2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047141 بازدید | 684580 پست
بچه ها سلاااام من نبودم يه مدت سي صفحه عقب بودم خوندم تا بهتون رسيدم الان ان شاءالله همه انتقاليا م ...

یکی ازدوستان من طبیعی باردار میشه ولی سقط میکنه مشکل انعقادی داره مریضه دکتر رزاقی هست دکتر گفت وقتی طبیعی اقدام کردی مرتب بی بی بزن به محض مثبت شدن ازمایش بده وسریع بیا مطب داروهاتو شروع کنم

مرسی عزییزم، این بی بی بعد از ده دقیقه این رنگی شد،اولش کم رنگتر بود بعد هی پررنگتر شد وقتی خشک شد ق ...

تبریک میگم ستایش جون،انشاا صحیح و سالم بغلش کنی،عزیزم شما پردنیزلون هم داشتی؟سرم چند روز قبل انتقال زدی،سیکل فریز چطوری شروع شد؟بعد اینکه شما هم مشکل ایمنی انعقادی داشتی؟ ببخش عزیزم زیاد سوال پرسیدم،ممنون میشم جوابم بدی

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام من دوبار آی یو. آی ناموفق داشتم تو. صارم و ابن سینا و حالا برام تجویز میکرو شده و منتظرم دو. هف ...

سلام عزیزم...من هم ابن سینا میرم برای میکرو...اونجا دو ساعت بیشتر نگه نمیدارن...بعدش مرخصت میکنن....کلا شبها اونجا تعطیله فکر میکنم چون کلینیکه نه بیمارستان...

نگران پله هم نباش...خیلی اروم و با احتیاط برو بالا ...خیلی از دوستان خونشون پله داشته و شکر خدا مثبت شدن..ولی خب چون سه طبقه ست سعی کن چند روز اول لااقل زیاد پایین نیای و استراحت کنی و برای امپولهات هم یا بهمسرت بزنه یا چند روز رو بگو کسی بیاد تو خونه برات بزنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام عزیزم...من هم ابن سینا میرم برای میکرو...اونجا دو ساعت بیشتر نگه نمیدارن...بعدش مرخصت میکنن.... ...

ممنون عزیزم آمپولامو. خودم میزنم اما فقط مشکل پله دارمو اینکه صبح تا عصر کسی پیشم نیست میخواستم بپرسم احتیاج هست پرستار بگیرم چندروز اول رو که نخوام کار کنم؟

خدایا قسم به بزرگی خودت ،امیدم به توست و بس 

سلام، مرسیnana جون،parparجون ، yasna جون و بقیه دوستانی ک تبریک گفتین ،امیدوارم به زودی بیاین اینجا و از مثبت شدنتون بگین، 

من خیلی نگرانم، لکه بینیم از صبح بیشتر شده درد هم دارم میترسم سقط شه یا اینکه خارج رحمی باشه😢

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
تبریک میگم ستایش جون،انشاا صحیح و سالم بغلش کنی،عزیزم شما پردنیزلون هم داشتی؟سرم چند روز قبل انتقال ...

ممنون عزیزم،دعا کن برام بمونه

من پردنیزلون نداشتم، ۴روز قبل انتقال سرم زدم، دو روز قبل انتقال هم لنفوسیت تراپی داشتم مشمل ایمنی ندارم ولی یه کم مشکل انعقادی دارم ک ب درخواست خودم دکتر اسپرین داد  ولی الان با لکه بینی ک دارم اسپرینو قطع کردم

سیکل فریز قبلش ب من دوفاستون دادن پری ک شدم از روز سوم استرادیول روزی ۳ تا میخوردم  ۵ روز قبل انتقالم ۲تا استروژن و امپول سلکسان و شیاف وامپول پروژسترونم بهش اضاف شد،طبق سونو تاریخ انتقالو برات مشخص میکنه