2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
عزیزم ممنون ک ب فکرمی،نا امید نیستم فقط صبح ک درد شدید داشتمو لک دیدم ترسیدم اخه قبلا هم سابقشو داشت ...

پست بعدیتو در مورد تاریخ پانکچر نخونده بودم، ب امید خدا تخمکا خوب و با کیفیت هستن و نی نیای سالم و ناز میشن برات

اللهم صلی علی محمد وآل محمد
بس همونه  من احساس کردم چقد دیر داره برای پانکچر وقت میده  آرزو میکنم خدا بهت دوتا نی نی ...

مرسی عزیزم ان شاله برای شما هم بهترین ها اتفاق بیفته  ممنون از دعای قشنگتون   

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

انا شید جون شما چه آزمایش خونی دادی که مشخص کرد نیاز به استروژن و پروژسترون نداری . آخه عوارض پروژست ...

والا عزیزم دکترم خودش ازم خون گرفت و همونجا ازمایشگاه هست دوساعت بعد زنگ زد گفت بهم

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

من صبح بی بی چک گذاشتم بعد از پنج پقیقه یه خط محو افتاد،آخرای روز ۶ انتقالم، البته مدیکوره و نمیدونم چقد میشه بهش اعتماد کرد، دردای پری و لکه بینی هم هست

من صبح بی بی چک گذاشتم بعد از پنج پقیقه یه خط محو افتاد،آخرای روز ۶ انتقالم، البته مدیکوره و نمیدونم ...

امیدوارم مامان شده باشی و زود تیکر بارداریتو بذاری. به پری فکر نکن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوتا.امپول  پروژسترون با شیاف خارجی پروژسترون

منم امروز روز هفتمم میشه از دیروز دردای شدید پری گرفتم لک هم دیدم

شما از کجا شیاف خارجی تهیه کردین؟

من صبح بی بی چک گذاشتم بعد از پنج پقیقه یه خط محو افتاد،آخرای روز ۶ انتقالم، البته مدیکوره و نمیدونم ...

وای ستایش جون راست می گی

الهییییییییییی شکر

ایشالا که درسته 

بخدا من از صبح توی راه سرکار تمرکز کردم  بهت فکر کردم  گفتم من میدونم این سری ستایش مثبته

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
وای ستایش جون راست می گی  الهییییییییییی شکر ایشالا که درسته  بخدا من از صبح توی راه سر ...

قربونت برم افسون جون، دعا کنید درست باشه،انتظار منم بعد از سالها تموم بشه