سلام به تک تک دوستان عزیزم و مهربونم
با یه دنیا غصه اومدم دوباره..همینکه میخوام شاد باشم و اینجور مسائل واسم مهم نباشه با یه چالش جدید روبرو میشم که همه چیزو به هم میریزه
امروز با دکتر رزاقی ویزیت شدم و گفتم دیگه جنینی ندارم و باید از اول شروع کنم..علت اون 4 بار منفی شدنو پرسیدم گفتن ما هر کاری لازم بوده کردیم..دیگه انقد همسرم اصرار کرد که علت چی میتونه باشه گفتن که رحم یه سپتوم وسیع داشت که برداشتیم اما هنوز فیبروزه س و ما تازه سپتومو برداشتیم نصف رحم آزاد شد..اصلا نفهمیدم یعنی چی گفتش که شانس بارداری رو کم میکنه و احتمال زایمان زودرس رو زیاد..و هر بار 30 40درصد شانس باروری هست..گفتش که اگه بخواهید از ساروگیت استفاده کنید اگه نه که دوباره پانکچر...اما واسه پانکچر داروی خاصی ندادن همون رویال ژل و کیوتن...اما من که همیشه رحم سه لایه داشتم و هیجوقت دکتر آصف جاه که جراحی شدم نگفتن اینو و گفتن مشکل رحم نداری...اما خب من با د رزاقی هم هیسترو شدم و سپتومو برداشتن دیگه نمیدونم چه کنم...درمانده و مستاصل
دیگه آز همسرم رفت کنار گفتش که همون 4 درصد نرمال کافیه اما اونو میخوام از اورولوژ پیگیری کنم
میخوام بگم الان اصلا معلوم نیس دقیقا مشکل از کجاست و خیلی راحت دوباره گفتن که سیکل پانکچر رو شروع کنم
ازتون خواهش میکنم اگه تجربه ای دارید راهنمایی کنید که واقعااا دیگه توانی ندارم
یعنی به همین راحتی باید تسلیم بشم