2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047808 بازدید | 684627 پست
اي واي چه دلشوره اي افتادم ليلا جون  ورز سفيد جون فاصله هر بسته كه باز ميكردن ميگفتم خوب نيست ...

عزیزم الان دیگه انتقال دادی اصلا اصلا دلشوره نگیر....منظور ما هم از گفتنش این نبود که استرس بگیری ولی خب واقعا عجیبه 7-8 دقیقه ای باز کردن فریز....شایدم روالش همینه و محض احتیاط و هماهنگی میگن که زودتر اطلاع بدید بهشون...انشالله با خبرای خوب شادمون کنی  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام خانومای گل

من ان شااله فردا انتقال دارم

حالا سوالم اینه که بعد از انتقال چی بخورم و چه چیزایی رو مراعات کنم؟؟؟؟؟؟؟؟

لطفا اندازه هم بگین مثلا چقدر نشاسته

راستی امروز هم شکم بند پشمی بستم، اشکال نداره؟؟؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه عزیزان

سلام مخصوص به آنا جون. اون چیزی که برا التهاب روده گفتی خوبه، چیه؟ از کجا باید تهیه کرد؟ راستش متوجه نشدم

آخه آنچه خوبان همه دارند، من یکجا دارم     ناباروری و التهاب روده و ورم معده و ...........

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

سلام بچه هامنم الان دارم ميرم براي سونو كه انشالله انتقالم مشخص بشه دعا كنيد برام

ديگه شرايط خيلي برام سخت شده هم سركار زياد همكاري نميكنن هم پدرم متاسفانه سكته كرده ولي خداروشكر مرخص شدن و حالشون خوبه ولي در كل خيلي شرايط سخته خيلي ملتمس دعاهاتونم خيلي شديد خيلي شديد دارم با شيطونه لعنتي دست و پنجه نرم ميكنم كه خداي نكرده ايمان سست نشه

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
سلام بچه هامنم الان دارم ميرم براي سونو كه انشالله انتقالم مشخص بشه دعا كنيد برام ديگه شرايط خيلي ب ...

خدا پدرتون رو شفا بده....

انشالله دست پر برمیگردی این بار....

خیلیامون با این شیطون لعنتی بد جور درگیریم....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام به همه عزیزان سلام مخصوص به آنا جون. اون چیزی که برا التهاب روده گفتی خوبه، چیه؟ از کجا باید ت ...

پنیرک...از عطاری بگیر...اگر شهرستان هستی میتونی خودت پیدا کنی و بچینی که خب بهتره....البته اگه مامانت یا یه قدیمی هست که گیاها رو بشناسه....

برای من مامانم از باغچه شون چیده شسته خشک کرده فرستاده برام...  

انا جون ی سوال 

من به پروژسترون روزانه ایرانی یادته حساسیت دادم.

این سری دکتر روزانه سه تا شیاف سیکلوژست داد بهم. راستش شیافم ی کم داشت باز اذیت می کرد. سه شنبه دکتر بودم. 

پرولوتون خارجی ۵۰۰ داد هر ۱۲ روز و روزانه ی شیاف

ی دونه پرولوتون سه شنبه زدم الان هنوز جاش درد می کنه؟ ممکنه به اینم حساسیت بدم؟

پرولوتون با پروژسترون فرق داره؟

پس یعنی فعلا انتقال ندم و یکم لاغر کنم،،،ممنون از وقتی که گذاشتی عزیزم😚

عزیزم من نمیگم انتقال نده اما مطمئنا وزنت شرایط نرمال داشته باشه بهتر خواهد بود ولی هر رژیمی رو قبل انتقال توصیه نمیکنم.......

مواد غذایی مفید باید به اندازه کافی به بدنت برسه.....

قبل انتقال نباید بدنت کمبود داشته باشه!!!!!

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بازم خدارو شکر خدا بچه تونو حفظ کنه واستون.😘

ممنون ایشالله قسمت شما و بقیه دوستای منتظرمون.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من مطمئنم قبل انتقال شرایط جنین مشخص میشه، ولی حالا چقدر قبلش از فریز درمیان نمیدونم، بعد آنا جون اص ...

عزیزم سیکل بدون ال دی تو انتقال فریز یا فرش؟