2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047242 بازدید | 684582 پست
سلام دوستان، روز همگی بخیر و خوشی،  من امروز سونو شدم یکی از جنین ها قلبش خیلی خوشگل میزد، اون ...

عزیزم ایشالله که اونم قلبش به خوبی میزنه......

احتمالا دیرتر لانه گزینی کرده......

توکل به خدا......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شیرین جون به نظر من که یه پسر و یه دختر داری،چون ضربان قلب پسر با دختر فرق داره جنستم که جور شد &n ...

جالبه منم همچین فکری کردم شیرین بانو جون.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مهناز جون بعد از انتقال روزی ک قرار بود پریود بشی یا ی روز قبلش چه علایمی داشتی؟ حالت پریودی داشتی ی ...

بهار جون من روز پريودم دوم آذر هست، هنوز دو روز مونده به موعد پريودم... ولي از روز دوازدهم دردهاي شبيه پريودي داشتم كه خودش هم خوب ميشد .. كوتاه مدت و قابل تحمل بود.... از خانمهايي هم كه باردار شده بودم پرس و جو كردم گويا اونا هم دردهاي پريودي روزاي آخر داشتن.... 

بهار يه سوال: من الان روز چهاردهمم فردا ميشه... ولي هنوز به موعد پريودم مونده... به نظرت بيبي چك رو ...

ب روز انتقال نگاه کن و توجه کن...همون روزی ک دکترت گفته آزمایش بدی برو آزمایش بده ک انشالله مثبته..روز چند پریودی برات انتقال دادن؟؟

ليلا... به نظرت ممكنه اين حالتاي التهابي روده در اثر همين قرصاي جلوگيري باشه ؟؟؟

ممکن که نه، صد در صد مالِ قرص و دارو، ببین کسایی که مثل من و تو روده هاشون آزرده است این داروها بیشتر اڎیتشون میکنه، من وقتی به هوش اومدم چشمم باز کردم انگار یکی چاقو زده بود تو روده ام تا پشتم درد میکرد درد وحشتناک که دکتری که منوو پانکچر کرد دستش بندبود اون یکی بدو بدو اومد ،داشتم میمردم بعد خود دکترم اومد نمیییدونستن چیِ، اونوقت من گفتم درد داشتم و روده هام چند سالِ درگیرشم، گفتن مال اون دارو زدی بیهوشی هم گرفتی تحریک شدی، بعد بهم ضد التهاب زدن ، بهتر شدم، سونو کرد قبل اینکه مرخصم کنه گفت روده ات ملتهب شده، ببین مسکن تاثیر نداره ،چون مسکن زده بودن کلا قبل پانکچر، خلاصه دکتر به من گفت مال داروهاست، من با ال دی روده ام داشت میترکید ، اصلا نترس، پریود بشی یکم بهتر میشی، بخدا التهاب روده دردش خیلی بدِ ،من میدونم چی میگی.