2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047670 بازدید | 684621 پست
سلام...واااای بچه ها من از گوشی خودم نمیتونم کامنت بزارم ورود و رمز میخواد ک با گوشی وارد میکنم ولی ...

عزیزم والا نمیدونم مشکل چی میتونه باشه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
آنا جان هميشه دعاگوت هستم جواب سوال هممونو مياي ميدي بعد دكتر خودم كه كلي پول ميگيره زنگ ميزنم مطب م ...

فدات عزیزم........

چاره چیه........

هدفمون ارزشمنده و برا رسیدنش شده از خودمون مایه میذاریم......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انشاءالله دخملت بی دردسر مامان شه و لذتشو ببری آناجون

فدات عزیزم........

اناجوون اگه بخوام تاييده بگيرم بايد برم جاي خاصي

عزیزم برا تایید هم میتونی بری دفتر بیمه که بیمه تامین یه دفترش روبروی داروخونه ۱۳ آبانه........

اما داروخونه هایی مثل شهید کاظمی، ۱۳ آبان، ۲۹فروردین، هلال احمر و ....... خودشون مسول بینه برا تایید دارن........

مدارک پزشکیتو و آزهای ایمنیت ببر شاید شانس بیاری تایید بگیری.......

سابقه چند بار منفیم اگه داری ببر شاید کمکی بکنه......

سلام برای منم خیلی دعا کنید انتقال دارم

به سلامتی عزیزم.......

ایشالله خبر بتای تپلتو بدی......

خانما عوارض اى وى اف زياده؟؟؟؟؟ براى مادر منظورمه نه نوزاد

عزیزم یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه به داروهای سیکل اما خوب باید ببینی به ریسکش میارزه یا نه.......

خوب قرار نیست هر کی وارد سیکل میشه مشکلی براش پیش بیاد اما خوب ریسک هست اما خوب عشق مادر شدن کمک میکنه با توکل بریم جلو و شکرخدا خیلیامون بدون مشکل ریسک رو دو در کردیم......

عزیزم یه استامینوفن ساده هم عوارض داره چه برسه به داروهای سیکل اما خوب باید ببینی به ریسکش میارزه یا ...

يعنى عوارضش طولانى مدت نيست؟ مثلن بدترين حالتش چيه؟ چه مشكلاتى؟

من و خدا هر صبح يك چيز را فراموش ميكنيم🍀او خطاى من را و من لطف او را...
داروخونه های بزرگ خودشون مسوول بیمه دارن تایید میکنن برات.من هلال احمر گرفتم.کنارش میری واسه تایید.و ...

ممنون مامان سوگلي جووون

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕
عزیزم برا تایید هم میتونی بری دفتر بیمه که بیمه تامین یه دفترش روبروی داروخونه ۱۳ آبانه........ اما ...

ممنون ازت مهربون 

اناجون با توجه به اينكه شما طبعت مثل طبع من بود بعد انتقال تغذيه و ميوه چي خوردي چي نخوردي

خوردن سمنو و اناناس و جوانه گندم خوبه براي ما يا شير سويا و..

اين ماماناي جديد گلمون ميشه از تجربياتشون بعد انتقال و تغذيه و استراحت و...براي ما بگن

من خونمون طبقه سومه اشكال نداره برم خيلي استرس پله ها رو دارم بعدشم چون اين دفعه به كسي نگفتم خودم غذا بپزم ايراد داره نماز خوندن چطوري بخونم

اين ماماناي جديد گلمون ميشه از تجربياتشون بعد انتقال و تغذيه و استراحت و...براي ما بگن من خونمون طب ...

من که خونمون طبقه ۴ بود . کارمند هم هستم

بعد از انتقال آشپزی کردم و .... کلا زندگی معمولی فقط بار برنداشتم و کارای سنگین نمیکردم

آخر آخر جواب نگرفتم 

جنینام نگرفت!

تصمیم گرفتم تو این انتقال دیگه دو هفته کامل رو بخوابم 

بچه ها رفتم دکتر بهم آسپرین و آمپول هپار ...

سلام به همه دوستان ، نگران نباش خانمي ، ان شا الله كه ني ني ات سالم و سلامت به دنيا مياد همين آمپول هپارين و آسپرين كه داده خونرساني رو بهتر ميكنه و رشدش هم خوب ميشه ، من نوه ي عمه ام رو هم بهش گفته بودن رشد جنينش كمه و زودتر فكر كنم توي هفته ٣٦ اينطورها با يك كيلو و ٨٠٠ گرم به دنيا اومد و الان يك ماه و خورده اي هست و ماشاالله خيلي هم خوب وزن گرفته .