2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047392 بازدید | 684597 پست
سلام دوستان، روز همگی بخیر، من امروز رفتم سونو، نی نی های من 2قلو بودن😍😍😍😍 اما دکتر گفت قلب مشاه ...

عزیزم نگران نباش بسپار بخدا 

شما چ علایمی داشتی قبل مثبت شدن؟؟

خدا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم 17 مهر بودم کجا انتقال داشتی؟ من رویان بودم

من مرکز گاندی انجام دادم، توکل بخدا ان

الله هر دو بچه هامونو صحیح و سالم به دنیا بیاریم

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلام دوستااان  من امروز 12روز انتقالمه ولی,هیچ علایمی بجز دل درد ندارم خیلی نگرانم  خانم ...

دل درد در هر دو صورت هستش ان شالله ک ب خاطر نی نیه، شجاعت ب خرج بده و یه بی بی بزن ان شالله مثبته،دیگه روز ۱۲ ب بعد نشون میده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام به همگی. امروز روز ۱۳ انتقالمه اولین لک پریودیمو دیدم. پروژه این سری هم همینجا تموم شد ایشالله ...

سلام، چ ربطی ب پریودی داره، شیافتو یکی بیشتر کن، استراحتتو هم بیشتر کن من ک از روز پنج انتقالم لک دارم خداروشکر بی بی چکم مثبت بوده

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستان عزیز، من در مورد prp مطلبی براتون ترجمه میکنم که خیلی جالبِ، و متوجه میشین کاملا چیه PRP چی ...

لیلا جون کجایی کم رنگ شدیاااا البته من دارم پشت پرده میبینمت😂بیا روی پرده هم رخ بنما دلم برات تنگ شده😍

سلام دوستااان  من امروز 12روز انتقالمه ولی,هیچ علایمی بجز دل درد ندارم خیلی نگرانم  خانم ...

عزیزم منم تنها علائمی که داشتم دل درد بود، از روز 10 تا 12 که شدید بود، اما روز 13 به بعد گاه به گاه شد، تقریبا بعد از 1 هفته کلا قطع شد

دوستای گلم من از صفحه ۲۴۳۴ خیلی خوب پستارو نخوندم.......

فقط خواستم بگم من چند روزه درگیر وروجکم هستم.......

فرصت کنم پستارو دقیق میخونم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون کجایی کم رنگ شدیاااا البته من دارم پشت پرده میبینمت😂بیا روی پرده هم رخ بنما دلم برات تنگ ش ...

اصا من پیام تورو نتونستم جواب ندم 😘😘😉  خیلی هم بانمکی 😂😂😂😂😂 ، کلاس دارم بهار جون، ولی دقیقا از پشت پرده نگاتون میکنم حواسم هست، 😉 ، در مورد اندومتر هم نگران نباش ضخیم میشه،وقتی ۳ خطی شد دیگه حله، تا به روز انتقال برسی زیاد میشه،ایشالله دیگه داری مامان میشیا 😍❤

بچه ها ،من دیروز نامه بیمارستان برام اومد، اصلا انگار داغم تازه شد، برای یه لحظه تصمیم.گرفتم همه چیز رو رها کنم،اصلا انقدر حالم بد شد خدا میدونه، ولی دیگه کم کم به خودم مسلط شدم ، کاریش نمیشه کرد، ای خدا، از دست این خارجیا، خیلی وقتمو هدر دادن، 😢😢😢