2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046906 بازدید | 684565 پست

مرسی پر پر جون که به یادم هستید امیدوارم حداقل دعای دوستان در حقم براورده شه وگرنه خودم که هیچ..و امیدوارم به زودی شما هم خوش خبرباشی ...آمین😚😚🌼🌹🌸

مرمر جان عزیزم حتما میام اطلاع میدم درباره ایشون..😚😚🌼🌹🌸

مامان سبحان جان عزیزم همین که همدبگه رو ندیدم و شما همچین خواب دلنشینی رو دیدید و با اون حس توی خواب دعا کردید مراااا بس...که دقیقا یادتون بوده مثلا دوباره شروع کردم سیکل رو و دعای نابتون تو اون لحظه...عالیه..بهترینهااا نصیب تون دوست خوبم.😙😙😙😍😍🌸🌹🌼

دوستان درباره لنفوسیت تراپی ستایش جون کسی اطلاعی داره به نظرم همون پی ار پی بوده...آخه دیگه تقریبا منسوخ شده و کمتر دکتری انجام میده؟

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی پر پر جون که به یادم هستید امیدوارم حداقل دعای دوستان در حقم براورده شه وگرنه خودم که هیچ..و ام ...

سلام اتریسا جون 

من و ستایش چون دکترامون یکی هستن میدونم که دکتر عارفی لنفوسیت رو به این صورت انجام میدن 

چند روز قبل انتقال میری عرفان خون میدی. دو یا سه روز بعد میری برای تزریق. تزریقش مثل iui هست. 5 دقیقه دراز میکشی بعد میری خونه. لنفوسیتهای جدا شده خون خودتو به رحمت تزریق میکنن. این طوری رحم تازه میشه

حالا ستایش جون هم میان توضیح بیشتر و کامل میدن

چون من انجام ندادم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
سلام به دوستان عزیزم..امیدوارم اول همیشه شاد و سلامت باشید و بعد هم به آرزوهای خوبتون برسید..آمین ...

بنظرم نصر خيلي بهتر از طاهري پناهه

نصر فوق تخصص لاپرا و سونوگرافي هم هست

مرسی پر پر جون که به یادم هستید امیدوارم حداقل دعای دوستان در حقم براورده شه وگرنه خودم که هیچ..و ام ...

اتریسا جون بنظر من شما پیش دو -سه تا دکتر بنام که از خوب بودن کارشون مطمئنید برید و مشاوره بگیرید.ببینید نظرشون چیه بعد درباره اینکه درمان رو با کی ادامه بدین تصمیم بگیرید..دکتر نصر -طرازی -محسن معینی - طاهری پناه - عارفی دکترای خیلی خوبین...حتما یه ویزیت پیششون برو

درکت میکنم....منم دلم میخواد خودم مادر شدن رو از لحظه اول تجربه کنم....حتی درخواست فرزند خواندگی دادم بهزیستی ولی خب دیدم نمیتونم با خودم کنار بیام....

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

سلام دوستان من یک مدت نبودم رفتم کربلا حاجتم را از امام حسین بگیرم چند جا بچه های این تاپیک را یاد کردم که خدا دل همه منتظرا را شاد کنه مخصوصا دوستان گلم را خیلی عقب بودم چند روز خوندم تا رسیدم به اینجا

ستایش جون واقعا تبریک میگم یادمه دکتر بهت گفته بود برو جنین اهدایی الان جواب مثبت شما نور امیدی هست برای ما 

افسون جون مبارکه 8 تا جنین خوب واقعا عالیه حتما اینسری جواب میگیری 

بقیه دوستان هم که مثبت شدند واقعا بهتون تبریک میگم و مواظب خودتان هم باشید

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
سلام به دوستان عزیزم..امیدوارم اول همیشه شاد و سلامت باشید و بعد هم به آرزوهای خوبتون برسید..آمین ...

سلام آتریسا جان راستش من خودم قصد دارم یک ویزیت پیش نصر برم ببینم نظرش چیه چون دیدم مریض آندومتریوزی زیاد داره و پیشش نتیجه گرفتند ولی اصلا به ایمنی و انعقادی اعتقاد نداره و اصلا سرم و پردنیزولون نمیده

البته بعد از منفی شدنم هنوز پیش دکتر خودم نرفتم و سرگردونم منتظرم پری بشم برم ببینم چی میگه ولی خب باید امیدوار بود ستایش جون بار پنجم پانکچر جواب گرفت

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین
parpar جون من وقتم 23 دی ماه هست اما می خواستم ازش بپرسم اشکالی نداره داروهای پانکچرم رو شروع کنم. ...

مرسي عزيزم، خاني آباد كه دوره واسم همون مطب سعادت آباد برم جهارشنبه، البته نوبت زرناني هم دارم همون روز، هنوز جواب آزمايشامو نديدن دكتر رزاقي و زرناني كه نظر بدن ببينم چي ميگن

parparجون من با دکتر زرنانی ویزیت شدم با دیدن آزمایشهایی که قبلا دکتر عارفی برام نوشته بود گفت شما ...

من آذر ماه ميرم تهران اون موقع مشخص ميشه تشخيصش چيه... زنان هم ميرم دكتر رزاقي كه كنار هم بلكه به نتيجه اي رسيديم، خوبه كه گفته prp بالاخره حتما تاثير مثبت داره

عزيزم ... منم با نظر رز سفيد موافقم ، نااميد نشو چنتا دكتر خوووب همزمان برو مشاوره و بعد بهترين تصميمو بگير، ان شاءالله به زوووودي حالت خوبِ خوب ميشه

سلام دوستان من یک مدت نبودم رفتم کربلا حاجتم را از امام حسین بگیرم چند جا بچه های این تاپیک را یاد ک ...

سلام عزیزم خوبی

زیارت قبول خانممم

ان شالله سری بعد بچه به بغل می ری زیارت 

چه خوب که سر زدی به تاپیک به فکرت بودم ان شالله با یه دکتر خوب این سری شروع کنی سیکلت رو عزیزم 

اره شکر خدا منم  با وجود اینکه تخمکام زیاد نبود  جنینام خوب شد  الحمدلله 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

سلام بچه ها خوبيد به ديروز گفتن كه نمي توني مرخصي بري خيلي حالم داغون بود و خداروشكر امروز دوباره امدن گفتند با مرخصي موافقت شد خيلي خوشحالم خداروشكر🙏🙏🙏🙏🙏🙏

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

بچه ها باورتون میشه؟ من به این امید میام تاپیک سر میزنم که چندتا بتای + ببینم. نمیدونین چقد خوشحال میشم. از ته دل از خود خدا میخوام که تمام دوستانی که منتظرن رو خدا شاد شادشون کنه.  

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم