2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بی بی چک روز دهم.سه شنبه9ام آخرین اچ سی جی داشتم.ب نظرتون دل ببندم بهش

مبارکت باشه عزیزمممممممممممم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
امیدوارم کاذب نباشه، ولی همینم که دیدم برا همه منتظرا دعا کردم ،خدا هیچ زنی رو باانتظار بچه امتحان ن ...

نه عزیزم کاذب نیست 

با نی نیت حرف بزن 

بگو که پیش مامانشون تا نه ماه بمونن❤️

مثبت فکر کن همین

از اینکه برای ما هم دعا میکنی ممنون😘

مبارکت باشه عزیزمممممممممممم.......

فدااااان بشم آنا جون، از شما و بقیه دوستانی که با راهکارهاتون کمکم کردین بی نهاااااایت ممنونم،من خیلی چیزارو اینجا یاد گرفتم ک خیلی بهم کمک کرد، خدا دختر نازتو برات نگه داره

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
امیدوارم کاذب نباشه، ولی همینم که دیدم برا همه منتظرا دعا کردم ،خدا هیچ زنی رو باانتظار بچه امتحان ن ...

ستایش جون ان شاله انتظارت به سر اومده ... ماشالا چقدم زود  بی بی نشون داده 

چند تا انتقال دادی شاید دوتاش گرفته

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

کلا۵ تا بی بی چک گرفتم از روز ۴ دارم میزنم😂 روزی دو تا زدم ،روز۴ سفید سفید بود ولی روز ۵ احساس کردم ی خط محو هست از این کمرنگتر بود ب شوهرم نشون دادم گفت اگه تو این داری خط میبینی  از دست رفتی، توهم برت داشته، امروز صبح باز تست زدم ک دیگه خطشو شوهرمم دید،ولی درد شدید پری و لک هم داشتم صبح، ترسیدم سقط شده باشه، امیدوارم خدا لطفشو شامل حال هممون کنه،فعلا اخبار انتقال من تا امروز همینا بود دوستان😁

[QUOTE=47653895]ستایش جون ان شاله انتظارت به سر اومده ... ماشالا چقدم زود  بی بی نشون داده  چند تا انتقال ...[/QUOTE

ان شالله، عزیزم سه تا برام انتقال دادن، خدا از دهنت بشنوه😍

[QUOTE=47653895]ستایش جون ان شاله انتظارت به سر اومده ... ماشالا چقدم زود  بی بی نشون داده &nbs ...

ستایش جون بهت تبریک میگم ایشالله که مامان شدی به خودت استرس نده عزیزم خدایاشکرت به یه خبرخوش اینجوری احتیاج داشتم ایشالله اومده نه ماه محکم بهت بچسبه وبعدشم یه عمربغلت 😍😘😙

کلا۵ تا بی بی چک گرفتم از روز ۴ دارم میزنم😂 روزی دو تا زدم ،روز۴ سفید سفید بود ولی روز ۵ احساس کردم ...

قشنگ درکت می کنم  من با  چراغ قوه گوشی می افتادم ب جونش

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
ستایش جون بهت تبریک میگم ایشالله که مامان شدی به خودت استرس نده عزیزم خدایاشکرت به یه خبرخوش اینجوری ...

قربونت برم عزیزم، ان شالله شما هم ازمایشت مثبت میشه و دلت حساااابی شاد میشه 😍😚

قشنگ درکت می کنم  من با  چراغ قوه گوشی می افتادم ...

دقیقا ب خدا،فک کن تو تاریکی دزدکی فلش گوشیو روشن میکردم شوهرم تکون میخورد گوشیو میزاشتم زیر پتو،😂