2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047674 بازدید | 684621 پست
عزيزم منم انتقالم براي اولين بار با بيهوشي بود كه بار ٥مثبت شد البته اول و اخر خدا ولي منم با بيهوشي ...

جدی میگی؟من انتقال سومه،خدا کمک کنه منم مثبت بشم،انشاا که نی نی رو صحیح و سالم بغل کنی،یعنی بار پنجم مثبت شدی؟همین انتقال آخریتون هم با بیهوشی بودی عزیزم؟البته ببخش که میپرسم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون من انتقالم زیر بیهوشی هستش،بنظر شما تاثیر منفی داره ؟کاش منم میتونستم بدون بیهوشی انتقال بدم

عزیزم منم با بیهوشی بودم، هیچ تاثیری نداره، خوبیش هم اینه اون لحظه استرس نداری چون بیهوشی و چیزی متوجه نمیشی

به سلامتی عزیزم مگه سی خیلی ضعیفه؟ من خو انتقالم شامل يه بی، يه سی،، همین.. پس من چی بگم.... شما اول ...

ستاره جون

می شه بگی بیمه تکمیلیتون چی هست؟

چون یه جا اشاره کرده بودی که تمام هزینه های نازایی رو می ده

عزیزم منم با بیهوشی بودم، هیچ تاثیری نداره، خوبیش هم اینه اون لحظه استرس نداری چون بیهوشی و چیزی متو ...

واقعااا،شما هم با بیهوشی بودی؟انشاا.. خدا نی نی گلتو حفظ کنه عزیزم،

من همش خودمو سرزنش میکنم نکنه بخاطر بیهوشی منفی میشم؟

خدا به کمک کنه انشاا همه منتظرها مامان بشن بزودی

ببخشيد دوستاي عزيزم

نميخواستم ناراحتتون كنم به خدا

فقط خواستم درد دل كنم 

اخه من اينبار به هيچكي نگفتم كه انتقال دادم

نگران بيهوشي نباشيد

من خوب وقتي بدون بيهوشي از شدت جيغ و فرياد و لرزش شديد دكترمو به مرحله سكته ميرسونم خوب چه كاريه؟!

حالا ظاهر به كنار اون لحظه خدا ميدونه ادرنالين بدنم چقدر ميره بالا

و بدتر از همه نميزارم دكتر با تمركز كارشو انجام بده و جنينو جاي مناسب انتقال بده

توي انتقال ميگن بايد ارامش باشه

ولي 

هر چي خداي مهربون بخواد همون ميشه

سپردم به خود خودش

بچه ها نظرتون در مورد حموم رفتن بعد از انتقال جنین چیه؟ آیا برای جنین ضرر داره ؟ شما روز چندم رفتین ...

زیبا جان حموم بخاطر اب گرمش و محیط گرمش برای جنین خوب نیست...بهتره چند روزی فاصله بدی بین انتقال و حمام...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

منم دیروز ابن سینا ویزیت شدم...ازمایشات روتین رو نوشت و پاپ اسمیر هم دادم که ماما گفت شکر خدا عفونت ندارم...هورااااااا  

پری که شدم ال دی رو شروع میکنم و 12 تا که خوردم برم برا ویزیت مجدد و تجویز پردنیزولون....

انا جان شما پرد رو کی برات شروع کردن؟برا من توکلی گفته یک ماه قبل انتقال....دیروز گفتم کی شروع کنم گفت زوده ویزیت بعد بهت میدم....دیر نمیشه؟ قبل از انتقال منظور همون یک رز قبل انتقال هست یا بیشتر باید فاصله بده؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستای گلم. امیدوارم همتون خوب و پر انرژی باشید. مهناز جون و بهار عزیز انشاءالله فردا با خبرای ...

سلام عزیزم ...اگه بهار منظورت منم 😊من هفته دیگه باید آزمایش بدم مرسی عزیزم ک یادمون کردی....برای مهناز دعا کن  😓

سلام دوستای گلم. امیدوارم همتون خوب و پر انرژی باشید. مهناز جون و بهار عزیز انشاءالله فردا با خبرای ...

سلام عزیزم ...اگه بهار منظورت منم 😊من هفته دیگه باید آزمایش بدم مرسی عزیزم ک یادمون کردی....برای مهناز دعا کن  😓

منم دیروز ابن سینا ویزیت شدم...ازمایشات روتین رو نوشت و پاپ اسمیر هم دادم که ماما گفت شکر خدا عفونت ...

رز عزیز میتونم بپرسم شما برای چی گفتن یک ماه قبل انتقال پردنیزولون بخوری؟آز ایمنی دادی؟

رز عزیز میتونم بپرسم شما برای چی گفتن یک ماه قبل انتقال پردنیزولون بخوری؟آز ایمنی دادی؟

بله من ازمایشات ایمنیم مشکل داشت... همون سی دی مارکرها

دکتر ایمونولوژ گفتن که یک مه قبلش پردنیزولون داشته باشم و دققا نمیدونم چند روز قبلش هم سرم ivig بزنم