2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045621 بازدید | 684476 پست

دوستانی که بی بی چک زدن انشالله مثبت واقعی هست...و بزودی خبر بتای عالیشون رو میدن....

ولی به قول انای عزیز بی بی رو انقدر زود نذارید...من سری پیش روز نهم بی بی گذاشتم خط محو افتاد و توی گروه تل گ رام گذاشتم و همه هم  مثبت بودنش رو تایید کردن ولی خب بتام یک دهم بود یعنی قطعا منفی...بدجور خورد تو ذوقم....این سری انشالله خودمو کنترل میکنم بی بی نذارم یا روز قبل ازمایشم میذارم اگر طاقت نیاوردم...الکی ادم رو امیدوار یا ناامید میکنه

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
عزیزم ممنون ک ب فکرمی😍نا امید نیستم فقط صبح ک درد شدید داشتمو لک دیدم ترسیدم اخه قبلا هم سابقشو داش ...

ستایش جوونم، عزیزم اون لک اصلا مهم نیست، ممکنِ به دلیلِ انتقال باشه منم داشتم ، مثبتی ایشالله، وای انقدر خوشحال شدم پستت رو دیدم حد نداره، خیلی خوشحالم خیلی ،😘😘😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ستایش جوونم، عزیزم اون لک اصلا مهم نیست، ممکنِ به دلیلِ انتقال باشه منم داشتم ، مثبتی ایشالله، وای ا ...

عزیزمی لیلا جووون😘😘😘، ان شالله ک همینطوره، برااام دعا کنید تو ذوقم نخوره🙏

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
دوستانی که بی بی چک زدن انشالله مثبت واقعی هست...و بزودی خبر بتای عالیشون رو میدن.... ولی به قول ان ...

رز سفید جونم درست میگین ولی از بس عقده بی بی چک دارم خیلی دیگه خودمو کنترل کردم تا روز چهارم😂، دعا کنید تو ذوقم نخوره،این بار پنجم بود ک میکرو میکردم و دکترم گفته بود جنین اهدایی بگیر وقتی قیافه بغض گرفتمو دید یه جورایی مجبور شد سیکل جدیدو برام شروع کنه

عزیزمی لیلا جووون😘😘😘، ان شالله ک همینطوره، برااام دعا کنید تو ذوقم نخوره🙏

حتما همینطورِ، الهی آمین همینطورِ ،تو فقط نترس اصلا ،بعدم ببین دو تا انتقال دادی، پس فقط استراحت کن، آرامش داشته باش، 😘😘😘😘

حتما همینطورِ، الهی آمین همینطورِ ،تو فقط نترس اصلا ،بعدم ببین دو تا انتقال دادی، پس فقط استرا ...

😚😚😚 چشم سعیمو میکنم، سه تا انتقال دادن برام

رز سفید جونم درست میگین ولی از بس عقده بی بی چک دارم خیلی دیگه خودمو کنترل کردم تا روز چهارم😂، دعا ...

میفهمم عزیز دلم...همه مون این حال رو تجربه کردیم..درد امپولا و هزینه و همه ش یه طرف...این دو هفته انتظار  یه طرف...خیلی سخته...ولی برای شما قطعا مثبته...هر کس که مثبت میشه به همسرم میگم و دو تایی ذوق میکنیم...منتظر خبرای توپت هستیم  

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!

بچه ها نخندید بهما ولی من چند روزه بد فرم توهم زدم...یه مانتو داشتم یک ساله نپوشیدمش( لازم به ذکره که من 15 ساله وزن و هیکلم همینه یعنی گرمی اضافه نمیکنم کلا 47 کیلو هستم)...حالا اون مانتو بهم نمیشه سینه و شکم تنگ شده حسابی....هی میگم نکنه باردارم خبر ندارم....  

حالا جالبش اینه که سومین بسته ال دی رو دارم میخورم که پری نشم....شیطون گولم زده میگم برم بی بی چک بگیرم شاید خدا دم انتقالی سورپرایزم کرد....