2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045615 بازدید | 684476 پست
3آبان انتقال داشتم.سه تا hcgبهم داد که نصفشپ تزریق میکردم.آخریش9آبان بود امروز تست زدم هاله انداخت

اهان 

ان شالله که مامان شدی عزیزم 

ولی  می دونی که هاش سی جی  تا  12-13 روز بی بی چک رو مثبت نشون میده من اینطور شنیدم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
میفهمم خیلی آدم دلش میشکنه بعضی وقتا میگم این آدم اصلا قلب توسینش داره پانزده ساله دارم باهاش زندگی ...

ممنونم عزیزم

ان شاله هر کی ارزوی مادر شدن رو داره خدا  بهش بده 

شما هم خداروشکر یه همدم خوب داری 

ان شاله به وقتش دومی هم میاد ...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا ازاد نشن یهووووو  دیشب خواب می دیدم تخمکام رو خانم دکتر دراورده اندازه تیله بودن انقد خند ...

نه بابا به این راحتی ها هم آزاد نمیشن قبلش حدودا سی شش ساعت قبلش باید آمپول بزنی تا آزاد بشن قطعا برای سه شنبه  اینطورا پانکچر میشی 

فقط یه سوال دوره پریودت چند روزه هستش مگه؟

[QUOTE=47642223]من دوازده تاجنین داشتم یک سال پیش سه تاجنین سه روزه روانتقال دادن که نشد واین بارم سه تابلاست وانتقا ..

عزیزم غصه نخور.حتما اوضاع به این بدی هم که میگی نیست. ولی الان چون هورمونات بهم ریخته ان احساس دلتنگی میکنی. یه چند روز که بگذره همه چی درست میشه. ما زنا سرسخت تر از اونی هستیم که این چیزا بخواد از پا درمون بیاره

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
نه بابا به این راحتی ها هم آزاد نمیشن قبلش حدودا سی شش ساعت قبلش باید آمپول بزنی تا آزاد بشن قطعا بر ...

پریودام خیلی نامنظمه 

خیلی 

گاهی 50 روز

از وقتی تو سیکل ای وی ف افتادم ک اصلا حساب کتاب نداره

لی لا الان بارداری؟ 

نه عزیزم، هی یه چیزی پیش میاد میکروم عقب میوفته. داروهای اولیه رو هم گرفتما، الان سه چهار ماهه همینجوری تو یخچاله

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
پریودام خیلی نامنظمه  خیلی  گاهی 50 روز از وقتی تو سیکل ای وی ف افتادم ک اصلا حساب کتاب ...

بس همونه 

من احساس کردم چقد دیر داره برای پانکچر وقت میده 

آرزو میکنم خدا بهت دوتا نی نی سالم بده وعوض اینهمه رنج و سختی دربیاد 🙏🙏وبیای اینجا همه مارو خوشحال کنی

مامان درسا شايد ديدگاه من اشتباه باشه ولي شما يكدونه داري لذتشو ببر هروقت حوصله داشتي بقيه رو انتقال بده منم بسته اخرم مثبت شد طوريكه ميكفتم برم دوباره پانكچر اينو بندازن بره فايده نداره ولي خواست خداست برا سرگرمي كلي كارها ميتوني بكني دوستم توخونه كلي كارها هنري ازطريق نت يادگرفت انجام ميده لذت زندگي رو ببر غصه نخور خدا بوقتش ميده 

ستایش جون من همش به فکرتم ان شاله که  لکت و این حالتا برای بارداریه تروخدا انقد زود نا امید ن ...

عزیزم ممنون ک ب فکرمی😍نا امید نیستم فقط صبح ک درد شدید داشتمو لک دیدم ترسیدم اخه قبلا هم سابقشو داشتم

اللهم صلی علی محمد وآل محمد