2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047210 بازدید | 684581 پست
ستایش جون استراحت باید داشته باشی،مراقب نی نی مون باش

مر مر جون همش در حال استراحتم دیروز یه اشتباهی کردم یه کم کار کردم از دیروز هم دردام بیشتر شده هم لک بینی گرفتم خیلی میترسم ک اتفاقی افتاده باشه

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
سیکل فریز قبلش ب من دوفاستون دادن پری ک شدم از روز سوم استرادیول روزی ۳ تا میخوردم  ۵ روز قبل ا ...

مرسی عزیزم که جواب دادی،نگران نباش انشاا که هیچ اتفاقی نمیفته،تو اینجور بارداری ها لکه بینی طبیعی هستش،خیلی از دوستان اینطور بودن،انشا ا خدا حفظش میکنه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام به همه دوستان ، خدا رحمت كنه شوهرشون رو من يادم نميومد همسرشون چي شدن . الان يكي از دوستام هم ...

سلام مامان سبحان عزیزم، واقعا خدا برای هیچکس نیاره، حق داری نتونی تماس بگیری، خیلی سختِ، خدا ایشالله خودش صبر بده، کمکشون کنه، آمین.

سلام، مرسیnana جون،parparجون ، yasna جون و بقیه دوستانی ک تبریک گفتین ،امیدوارم به زودی بیاین اینجا ...

ستایش جون عزیز دلم نگران نباش، فقط استراحت کن، از طرفی هم 3 تا برات انتقال دادن، ممکنِ لک فقط برای یکی از جنینا باشه،نبینم ناراحت باشیا    

بچه ها سلاااام من نبودم يه مدت سي صفحه عقب بودم خوندم تا بهتون رسيدم الان ان شاءالله همه انتقاليا م ...

سلاااام به پرپر یِ خودمون، خوبی ؟ 

من میدونم کسی که مشکل ایمنی و انعقادی داره به محض مثبت شدن باید بره دکتر و دارو بگیره، چون جنین تو خود بدنت بوجود میاد بنابراین لانه گزینی انجام میشه ولی بلافاصله مثبت شدی باید بری دکتر و دارو بگیری. دیگه تا اینجا سوادم میکشه   

لیلا جان من مطمئنم  ومطمئن باش خوابت اتفاق میفته  من یبار خواب دیدم همکارم (مرد)بچه ...

yasealmase جون راست میگی؟ وااای خدا کنه ، 

چقدر خوابت در مورد همکارت جالب بود ، خداروشکر اونم صاحب فرزند شد، الهی شکر واقعا.ایشالله قسمت تک تک دوستامون میشه، آمین.

ممنون عزیزم آمپولامو. خودم میزنم اما فقط مشکل پله دارمو اینکه صبح تا عصر کسی پیشم نیست میخواستم بپرس ...

نه نیازی به پرستار نداری.... من روز قبل از انتقالم غذای دو روز رو درست کردم فقط همسرم گرمش میکرد...فقط هم روز اول کنارم موند و روز دوم فرستادمش سرکار...کار خاصی نداری که پرستار نیاز داشته باشه...بگو همسرت همه چیز رو بذاره کنارت که دو روز اول رو استراحت باشی..بعدشم میتونی زندگی عادیت رو داشته باشی منتهی با احتیاط و کار سنگین نکنی....منم تنها هستم و خانواده م ازم دورن و اصلا خبر از میکرو ندارن....همسرت همراهیت کنه تو پروسه درمانت نیازی به احد الناسی نداری...

پروژسترون که عضلانیه خودت چطور میزنی؟؟؟

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
سلام دوستان..آندومتر ۶.۵ در روز ۱۰ پریودی اندازش کمه؟؟تا روز ۱۶  چقدر ضخیم تر میشه؟

بهار جون نگران نباش، زیاد میشه ، بعد از 7 خوبه و ایشالله 3 خطی میشی، نگران نباش، 4 تا استرادیول ردیفت میکنه.

ستایش جون عزیز دلم نگران نباش، فقط استراحت کن، از طرفی هم 3 تا برات انتقال دادن، ممکنِ لک فقط برای ی ...

لیلا جون دعا کن برا نی نیام اتفاقی نیفتاده باشه،وگرنه خودمو نمیبخشم به خاطر دیروز، بی بی چک صبح هم احساس کردم یه ذره کمرنگ تره، خدا بهم رحم کنه، تروخدا برام دعا کنید بعد قرنی بی بی چکم مثبت شده بود

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بهار جون نگران نباش، زیاد میشه ، بعد از 7 خوبه و ایشالله 3 خطی میشی، نگران نباش، 4 تا استرادیول ردیف ...

لیلا جونم خوبی؟حالت بهتر شده دیگه انشالله؟  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
لیلا جون دعا کن برا نی نیام اتفاقی نیفتاده باشه،وگرنه خودمو نمیبخشم به خاطر دیروز، بی بی چک صبح هم ا ...

ستایش چرا نمیری آز بدی که خیالت راحت بشه و اگه کاری لازمه انجام بدی؟

انشالله هیچ چی نمیشه...

سلام به همه دوستان ، خدا رحمت كنه شوهرشون رو من يادم نميومد همسرشون چي شدن . الان يكي از دوستام هم ...

وای خیلی وحشتناکه.....

خدا بهش صبر بده........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام من دوبار آی یو. آی ناموفق داشتم تو. صارم و ابن سینا و حالا برام تجویز میکرو شده و منتظرم دو. هف ...

عزیزم والا نمیدونم نگه میدارن یا نه اما عزیزم نگران پله ها نباش........

آروم آروم بری بالا مشکلی پیش نمیاد.........

من مامانای زیادی میشناسم خونه شون پله داشته........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com