2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045844 بازدید | 684485 پست
آهان  اینا رو توی خود بیمارستان انجام نمیدن؟

تا مشکل نبینن و مشکوک نشن نه...من تو سونوهام اندومترم اکوژن و نامنظم بود گفتن مشکوکه بیا هیسترو بعد سونو کردن گفتن خوبه لازم نداری. و انجام ندادن برام

ولی خب وقتی چند تا منفی میشه طبیعتا باید انجام بشه که مشکلات مشخص بشن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تا مشکل نبینن و مشکوک نشن نه...من تو سونوهام اندومترم اکوژن و نامنظم بود گفتن مشکوکه بیا هیسترو بعد ...

مرسی که جواب دادین🙏

یعنی شما خودتون به دکتر گفتین هیسترو بنویسه؟ بعد معمولا کجا انجام میدن ؟ 

مرسی که جواب دادین🙏 یعنی شما خودتون به دکتر گفتین هیسترو بنویسه؟ بعد معمولا کجا انجام میدن ؟ 

خواهش میکنم عزیزم.

تو کلینیک و بیمارستان انجام میشه.منم انجام ندادم ولی خدای نکرده منفی شم قطعا انجام میدم

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
ثمین جان خوش اومدی.... عزیز دلم هیچ وقت هیچ وقت فقط با اتکا به دکتر پیش نرو... من قبل از میکرو اول ...

سلام عزیزم ممنونم من سال 92 هیسترو شدم مشکلی نبود یعنی دوباره به نظرتون برم؟ازمایش انعقادی رفتم و مشکلی نداشتم ولی آز ایمنیم رنج نرمالش 8بود برا من 13 بود 5تا بیشتر از رنج نرمال برا اون روزی 2تا قرص کورتون میخورم 

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
ازمایش دوم رو مرکز ناباروری دادید یا ازمایشگاه معمولی؟یه کم غیر طبیعی بنظر میاد این تغییر تو یک ماه

کلا آزمایشها رو مراکز ناباروری دادیم .هر 3ماهم تکرار کردم چون خودمم باورم نمیشد ولی خداروشکر مشکل حل شده بود ی جورایی میشه گفت معجزه شده بود

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من تو 26سالگی دوتا بلاست انتقال دادم و یه چهار روزه...

خاک بر سرشون پس چرا به من اینو گفتن.اه

ثمین جان بابت اندومتریوز هم یه بررسی کن شلید مثلا اندومتریوز رحمت رو درگیر کرده و اجازه لانه گزینی ن ...

مشکلی نداشتم بررسی شده گلم

اره همسنیم ، اتفاقا میگن ۵ روزه شانسش بیشتره

اره دقیقا .خدا کنه اینبار بار اخرم باشه که انتقال میدم و مثبت شه و نینی دار بشم اگر نشدم حتما دفعات بعدی میگم جنین 5روزه میخوام 

ممنونم، چون مورفولوژی شوهرم بد بود ۰-۱℅

جنین اهدایی یعنی منظورت اسپرم اهداییه؟