميدوار باشم يا ميكرو كنم بهت ...

سلام عزیزم، ببین مورفولوژی همسرت خوبِ، الان معمولا میگن آی وی اف ولی همه بیشتر میکرو میکنن، دلیلش هم اینه که خب با میکرو اگر قرار باشه جنینی تشکیل بشه حتما میشه چون اسپرم رو داخل تخمک تزریق میکنن پس ریسکی برای تلف شدن تخمک و اسپرم وجود نداره.یه زمانی اسپرم نمیتونه وارد تخمک بشه ، توی میکرو تخمک خوب انتخاب میکنن چون تخمک رو شستشو میدن و کاملا میتونن بگن این تخمک خوبِ یا نه.

ivf , icsi یکی هستند فقط تو میکرو یه کلمه تزریق اضافه میشه، پروسه درمان هم یکسان هستش ، به نظر من شما که قرار اینهمه مسیر رو بری و هزینه کنی یک دفعه میکرو کن خیالت راحت میشه.