2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047727 بازدید | 684622 پست
سلام ب همگی....آنا جان من تا دیروز سینه هام سفت و درد میکرد و دیروز حتی حالتای پریودی اما خفیف هم دا ...

عزیزم نگران نباش ایشالله به زودی با یه بتای عالی همه چی عالی پیش میره.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انای مهربون دکتر طرازی بهتره یا رزاقی؟ 

والا من تعریف هر دو رو شنیدم و خودم اولش دوست داشتم برم پیش ر ز ا ق ی اما دیدم برام خوش مسیر نیست رفتم پیش ط ر ا ز ی و ازش خوشم اومد......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

راسی آنا من دارم پروسه انتقال شمارو میخونم الانم رسیدم ب روز ۴ انتقالتون😊  اون روزی ک سوگل پان ...

فدات بشم عزیزم........

وای چه روزایی داشتیم.........

ایمنی انعقادی آزمایششوندادم  ولی پردنیزولون و ivigداشتم. هیسترو و خراش دادم کاریوتایپ هم ندا ...

عزیزم کاریوتایپ رو حتما انجام بدین.......

به نظرم ایمنی و انعقادیم چک کن شاید نباید پرد و سرم میداشتی و......

عزیزم من نمیگم انتقال نده اما مطمئنا وزنت شرایط نرمال داشته باشه بهتر خواهد بود ولی هر رژیمی رو قبل ...

عزیزم خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی❤😘چشم حتما رعایت میکنم،دعا کنید ایندفعه بگیره هشت ساله منتظرم دیگه خسته کننده شده

🌸هرچه در فهم تو آيد  آن بود مفهوم تو🌸
سلام خانومای گل من ان شااله فردا انتقال دارم حالا سوالم اینه که بعد از انتقال چی بخورم و چه چیز ...

عزیزم جواب سوالت نسبیه!!!!!

ببین بهت توصیه میکنم هر چی که بهت میسازه بخور و از کسی تقلید نکن......

ببین مثلا من چون مستعد یبوستم اصلا لب به نشاسته نزدم......

پس هیچ کار عجیب غریبی نکن روال عادی تغذیتو داشته باش.......

فقط آب زیاد بخور.....

تحرک نسبی داشته باش و به بند نخواب......

غذاهای ملین و ضد نفخ بخور.......

ریلکس باش......

سلام خانومای گل من ان شااله فردا انتقال دارم حالا سوالم اینه که بعد از انتقال چی بخورم و چه چیز ...

در مورد شکم بندم جوابت باز نسبیه.......

مثلا من چون طبعم سرد بود تا ماه سوم بارداری کمربند پشمی میبستم ولی شاید برا یکی دیگه لازم نباشه.......

اینارو خودت باید سبک سنگین کنی فقط بازم تاکید میکنم از کسی تقلید نکن!!!!!!

عزیزم سیکل بدون ال دی تو انتقال فریز یا فرش؟

فرش آنا جون، یعنی کلا سیکل تحریک تخمدان بدون ال دی شروع کنن، برای فریز مثلا برای من گفتن هر وقت پریوود شدی استرادیول بخور بعد بیا سونو ، حالا گفتم بدونم سیکل تحریک تخمدان بدون ال دی چه جوریه و در چه مواردی پیشنهاد میشه.پریود طبیعی بیاد و بگن از فلان روز گنال بزن.

سلام به همه عزیزان سلام مخصوص به آنا جون. اون چیزی که برا التهاب روده گفتی خوبه، چیه؟ از کجا باید ت ...

عزیزم من پنیرک رو گفتم و صرفا برا التهاب روده نگفتم فقط گفتم برا التهاب خوبه.......

پنیرک رو سرچ کنی کلی خاصیت داره......

باید ببینی عوارضش شامل حالت میشه یا نه.......

البته تقریبا جزء کم عارضه ترین دم کردنیا هست........

از عطاری تهیه کن......

فقط ترجیحا گلشو!!!!!!

گلهای ریز بنفش داره......

ضمنا چون طبع معتدلی داره برا همه مناسبه!!!!!

سلام بچه هامنم الان دارم ميرم براي سونو كه انشالله انتقالم مشخص بشه دعا كنيد برام ديگه شرايط خيلي ب ...

عزیزم ایشالله خبر شاد مامان شدنت همه سختیا و تلخیاتونو محو میکنه.......

خانما چقدر بعد از ای وی اف میتونم ازمایش ایمنی انعقادی بدم؟ 

عزیزم من انتقال دومم پنج فروردین منفی شد که آخرای فروردین آزهارو دادم......

انا جون ی سوال  من به پروژسترون روزانه ایرانی یادته حساسیت دادم. این سری دکتر روزانه سه تا شی ...

عزیزم خوب درد پرولوتون زیاده بگو خیلی آروم تزریق کنن......

من ۲۵۰شو داشتم و هر هفته یکی میزدم......

شاید چون مال تو ۵۰۰ هست دردش بیشتره عوضش ۱۲ روز فاصله میفته و تا چند روز دیگه جاش خوب میشه.......

اگه اشتباه نکنم پرولوتون هم همون پروژسترونه مثل سیکلوژست که اونم پروژسترونه........

پس دلیلی نیست چون به آمپول ایرانیش حساسیت داشتی به پرولوتون هم حساسیت داشته باشی.....

اگه اینطور بود شیاف سیکلو هم اذیتت میکرد.......

حساسیت خودشو با درد نشون نمیده......

یادمه تو با آمپول کلا حالت بد میشد......

تپش قلب و تنگی نفس و.....

جاش مال منم چند روز درد میکرد......

عزیزم خیلی ممنون از وقتی که گذاشتی❤😘چشم حتما رعایت میکنم،دعا کنید ایندفعه بگیره هشت ساله منتظرم دیگ ...

ایشالله همینجا خبر بتای تپلتو میدی و همه برات شادی میکنیم.......

فرش آنا جون، یعنی کلا سیکل تحریک تخمدان بدون ال دی شروع کنن، برای فریز مثلا برای من گفتن هر وقت پریو ...

آره دقیقا روز اول تا سوم پریودی میری سونو میشی و اگه شرایط همچین سیکلیو داشتی داروهای تحریک تخمدان واست تجویز میشه و تزریقشو شروع میکنی.......

انا جون نمی دونم اون سری حال بدیم دقیقا مال پروژسترون بود یا نه. اما جای پروژسترونم گوله گوله می شد و اخراش روی پوستم داغ داغ بود و قرمز. الانم دیدم ی کم جاش درد داره و گرمه نگران شدم نکنه دچار کمبود پروژسترون بشه بدنم. بعد به شماها از هفته ۱۲ شروع کرد من وسط هفته ۱۰ هستم. البته پوست اطراف وا ژ  ن به خاطر شیاف رفته بود و انگار قارچ گرفتم که دکتر یکی کرد شیاف رو و آمپول داد