2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047238 بازدید | 684581 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بر همگی 

ممنوم از آنا جون که با حوصله تمام سوالاتمون رو جواب میدن

من از روز شنبه آمپولای مریونال رو شروع به تزریق کردم روز اول خودم تو خونه زدم خیلی برام سخت بود که تمام مواد از شیشه بدون هوا بکشم واسه همین دیروز بیرون رفتم زدم 

این آمپولا باید 90 درجه تزریق بشه ؟ آخه تزریقاتیه مورب سرنگ رو وارد کرد و تزریق کرد 

دلم به مستحبی خوش است که جوابش واجب است
السلام علیک یا ابا عبدالله (ع)
بچه هاا من قرصاي جلوگيريمى زودتر قططططع كردممممم خدا به داد برسه هيجان دارمممم

ایشالله خیره و به زودی خبر مامان شدنتو میدی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بر همگی  ممنوم از آنا جون که با حوصله تمام سوالاتمون رو جواب میدن من از روز شنبه آمپولای ...

عزیزم بستگی به بدنتم داره......

دورناف اگه میزنی اگه شکمت تپلی نود درجه هم بزنی میشه و لاغر باشی ۴۵ درجه خوبه......

عضلانیام که فکر کنم همون نود درجه باید بزنی......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه هاا من قرصاي جلوگيريمى زودتر قططططع كردممممم خدا به داد برسه هيجان دارمممم

parpar جون

به نظرت اگر باردار بشی بصورت طبیعی دراین موقعیت چی میشه؟

چون دکتر به من هم گفت 3 ماه جلوگیری،البته ما اسپرم همسرم هم مشکل داره ولی همش دنبال غیرممکن هستم  

[QUOTE=48435678]عزیزم بستگی به بدنتم داره...... دورناف اگه میزنی اگه شکمت تپلی نود درجه هم بزنی میشه و لاغر باشی ۴۵ ...[/QUOTE

اتفاقا شکمم تپلیه .راستی چرا وقتی خودم سرنگ رو پر میکنم خیلی هوا میره توش ؟بعد موقع هوا گیری یه مقدار مواد میزنه بیرون ازش 

چه کار کنم که هوا نره توش

[QUOTE=48435678]عزیزم بستگی به بدنتم داره...... دورناف اگه میزنی اگه شکمت تپلی نود درجه هم بزنی میشه ...

عزیزم احتمالا وقتی دارو رو میکشی با سرنگ با سرعت بالا میکشی......

هر چه آرومتر بکشی هوای کمتری داخل سرنگ میره......

قبل تخلیه هواشم چند تا ضربا با انگشتت بزن که همه هوا بیاد بالا و با اولین فشار هوای زیادی تخلیه بشه.....

عزیزم لاپراهاتو زیر نظر چه دکتری انجام دادی؟ اگه کار و تخصصش لاپرا و آندو بوده میشه به عمل اعتماد ک ...

یکیش  پرفسور البرزی شیراز کارش عالیه یکی دکتر بینا من خارج ازرحم باردارشدم ک لوله هام کات کردن وچسپندگی برام برداشتن شاید دکتر بینا  دقیق نباشه اما البرزی خیلی ددقیق  دو ظهر بردنم اتاق عمل  اگر اشتباه نکنم پنج ساعت بعد درم اوردن  الان به دکتر م گفتم گفت اگر داشتی   حتما تو شرح عملت می نوشتن  الان ازمایش پاپاسمیر  وخیلی ازمایش دیگه برام نوشت  با سونو کامل شکم خدا بخیر بگذره  برای همه ما

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
یکیش  پرفسور البرزی شیراز کارش عالیه یکی دکتر بینا من خارج ازرحم باردارشدم ک لوله هام کات کردن ...

مامان محمد جان منم دکترم البرزی هستش وهفته آینده انتقال دارم اندومتریوز تخمدان دارم که فعلا گفته نیاز به عمل نداره خیالت راحت چندتادکتردیگه هم شیرازرفتم همشون گفتن فقط باالبرزی اندومتریوزت درمان میشه والبرزی هم فعلا تشخیصش اینه که باتوجه به کوچک بودنش نیازبه عمل نداره البته یه سری الکل داخلش تزریق کرده که خوب تاثیرزیادی نداشت

عزیزم احتمالا وقتی دارو رو میکشی با سرنگ با سرعت بالا میکشی...... هر چه آرومتر بکشی هوای کمتری داخل ...

ممنونم آنا جون .شوهرم میگه بریم بیرون بزنیم کاش فردا خودم بزنم 

مامان محمد جان منم دکترم البرزی هستش وهفته آینده انتقال دارم اندومتریوز تخمدان دارم که فعلا گفته نیا ...

دکتر خیلی خوب  ان شاءالله نتیجه خوب ببینی

خدایا بخاطر دل رباب  نگاهم کن یا رباب به گلو بریده لب تشنه علی اصغرت امسال دامنم سبز کن یا نرجس خاتون از پسرت مهدی، بخواه من هم بازمادر بشم باردار بشم بچه ها سالم صالح به دنیا بیارم  یا ام البنین به جان قمرت واولادش  نظری به من کن یا امام حسن یا کریم اهل بیت  به جان نوهات نفیسه خاتون وبه عزتش و قدر منزلتش   برام معجزه کن   معجزه کن معجزه معجزه معجزه 
parpar جون به نظرت اگر باردار بشی بصورت طبیعی دراین موقعیت چی میشه؟ چون دکتر به من هم گفت 3 ماه جل ...

مرمر جون نميدونم واقعا اصلا ميشم يا نه، من كه نتونستم سه ماه قرص بخورم زوذتر قطعش كردم، واقعيتش اينه كه من منتظر معجزه هم نيستم... دو سه هفته ديگه تهران نوبت دكتر رزاقي و زرناني دارم ببينم نظر اونا چيه الان چكار كنم

ایشالله خیره و به زودی خبر مامان شدنتو میدی......

ممنونم مهربون، فعلا كه خيلي بهم ريخته ام، دلپيچه و تهوع و احساس تب و گرگرفتگي دارم و خيلي بي اعصابم... نميدونم به قرصا و قطع كردنشون ربط داره و به لكه بيني و پريود شدن يا نه... 

سلام دوستان دوستی برام مراقبه مخصوص باروری تا زایمان فرستاده تو تل هر کاری کردم بزارم تو تابک نشد اگر دوستی خواست تو تل براش بفرستم بیشتر برای رهایی از استرس بعداز ذکر و دعا میشه ازش استفاده کرد

آنچه خواهی از او خواه و آنچه طلبی از او طلب، به نظری صد هزار حاجاتت روا نمايد و به التفاتی صد هزار درد بی درمان دوا کند و به انعطافی زخم‌ها را مَرهم نهد و به نگاهی دل‌ها را از قيد غم برهاند، آنچه کند او کند ما چه توانيم کرد، يَفعل ما يَشاء و يَحکُمُ ما يُريد است، پس سَرِ تسليم نـِه و توکّل بر رَبِّ رحيم بـه .