2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
جانان پس  صندلی جلو میشینم،صندلی رو کامل میخوابونم ولی  پاهام اینجوری پایین تر از سطح بدنم ...

عزیزمم والا دگتر من نظرش این بود چون میگه صندلی جلو تکونش کمترره.

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
ان شاءالله كه عمل جفتمون عالي بوده  خيلي بد ميشه اگه دكتر نباشه آذر ماه 😕 من واقعا خسته شدم ا ...

مراکز IVF انجام می شه ،شنیدم 1 ساعت قبل از انتقال

البته شاید مراکز فیزیوتراپی هم انجام بدن ،اون خانمی که انجام داده بود بیمارستان گاندی می گفت حس کردم رحمم گرم شده و جنینها رو که برام گذاشتن خوابم برده ، و خدابهش دوقلو هدیه داده بود که ماه 4 بارداری بود.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من هنوز نرفتم آز بدم شوهرم از صب تا شب سرکاره و البته راضی هم نیست میگه بمون همون موقع آز خودت برو، در ضمن همچنان لک بینی دارم دیروز ک حس میکردم دارم چنگ میزنن تو رحمم و لکه بینیم بیستر بود با اینکه سر خود سه تا شیاف و دو تا امپول دیروز استفاده کردم شیافا ایرانیه،همین دیگه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
من هنوز نرفتم آز بدم شوهرم از صب تا شب سرکاره و البته راضی هم نیست میگه بمون همون موقع آز خودت برو، ...

ستایش جون دارن جااشونوو محکمممم میکنن نگران نبااش...ایشاالله بوقت خودت بری و با یه بتای توپول بیای بهمون خبر بدی

خداجونم ممنونم که من و عشقم مادر و پدر شدیم..هزاران بارر شکرت🙏از نی نی مون محاافظت کن خدای مهربوونم🙏💕
ستایش جون دارن جااشونوو محکمممم میکنن نگران نبااش...ایشاالله بوقت خودت بری و با یه بتای توپول بیای ب ...

ان شالله برا شما هم همینطور باشه،من ک کل این دو روزو داشتم از استرس میمردم،خدا خودش ب هممون کمک کنه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سلام، تبریک میگم ان شالله ۸ تا جنین تپل مپل میشن برات نگران نباش منم اینسری ۹تا تخمک داشتم ک ۶ تاش ج ...

من 4تا تخمک ازم کشیدن که همشون جنین شد 3تاش 10سلولی 1دونش 6سلولی .2تاشون رو انتقال دادن منفی شد به خاطر ایمنیم حالا 2تا فریز دارم ای خداااااا

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من 4تا تخمک ازم کشیدن که همشون جنین شد 3تاش 10سلولی 1دونش 6سلولی .2تاشون رو انتقال دادن منفی شد به خ ...

خداروشکرر که همش جنین شد

ان شاله اون دوتا می چسبن به مامانشون

کیفیت اسپرم همسرتون حتما خیلی عالی بوده که 4 تاش جنین شده نه؟

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
خداروشکرر که همش جنین شد ان شاله اون دوتا می چسبن به مامانشون کیفیت اسپرم همسرتون حتما خیلی عال ...

قبلا که افتضاح بود 26 تا تخمک ازم کشیدن میکروی قبلی.10تاش جنین شد .مرفولوژیش 2درصد بود الان 70درصده فقط مشکلش تحرک اسپرم هستش که از رنج نرمال 5درصد کمتره 35درصده .خداروشکر 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

میگم اگه مشکل ایمنیم حل بشه ممکنه با این مرفولوژی70درصد و تحرک 35درصدطبیعی باردار شد؟

بچه ها یه سوال دارم نمیدونم کسی جوابشو میدونه یا نه.اما من با کلومیفن هفت هشت تا تخمک داشتم حالا با داروهای میکرو به نظرتون اوضاعم چه جوری میشه؟ اگه خیلی بشه دکتر دوز داروم رو کم میکنه؟

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم

[QUOTE=47850181]ان شالله برا شما هم همینطور باشه،من ک کل این دو روزو داشتم از استرس میمردم،خدا خودش ب هممون کمک کنه[/QUOTEانشااللهههه عزیزم.

اشتباه شد می خواستم بزنم دکترآصف جاه

آره بنده خدا عمل كرده ، من زنگ زدم مطمين شم نوبت آذر ماهم سرجاشه كه منشي اينجوري گفت بعدم اينكه گفتش معلوم نيست دكتر تا كي نباشه 😕

بچه ها یه سوال دارم نمیدونم کسی جوابشو میدونه یا نه.اما من با کلومیفن هفت هشت تا تخمک داشتم حالا با ...

برای شروع سیکلت رفتی حتما اینو بگو....من با کلومیفن فوقش دو تا داشتم ولی با دوز پائین داروهای میکرو 16 تا تخمک ازم کشیدن...جوابدهی بدن به داروها متفاوته ....طبق سونو ها دوز داروهاتو مشخص میکنن..

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!