2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047186 بازدید | 684580 پست

مهناز خدا بگم چیکارت کنه ببین دلشوره انداختی منو 😂😂....امروز تمام حالتهای پریودی رو دارم ولی میگم هر چی خدا بخواد همونه راضیم ب رضای خدا ....بببین ما ک تمام سعی و تلاشمون برای بچه دار شدن داریم میکنیم دیگه باقیش میمونه با خدای خوبمون ...انشالله ک همه چی خوب و روشنه  

عزیزم منم بعضا انقباضات و سفت شدنارو داشتم و به قول تو گاها هم شل بود...... فکرای منفی نکن ایشالله ...

آنا جون تا چند روز پیش قشنگ احساس میکردم زیر شکمم سفت شده و یکم برامدگی حس میکردم ولی الان اونجوری نیست دیگه، ان شالله ک مشکلی نباشه،میسپرم ب خدا چون واقعا کار دیگه ازم  برنمیاد

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون تا چند روز پیش قشنگ احساس میکردم زیر شکمم سفت شده و یکم برامدگی حس میکردم ولی الان اونجوری ن ...

عزیزم منم گاها شکمم مثل سنگ سفت میشد بعضا شل.....

حنی تو ماههای بالاتر.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
عزیزم منم ویزیت نشدم اتفاقا دکترم گفت چرا الان اومدی ولی من داروهام چون تموم شده بود و سرم ای وی ای ...

وای ستایش جون اصلا دقت نکرده بودم 

خخخخ

انگار یخورده سفت هس ولی برامدگی حس نمیکنم 

خدا کمکم کن

سلام دوستان، روز همگی بخیر و خوشی، 

من امروز سونو شدم یکی از جنین ها قلبش خیلی خوشگل میزد، اون یکی قلبش تشکیل شده بود اما ضربانش مشکوک بود، گفتن 2هفته دیگه بیا برای سونو داپلر، بنطرتون باید قید اون دومی رو بزنم؟

انشالله که همه چیز اون تو عاااالیه....حال همه مون یکیه حالا هرکس یجور بروزش میده.به شوهرم میگم ببخشی ...

ميترسم مشكل داخليم باشه باز اصلا طاقت اينو ندارم انگار تو يه چرخه گير كردم تو يه دور باطل بين اين بيماريها...

دارومو قطع كردم لكه بيني دارم منتظرم پريود شم

میدونم چه درد و زجری داره، منم خودم گرفتارِ این درد روده هستم ، ایشالله که همه اینا با پریود خوب میش ...

ليلا... به نظرت ممكنه اين حالتاي التهابي روده در اثر همين قرصاي جلوگيري باشه ؟؟؟