2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست

سلام بچه ها 

من امروز زنگ زدم جنین شناسی بهمن 

از 8 تا تخمکی که ازم گرفتن، هشت تاش جنین شده شکر خدا

گفت 5 تاش  گرید a هستن و روشون حساب کن و اینا 

سه تاش معمولیه 

فقط اینکه دو تا بسته کردنشون چرا طفلکامو

من نظر م این بود سه بسته بشن

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ممنونم ٱنا جونم، دیروز بعد از اون آمپول که زدم تمام حساسیت ها رفتن، دیشب دوباره شیاف گذاشتم صبح بیدا ...

عزیزم نگران نباش شیافتو تغییر میدن بهتر میشی.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزيزم انشالله ديكه پيش نمياد منم براي بار ٥مثبتت شد دقيقا مثل شما دوهفته خواب دوباره زندگي عادي اينب ...

عزیزم مامان شدی تموم شد.........

حالا سختیاش بعدشه.......

یه دماری از روزگارت در بیارن البته دمار از نوع شیرینش.......

حسرت خواب راحت رو دلت میمونه.......

موهاتو نتونی شونه کنی........

البته جیگرت خودش موهاتو شونه میکنه نصفشم میکنه.........

خخخخخخخخخخخ......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام بچه ها .بازم منفی شد .مگه چقد جون دارم .مگه چقد توان دارم .می گن هر گلی یه بهاری داره فکر کنید ...

عزیزم فدای دلت بشم........

خیلی برات ناراحت شدم........

عزیزم نمیدونی علت منفیات چیه؟

بررسی کردی؟

واقعا سخته هم هزینه ها هم سختتر از اون سختیای روحی و جسمیش.......

ایشالله به زودی خدا برات جبران کنه.......

شیره انگور آیا خوب است ایا بد است

شیره انگور گرمه و اگه طبعت گرمه زیاد نخور...ولی اگه طبعت سرد هست فکر نمیکنم مشکلی داشته باشه...خواهرای من که تو بارداری فشارشون می افتاد میخوردن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام بچه ها  من امروز زنگ زدم جنین شناسی بهمن  از 8 تا تخمکی که ازم گرفتن، هشت تاش جنین ...

عزیزم خدارو صدهزار مرتبه شکر.....

ایشالله با انتقال اولت مامانی.........

شیره انگور آیا خوب است ایا بد است

عزیزم والا به نظر من موردی نداره بخوری ولی بازم به طبعت بستگی داره.......

اگه طبعت سرده بخور ولی کلا زیاده روی نکن.......

در حد اعتدال هر چیزی رو میتونی بخوری!!!!!!!

سلام بچه ها  من امروز زنگ زدم جنین شناسی بهمن  از 8 تا تخمکی که ازم گرفتن، هشت تاش جنین ...

افسون جون انشاالله ني ني شما قاطي همين جنين هاست

صبح فقط به اميد اينكه ببينم چندتايي جنين داري اومدم ني ني سايت

عزيزم بهمن بودي يا عرفان؟

اینا چکیده و خلاصه یک سری مطالب درباره ممنوعه ها و احتیاط های غذایی در دوران بارداری هست...دیدم اکثر بچه ها سوال دارن خلاصه ش کردم براتون گذاشتم شاید به دردتون بخوره....  

مصرف زیاد زعفران-زرشک- حلوا، کافئین(قهوه شکلات چای زیاد) ؛هر نوع ماده غذایی غیر پاستوریزه و خام (حتی تخم مرغ عسلی و زرده خام که داخل شیر ریخته میشه و ابمیوه تازه بدون بسته بندی که بیرون فروخته میشه؛ جوانه خام) ؛ ماهی های جیوه دار( . ماهی‌هایی که بیشتری مقدار جیوه را دارند باید در لیست غذاهای ممنوعه شما قرار گیرند، ماهی‌هایی مثل: کوسه، شمشیر‌ماهی، ماهی تن آلباکور و شاه‌ماهی، خال‌مخالی) ؛مغز حیوانات ؛ خوردن میوه ی جدیدی که تا حالا نخوردید(بخاطر احتمال الرژی و واکنش بدن)؛کرفس و گشنیز (گِشنیز کاهش قند خون مغزی می‌دهد و موجب کاهش حافظه نوزاد می‌شود همچنین مصرف حلوا و زعفران احتمال سقط جنین را افزایش می‌دهد.)، جگر، غذای تند و پر ادویه ،سیب ترش، ماست ترش، سرکه و ترشی، مصرف مواد غذایی گرم زیاد و سرد زیاد ممنوع است.خوردن انبه، آناناس و انگور بعلت طبع گرم بالا.

