2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
از همتون ممنونم دوستای گلم بابت تبریکاتتون، لطفا دعا گنید کاذب نباشه و یه وقت پری غافلگیرم نکنه درد ...

اصلا نگران نباش 

علائم و دردهای بارداری با پریودی یکیه 

من که خوشبینم 

یکی از دوستان که توی بیمارستان بودن و اونموقع که من دیدم ۶ماهشون بود گفت من پنجم بی بی زدم مثبت شد 

پس  سنتون بالای 35 هست درسته؟کجا انتقال دادین.انشالله که بگیره و هم دل خودت هم دل ماها شاد بشه ...

تازه۳۲ شدم، من بیمارستان بهمن تهران انتقال دادم،خدا کنه به زودی همه طعم شیرین مادر بودنو بچشیم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

پس  سنتون بالای 35 هست درسته؟کجا انتقال دادین.انشالله که بگیره و هم دل خودت هم دل ماها شاد بشه ...

من 32 سالمه ولی تیر ماه سه تا جنین بلاست 5 روزه انتقال دادم .. البته ک منفی شد

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
تازه۳۲ شدم، من بیمارستان بهمن تهران انتقال دادم،خدا کنه به زودی همه طعم شیرین مادر بودنو بچشیم

عه چه جالب اخه به من میگن چون سنت پایین از 35 هست باید جنین ها 3روزه باشه .انشالله.پس همسن هستیم

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
من 32 سالمه ولی تیر ماه سه تا جنین بلاست 5 روزه انتقال دادم .. البته ک منفی شد

چقدر بد.انشالله بزودی جواب میگیری و مادر میشی .جنین فریز داری باز؟؟

رَبِّ لا تَذَرْنی‏ فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثینَ        به کوتاهیه آن لحظه ی شادی که گذشت غم هم میگذرد....
انشالله 

ثمین جان خوش اومدی....

عزیز دلم هیچ وقت هیچ وقت فقط با اتکا به دکتر پیش نرو...

من قبل از میکرو اولم از انعقادی دادم کلی مشکل داشتم ابن سینا کلی دعوا کردن که چرا دادی ولی نهایتا دیدن مشکل دارم و بدون هپارین نمیشه.

از ایمنی هم خودم رفتم دادم در حالی که قبل از سه تا منفی اصلا اهمیت نمیدن بهش.اونم کلی مشکل داشتم و حتی برای تجویز داروهاش رفتم پیش دکتر دیگه که اگه اونا اهمیت ندادن دکتره برام دارو بده..ولی مشکلم زیاد بود برام دارو دادن.

بنظر من الان هم جنینات رو فقط بابت مشکل ایمنی و کنترل اون هدر نده. اگر امکانش رو داری حتما هیسترو برو تا رحمت بررسی بشه و اگه مشکلی هست حل بشه. انعقادی رو حتما پیگیر باش شاید برای اونم دارو بخوای....

خواهشا همه چیز رو نسپرید به دکترا...بخدا قسم ذره ای دل نمیسوزونن  جسم و روح ما براشون ارزش نداره...پس نگو من که دکتر نیستم...الان تو نت با یه سرچ میتونی کلی اطلاعات بگیری...

بخدا اتیش گرفتم گفتی سیزده انتقال و تازه دارن بررسی میکنن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
همسرم مرفولو|ژیش 2 درصد بود و تحرکش 3 خیلی قرص و امپول شیمیایی مصرف کرد و جواب نگرفت عمل واریکوسل کر ...

ازمایش دوم رو مرکز ناباروری دادید یا ازمایشگاه معمولی؟یه کم غیر طبیعی بنظر میاد این تغییر تو یک ماه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
خوب منبری بود استفاده کردیم 😉😘 میگم هیسترو میشه توضیح میدی؟

خخخخخخ

هیسترو یعنی از راه واژن دوربین میفرستن داخل رحم رو کامل میبینن و اگه فیبرومی چیزی باشه همون موقع برش میدارن....مشکلاتی که با عکس رنگی دیده نشده با هیسترو مشخص میشه

عه چه جالب اخه به من میگن چون سنت پایین از 35 هست باید جنین ها 3روزه باشه .انشالله.پس همسن هستیم

من تو 26سالگی دوتا بلاست انتقال دادم و یه چهار روزه...

ستايش جون انشالله كه مثبت واقعيه

ميتونم بپرسم به چه دليل عارفي پيشنهاد جنين اهدايي داد؟؟

ثمین جان بابت اندومتریوز هم یه بررسی کن شلید مثلا اندومتریوز رحمت رو درگیر کرده و اجازه لانه گزینی نمیده....این یک احتماله ولی خب به نفعته پیگیرش باشی بهتر از یه انتقال ناموفق دیگه ست