2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047098 بازدید | 684578 پست
الهی خدا به هممون ببخشه فرزندی سالم وصالح آنا جونم بار اول بعد از پانکچر گفتن یه پولیپ داری .بعد دک ...

عزیزم پس خیلی کارا رو انجام دادی........

پس مشکل انعقادی نداشتی نه؟

چون در مورد سلکسان چیزی نگفتی........

کاریوتایپ چی اونارم هر دو انجام دادین؟

همسرت دی اف آی انجام داده؟

میخوام بدونم کاری هست انجام ندادی؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
[QUOTE=47985608]درسته، خارج رحم تو دیواره خارجی هم هست، ایشالله که هیچ مشکلی برات پیش نمیاد، ترس و ن ...

عزیزم به نظرم عجله نکن......

یه دکتر خوب پیدا کن.......

بعد عروسیتم میتونی عمل کنی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

طبعت چیه انا جون؟من سودا هستم سرد و خشک

عزیزم من طبعم سرده یه مدت سرد و خشک بود یه مدت سرد و مرطوب........

خلاصه سعی میکردم فقط گرمی بخورم اما تو خشکی و مرطوب بودن میانه روی رو حفظ کردم........

دکتر اصف جاه که مطبش تعطیله تا دو سه ماه دیگه منم به گفته دکترا چون فیبرومم همینطور در حال رشده باید ...

سلام به همه دوستان گلم ، ان شا الله كه حال همگي خوب باشه ، اول تبريك ميگم به دوستاني كه مامان شدن يا پانكچر داشتن يا جنين انتقال دادن و منتظر مامان شدن هستن .

براي دوستاني هم كه جواب آزمايششون منفي شده خيلي ناراحت شدم و از ته دلم آرزو ميكنم اين روزهاي سخت تمام بشه و به زودي طعم شيرين مادر شدن رو بچشن .

از اينكه تك تك جواب پستهاي دوستان رو نميدم معذرت ميخوام من چند روزي هست كه فقط روزي يك ساعت آنلاين ميشم و ميام سريع پستها رو ميخونم  .

دوست عزيزم كه در مورد فيبروم پرسيدي.  من هم يك فيبروم بزرگ ساب سروزال دارم كه دقيق نميدونم چند سانته و وقتي تازه ازدواج كرده بودم متوجه شدم دارم ولي از اول به من گفتن چون اثر فشاري نداره مانعي براي بارداري نيست .

تا اينكه دفعه قبل كه انتقال جنين داشتم و سقط كردم دكتر رمضانعلي توي رويان بهم گفت باز هم طبق اطلاعات پزشكي سقطت هيچ ربطي به فيبروم نداشته ولي بهم توصيه كرد كه اگر باز هم براي انتقال جنينم مشكلي پيش اومد برم پيش خودش و با لاپراسكوپي فيبروم رو برام برداره ولي خدا رو شكر لازم نشد ، ميگفت عملش خيلي راحته .

دكتر يونسي و مرصوصي رو من تا حدودي ميشناسم ولي در مورد عمل فيبروم چيزي ازشون نشنيدم .

به نظرم شما هم باز با چند تا دكتر مشورت كن چون فيبروم خارج رحم معمولا مشكل ساز نيست .

سارا جون عزیزم با لاپرا میخوایی عمل کنی؟

چون فکر کنم با هیسترو ممکن نیست!

یا عمل باز میخوان بکنن؟

میگن نمیشه چون در حال رشده میگن بزرگ هم هست رحمتو از بین می بره 

پس عزیزم پیش دکتر مطمئنی عمل کن چون عمل بازعمل سختیه و اگه خوب انجام نشه میتونه دردسرساز بشه.......

ایشالله یه دکتر خیلی خوب پیدا میکنی........

میگن نمیشه چون در حال رشده میگن بزرگ هم هست رحمتو از بین می بره 

عزيزم حالا به نظرم با همين دكتر رمضانعلي كه توي رويان به من پيشنهاد لاپرا داد هم مشورت كن دكتر خوبي هست ، دكتر مرصوصي هم من خودم فقط يك بار دكتر خودم نبود با ايشون آي يو آي كردم از اونجا ميشناسم ولي تعريف ميكردن ازش حالا دقيق تر نميدونم .

سلام به همگی

بجه ها من روز دو و پنج انتقال باید هاش سی ج تزریق میکردم،دکتر گفته نصفشو بزن ،روز دومو زدم ولی روز پنجم همسرم فراموش کرد و کامل زد حالا چی میشه؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
سلام به همگی بجه ها من روز دو و پنج انتقال باید هاش سی ج تزریق میکردم،دکتر گفته نصفشو بزن ،روز دومو ...

نگران نباش عزیزم........

من که روز دو پنج هر دو کامل تزریق کردم.........

خیلی سخت نگیر.........

ایشالله نیمه اضافیه همسرت تصادفی و به قصد + شدن قطعیت زده......

به فال نیک بگیرش........

پس عزیزم پیش دکتر مطمئنی عمل کن چون عمل بازعمل سختیه و اگه خوب انجام نشه میتونه دردسرساز بشه....... ...

بله خوب چون عمل سختیه نمی شه به هر دکتری اعتماد کرد چند ماهه دارم تحقیق می کنم ولی باز نمی تونم اعتماد کنم