2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047182 بازدید | 684580 پست
من انتقالم هميشه با بيهوشيه اين سري وقتي لاي در باز شد ديدم ٢ تا خانومه واسه انتقال پاهاشون بالاست ...

وای عزیزم چقدر ناراحت شدم از نوشته هات ...انشالله ک ب زودی زود مامان میشی و اینا واست ی خاطره میشن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم یه سری داروها مشترکن و یه سری خاص شرایط خاصی هستن...... همسرتم سعی کنه آب و میوه و سبزیجات زی ...

خیلی لطف کردی عزیزم.  والا همسرم بنده خدا خیلی رعایت میکنه این مواردو. نمیدونم از چیه که اینطور شده. سه سال پیش عمل فتق کرده و پیارسال هم جوشهای شدید چرکی پشتش درمیومد که روآکوتان خورد و سردیجات زیاد خورد که جوشاش خوب بشه. الان هم از اینور بوم افتاده. سه ماهه که هر روز تقویتش کردم. داروهای تقویتی خارجی هم مصرف کرد اما قسمت مارو به اینجا رسونده. خدا خودش هرچی صلاحه نصیب همه مون کنه.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
مرسي اناجونم اناجان من هفته دوازه هستم در رحم احساس كمي گرفتگي ميكنم خيلي كم نه شديد طبيعيه؟

منم داشتم اما میدونم بعضا فکر و خیال مثل خوره میخوردت......

من یه بار دقیقا سه روز قبل غربالگری دوم یه سونوی معمولی رفتم......

فکر کن همسرمم دیگه نه نیاورد چون میگفت میدونم تا خیالت راحت نشه آروم و قرار نداری.....

پس عزیزم ببین اگه آرومت میره یه سونو برو ولی خیالت راحت باسه اون جینگولیا حالشون خوبه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من انتقالم هميشه با بيهوشيه اين سري وقتي لاي در باز شد ديدم ٢ تا خانومه واسه انتقال پاهاشون بالاست ...

دارا جان ،خیلی ناراحت شدم، ولی اینقدر ناامید نباش، ایشالله همینا برات میگیره، الهی آمین، خیلی شرایط سختیه خیلی، راه سختِ، ولی برای خودت این مراحلو مرور نکن، من یاد آخرین پانکچرم.میفتم حالم بد میشه خیلی بد بود ، دیگه گذشته ،امید به خدا، ایشالله بارداری.

سلام دوستان من بخاطر قند م بيشتر غذاهام رژيميه ولي ديكه حالم بهم ميخوره از اش و حليم عدسي تاس كباب ه ...

سلام به همه دوستان ، مينو جون عزيزم فلافل اصلا نخور كتلت درست كن توي خونه ساندويچي بكن بخور من هم بعضي وقتها هوس غذاي ساندويچي ميكنم اوايل بيشتر بود .

فلافل به اين خاطر خوب نيست كه غالبش نخود هست و كلا توي بارداري نخود خيلي خوب نيست در حد داخل آش ايرادي نداره ولي بيشتر خوب نيست .

سیکل میکرواینجکشن در زبان ساده: در وهله اول با توجه به بدن مادر (بر اساس آزهای هورمونی و سونوی ر ...

آنا جون میشه این مطلب رو در کانال ریپلای کنید راحت تر پیداش کنیم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

وای عزیز دلم خیلی قصه خوردم آخه یعنی چی ضعیف هستن انتقال نمی دن. الان من يه بی دارم يه سی ميخوان انتقال بدن آخه یعنی چی ميگن ضعیف ه انتقال نمی دیم... واقعا ناراحت شدم پیام هات خوندم ولی الان چهار تا بی داری آین عالیه... انشالله دوتا ش برات بگيره و این به خاطره خوب تبدبل شه 

درسته که پنج سال شده... درسته که دوبار حس مادر بودن رو برای چهار هفته تجربه کردم وبازم ناامید شدم ولی من ميدونم بلاخره مامان میشم. دوستان لطفا برای مامان شدنم فقط يه لحظه از خدا بخوايد.. برای دومین بار دارم وارد سیکل پانکچر میشم تروخدا برای موفقیت بودنم از خدای مهربون بخوايد فقط یک لحظه... امیدم به خداست دوتا گو گو لی هام رو که از دست دادم باهم بهم بده .خدایا سومین پانکچرم شدم .اخرین انتقالم دادم .دیگ تلاش اخرم بود خدا کمک کن .
آنا جون من انتقالم زیر بیهوشی هستش،بنظر شما تاثیر منفی داره ؟کاش منم میتونستم بدون بیهوشی انتقال بدم

عزيزم منم انتقالم براي اولين بار با بيهوشي بود كه بار ٥مثبت شد البته اول و اخر خدا ولي منم با بيهوشي بود فكركنم اثرمنفي نداره