2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047244 بازدید | 684583 پست
بچه ها نگران پله نباشین، منم با مینو موافقم، من خودم تا برسم دم در خونه ۲۳ تا پله دارم، فقط آروم بال ...

دکترم بهم گفت اگه پله های خونتون زیاده روی هر پایگرد ی صندلی بذار بشین یهو بالا نرو.البته من دقیقا 12روز از درخونه بیرون نرفتم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سمی جون رو یادتون هست؟ سرکار میرفت و توالت فرنگی نداشت اونجا ،خونه ش پله داشت، با موتور این ور اون ور میرفت خدا رو شکر دخترش سالم و سلامت دنیا اومد ...فکر میکنم تقریبا هم سن پرنسس انا جون باشه....

خدا بخواد اصلا به پله و این مراقبتا نیست...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزيز منم سيكلوژست گرفتم.. بسته اش سبز و سفيده؟ يه طرفش فارسي نوشته سيكلوژست... همونه

مال من هر دو طرفش انگلیسیه

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
دکترم بهم گفت اگه پله های خونتون زیاده روی هر پایگرد ی صندلی بذار بشین یهو بالا نرو.البته من دقیقا 1 ...

منم مشکلم همون یکبار بعد. از انتقاله که برم بالا بعدش دیگه پایین نمیام تا دوهفته که آز بدم اما همون یکبارش هم فکرمو درگیر کرده بود. نمیدونم حرص همه چیزو. باید. خورد. خانواده همسرم تو. طبقات هستن و نمیخوام اونا بدونن اینجوزی یوقت ببینن میفهمن باید. یواش بیام 

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
عزیزم استراحتتو بیشتر کن....... نگران نباش........ تکرار شد به دکترت بگو لازم باشه پروژسترونتو زیل ...

روزی سه تا شیاف دارم، هنوز از دیشب خون آبه قهوه ای دارم و کم نشده، خیلی ناراحتم، مرکز گفت اگه تا فردا خوب نشه برم دکتر

تو رو خدا دعام کنین

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سمی جون رو یادتون هست؟ سرکار میرفت و توالت فرنگی نداشت اونجا ،خونه ش پله داشت، با موتور این ور اون و ...

بله عزیزم حرفتون درسته توکل به خدا .واقعا فقط به خواست خودشه .سری پیش که باردار شدم اینقدر. حالم خوب بود فکر. نمیکردم برام نمونه اما رفت و یکدنیا غصه رو دلم گذاشت نمیدونی چقدر. روز و شبای بدی بعد اون سپری کردم گریه امونم نمیداد سه ماه طول کشید تا از اون وضع بیرون اومدم و خودمو تغییر دادم و پذیرفتم همه دلداری میدادن که شکر. کن شاید. ناقص بدنیا میومد حکمت خدا بوده الان میفمم حرفشونو اما اون موقع نمیخواستم این حرفارو بشنوم اینقدر گریه میکردم که سردرد وحشتناک میگرفتم و مجبور میشدم برم دکتر سرم بزنم هیچ وقت فکر نمیکردم این پروسه بچه دار. شدنم اینقدر طولانی بشه و کارام به میکرو و آی یو آی و ...هنوزم نمیدونم شاید سختی های بیشتر. بکشه.اشتباه کردم که زودتر. اقدام نکردم 😥😥

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 
پس اين ايرانيه من ميزنم؟؟؟؟!!!!

اره این ایرانیه منم اینو دارم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
بچه ها منم همش می ترسم نی نیم سقط شه چی کار کنم    

فکر بد نکن که بد به سرت نیاد انشالله نینیت سر وقتش به دنیا میاد سالم