در ماه‌های آخر بارداری از موادغذایی ترش، موادغذایی قابض مانند خرمالو، غذاهای غلیظ مانند گوشت گاو، ماکارونی، فست فود‌ها، بادنجان و حلیم پرهیز شود.

احتیاط درمصرف سویا؛ بادام زمینی و هندی(مصرف بادام زمینی و بادام هندی در بین خانم هایی که غذایی دارند امکان ابتلای آلرژی غذایی در کودکان را نیز بالا می برد)؛

ادویه های مجاز در دوران بارداری : زردچوبه -زنجبیل -فلفل سیاه -هل -جعفری (همه موارد متعادل مصرف شوند نه زیاد)
ادویه های ممنوع در دوران بارداری : شنبلیله -سیر -گلپر -نعناع (چای نعناع باعث شل شدن رحم و سقط جنین می شود. همچنین روغن نعناع در دوران بارداری باعث شروع خونریزی می شود بنابراین بهتر است پیش از مصرف هر گونه نعناع مراقب باشید)

در دوران بارداری نخود، لوبیا و کنجد کمتر مصرف شود.

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بی تحرکی طولانی مدت

بسیاری از خانم ها به خصوص کسانی که دچار لکه بینی هستند یا در بارداری های قبلی مشکل داشته اند، بر این باورند که باید در دوران بارداری استراحت طولانی مدت یا حتی استراحت مطلق داشته باشند اما اصلا این طور نیست و مطالعات نشان می دهند استراحت مطلق یا طولانی مدت می تواند حتی باعث مرگ مادر باردار شود زیرا فرآیند بارداری، بدن خانم ها را مستعد افزایش احتمال انعقاد خون می کند؛ به عبارتی خون خانم باردار به دلیل هورمون هایی که در بدن ترشح می شود، غلیظ می شود و بی تحرکی می تواند این غلظت را افزایش دهد. لخته شدن خون، عارضه فوق العاده خطرناکی است . خطر لخته شدن خون در ۳ ماهه سوم بارداری به دلیل بزرگ شدن شکم و فشار روی لگن تشدید می شود. خطر انعقاد پذیری خون حتی در هفته های اول پس از زایمان نیز همچنان تهدید کننده است بنابراین خانم باردار حتی پس از زایمان نیز باید از خوابیدن و استراحت طولانی مدت در بستر خودداری کند. اگر خانمی به دلایلی مجبور به استراحت مطلق طولانی مدت باشد، باید با تجویز پزشک داروهای ضدانعقادی بخورد.

شیره انگور در دوران بارداری

این شهد مناسب برای تامین انرژی مورد نیاز زنان باردار و جنین در حال رشد آنها است، زیرا مانع ضعف آنها می شود؛ این شیره با بهبود عملکرد کبد می تواند در تقویت بدن مادران نقش مهمی ایفا کند.

زنان باردار در طول دوران بارداری خود ممکن است با خونریزی هایی مقطعی مواجه شوند.یکی از بهترین راه ها برای درمان خونریزی و کم خونی در دوران بارداری مصرف شیره ی انگور است. شیره انگور، تاثیرات مثبتی بر دستگاه تناسلی زنان و به خصوص عملکرد تخمدان ها دارد و در درمان خونریزی ها موثر است، همچنین این شیره محرک اعمال کبد است و یکی از بهترین منابع خوراکی خون ساز محسوب می شود.

توصیه می شود زنان باردار مبتلا به کم خونی شیره ی انگور را در وعده ی صبحانه ی خود بگنجانند و در طول روز 3 بار شیره ی انگور را به صورت شربت میل کنند.

البته قبل از مصرف شیره انگور باید توجه داشته باشید که دیابت بارداری نداشته باشید. در صورت داشتن دیابت بارداری نیاز است قند خونتان کنترل شود و مواد شیرینی مانند شیره انگور در این دوره ممنوع است.

مصرف بیش از حد انگور خام می تواند مشکلاتی مانند سردرد، حالت تهوع، استفراغ و بروز بسیاری دیگر از اثرات ناخوشایند را در بدن مادران باردار به دنبال داشته باشد.