2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047166 بازدید | 684580 پست
ندای عزیزم مهم نیست کسی رو نداری چون تو خداروداری .بالاتر و برتر ازهر کس.نگران نباش حتما هنوز موقعیت ...

الهی معجزه خدا اول نصیب شماها بشه بعداشم نوبت من بشه

سمین عزیزم تو توی دستای خدا بودی الهی شکر که سلامت هستی

یا امام رضا
مامانايي كه با لكه بيني مثبت شدين بياين تروخدا بهم كمك كنين،روز چندم انتقالتون لكه بيني داشتين چقدر؟ ...

عزیزم خوب ماها چون لک غیر لانه گزینی هم داریم خیلی نمیشه رو تاریخ لک دوستان اعتماد کنی........

چطور عزیزم؟

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم پس خیلی کارا رو انجام دادی........ پس مشکل انعقادی نداشتی نه؟ چون در مورد سلکسان چیزی نگفتی. ...

اره عزیزم سلکسان هر سه بار داشتم .

کاریوتایپ انجام ندادم.

این ازمایشی که می گی برای همسرم یه چیزی فکر کنم دکتر براش نوشت الان سرکارم شب یا فردا می زارم ببینی هنوز دکتر ندیده اونو تازه انجام داده

یا امام رضا
اره عزیزم سلکسان هر سه بار داشتم . کاریوتایپ انجام ندادم. این ازمایشی که می گی برای همسرم یه چیزی ...

عزیزم پس حتما هر دو کاریوتایپ رو انجام بدین......

دی اف آی رو هم چک کن اگه انجام نداده همسرت انجام بدین فقط حتما مرکز ناباروری انجام بدین.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام به همگی بجه ها من روز دو و پنج انتقال باید هاش سی ج تزریق میکردم،دکتر گفته نصفشو بزن ،روز دومو ...

نگران نباش من تو بروشورش خوندم بیشتر از دوزش بزنی هیچی نمیشه، اگر یادت باشه آناشید هم اشتباهی بیشتر از دوز دکتر زده بود ،برای همین من کلی تحقیق کردم، هیچ خطری نداره ،کلا توی دستورات دارو نوشته بود بیشتر از حد تجویز دکتر زدین نترسین مشکلی نداره.

مامانايي كه با لكه بيني مثبت شدين بياين تروخدا بهم كمك كنين،روز چندم انتقالتون لكه بيني داشتين چقدر؟ ...

عزیزم من یکبار روز یازدهمم..خیلی کم بود البته..و دوباره امروززز خیلی کم

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام دوست جوناااا  امروز,من از دادم مثبت شد ایشالا روزی همه منتظرا به حق حضرت ابوالفضل  ...

وااای چه عالیییی..خدارو صدهزارمرتبه شکرر...تبریک میگممم مادررر شدنتو.بسلامتی بغل بگیریش

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
سلام دارا جون منم با انتقال پنجمم باردار شدم و واقعا میفهمم بیزاری یعنی چی، باور کن من دیگه حس میکر ...

مرسي خاتون عزيز از دلداريت

راهيه كه بايد رفت

من كه واقعا درموندم

خوبه كه شماها هستيد يه اميدي پيدا كنم

واسم دعا كنيد

جانان جان منظورت از خيلي كم در حد ٣-٤ قطره بود؟

تروخدا برام دعا كنين حكمت خدا اين بود كه لوله هامو از دست بدم با جراحي.

خدايا به دل پدرم و مادر مريضم رحم كن.من كه يك بنده روسياهم به درگاهت.

👶🏻خدايا ميدونم ارحم راحميني👶🏻

من ٣ بار پانكچر شدم بار اول ١٢ جنين داشتم كه ٤ بار انتقال دادم و منفي شد و جنينام تموم شد

بار دوم كه پانكچر كردم باز ١٢ جنين شد ولي اينبار قبلش جنينامو pgd كردم

هر ١٢ جنين مشكل ژنتيكي داشتن (جهش ژنتيكي) 

كه ١ درصد از نازايي همينه

پس انتقال ندادم

و تازه معلوم شد دليل اون ٤ بار منفي اينه

بار سوم با تخمك اهدايي رفتم جلو

١٢ تا جنين شد كه باز pgd كردم ١٠ تا خراب و ٢ تا سالم بود كه همين ٢ تا رو انتقال دادم و منفي شد

دوباره از نو پانكچر كردم

اينبار باز ١٢ تا جنين دارم كه ديگه pgd نكردم

هفته ديگه انتقالمه

سرم ivig اينبار ميزنم

اينم خلاصه داستان من

من تا به امروز بالاي ٧٠ ميليون هزينه كردم

كسي مشكلي شبيه من داشته؟؟؟

انا جون شما كه تجربه داري با همچين مشكلي رو شنيدي؟؟؟؟

تخمك من با هر اسپرم ديگه و برعكس اسپرم همسرم با تخمك ديگه جنين سالم ميده

ولي ما با هم جور در نميايم

هرچند با تخمك اهدايي هم از ١٢ تا جنين ١٠ تا خراب بود

حتي بعد اين همه سال خودمم دقيق نميدونم اخر من مشكل دارم يا همسرم يا هردو يا هيچكدوم

دكتراهم كه درست نظر نميدن

سلام عزیزم..خوبید عزیزانم؟؟  رفتم آزمایش خون دادم بتا ۲۷۵ بود روز سیزدهم انتقالم هستم..گفت دکت ...

جانان عزيز مبارك باشه الهي نه ماه رو به سلامتي و خوشي سپري كني🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏😍😍😍😍😍😘😘

عزیزم تا میتونی تحقیق کن، من میدونم فیبروم که داخل رحم نباشه تو بافت خارجی باشه دست نمیزنن، حالا باز ...

ليلا جون منم فيبروم روي بافت خارجي رحمم دارم اما گفتن مهم نيست و بر نداشتن

اما نميدونم تو موارد حاد چكار ميكنن