2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047634 بازدید | 684621 پست
من که خونمون طبقه ۴ بود . کارمند هم هستم بعد از انتقال آشپزی کردم و .... کلا زندگی معمولی فقط بار ب ...

يعني به نظرت اگه الان من سه طبقه برم بالا منفي ميشم غذام بپزم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
سلام بچه ها این چیه؟ مامان سبحا به منم میگی چه طوریه ؟لطفا .منم می خوام انجامش بدم

سلام عزيزم ستايش جون توضيح داد و خدا رو شكر كه حاجتش رو گرفته ، از روز يكشنبه شروع ميشه به مدت ٤٠ روز ، روز اول ١٠٠ تا روز دوم ٢٠٠ تا و ... تا روز چهلم ٤٠٠٠ تا بسم الله الرحمن الرحيم بحق بسم الله الرحمن الرحيم .

حالا من خيرات روز آخرش رو نميدونستم الان براي سومين بار هست كه دارم اين ذكر رو ميگم حتما اين دفعه روز آخر خيرات هم ميدم .

من هم اين حرف آنا جون رو قبول دارم گفتن اين ذكرها علاوه بر ثوابش اين قدر وقت آدم رو ميگيره كه كمتر به مسايل منفي فكر ميكنيم .

ان شا الله كه همگي حاجت روا باشيم .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جان آمپول انكسوپارين (رقيق كننده خون)رو دوباره ميزنم بعد قطع خونريزي حالا يه سوال برام پيش اومده ...

مينو جان بايد ببيني مشكلت در چه حد هست اگر خود دكترت تشخيص بده دوزش كم ميشه من از هفته ١٢ يك روز در ميون ميزنم و از اول هم جمعه ها نميزدم .

يعنى عوارضش طولانى مدت نيست؟ مثلن بدترين حالتش چيه؟ چه مشكلاتى؟

عزیز دلم به این چیزا فکر نکن اگه میخوایی مامان بشی......

کلی مامان زنده داریم عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

نه عزيزم اين حرفا چيه ، هر كاري كه ميكني در حالت slowmotion انجام بده ولي اصلا خودت رو نگران نكن تا ٣ ماهه اول هم خيلي بيشتر رعايت كن .

ممنون ازت مهربون  اناجون با توجه به اينكه شما طبعت مثل طبع من بود بعد انتقال تغذيه و ميوه چي خ ...

عزیزم خوب من سردی نخوردم و فقط میوه و مواد غذایی گرم خوردم.......

مثلا میوه سیب، موز، خربزه، طالبی، انگور، گیلاس، انار شیرین، خرما و کلا هر چی که طبعش گرمه.......

از سایت طبایع دات آی آر کمک بگیر.......

بخش خواصش!!!!!!!!

مواد غذاییشم میتونی نگاه کنی........

فقط مرغ و ماهی سرد بودن که میخوردم که به اونان ادویه جات گرم میزدم البته بعد انتقال فقط زنجفیل و زردچوبه میزدم.......

و اما در مورد آناناس نه من نخوردم چون با من سازگار نبود.......

جوانه گندم نخوردم اما پودر جوانه گندم تو سوپم میریختم.......

سمنو هم خوردم........

شیر سویا هم نهوردم چون کم کاری تیروئید دارم و برام خوب نیست....پپپ

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
اين ماماناي جديد گلمون ميشه از تجربياتشون بعد انتقال و تغذيه و استراحت و...براي ما بگن من خونمون طب ...

نگران پله ها نباش........

غذا هم میتونی خودت بذاری فقط خسته شدی استراحت کن.......

عزیزم این سرم برا نقص ایمنیه و کسایی که دکتر تشخیص میده احتمالا بدن مادر جنینو پس بزنه....... عزیزم ...

آنا جون واقعا ممنونم ازت ک انقدر با صبر و حوصله جواب میدی ...تمام سوالا تکراریه ولی ب قول شما برای بچه ها این سوالا تازگی داره...ممنونم از لطف بیکرانت💖

من که خونمون طبقه ۴ بود . کارمند هم هستم بعد از انتقال آشپزی کردم و .... کلا زندگی معمولی فقط بار ب ...

عزیزم خوابیدن اتفاقا اصلا خوب نیست........

منفی شدنت به خاطر فعالیتت نبوده.......

من حتی گردگیریم میکردم.......

خیلیا سر کار رفتن و مامان هم شدن.......

آنا جان آمپول انكسوپارين (رقيق كننده خون)رو دوباره ميزنم بعد قطع خونريزي حالا يه سوال برام پيش اومده ...

به نظرم طبق دستور بزن من که هر روز میزدمتا آخرش........

نگران نباش اتفاقا خونرسانیو به جنین بهتر میکنه.......

نه عزیزم اصلا ربطی به این چیزا نداره........

خیالت راحت........

انا جون اقايون هم ميتونن اينوفوليك بخورن؟

والا تجربشو ندارم.......

عزیزم خوب من سردی نخوردم و فقط میوه و مواد غذایی گرم خوردم....... مثلا میوه سیب، موز، خربزه، طالبی، ...

الان كه فصل اين ميوه ها نيست چيكار كنم

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