2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045711 بازدید | 684480 پست
ممنونم لطف داری روزی هزارباربه درگاه شاکرم که دخترمو دارم ایشالله خدا دامن همه شمادوستای عزیزم روهم ...

خدا حفظش کنه قد کشیدن و موفقیتهاشو ببینی 

انشااله عزیزم همه طعم مادرشدن رو بچشن 🙏ما هم بین دوستان 

من فک کردم دکتر تجویز کرده بخاطر اون پرسیدم ببخشید 

میشه بگید هزینه انتقال اینسری چقد شد ؟

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من بازم لک دیدم،خدایا ب دادم برس ،حالتای پری دارم دکترمم ج نمیده

ستایش جون من همش به فکرتم

ان شاله که  لکت و این حالتا برای بارداریه

تروخدا انقد زود نا امید نشو عزیزم

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها نظرتون در مورد تست مدیکور چیه؟راسته میگن مثبت کاذب نشون میده

سوگلی جان  مثبتی عزیزم نگران نباش

فقط من در مورد تاریخ امپول هاش سی جی متوجه نشدم اگه 9 مهر زده باشی که اثر ش رفته و نگرانی نداره و مامانی  عزیزم

مرسی کوچیک شماست هزینه انتقالم شد یک میلیون وبیست وهفت هزارتومن باهزینه داروها وویزیت وسونو ایناشد د ...

ببخشید خیلی سوال میکنم داروهاتون توی سیکل انتقال شبیه قبل بود ؟ چیا داشتین چند روز دارو مصرف کردین؟

ممنونم خواهرعزیزم بخدا ازدیروز که شوهرم باهام دعواکرده دارم میترکم خیلی سبک شدم که اینجاباهاتون دردو ...

مامان درسا منم  همسرم مث شما باهام همراه نیست بچه های اینجا می دونن .. بعد از انتقال منفیم تو مرداد ماه دیکه اولتیماتوم داد که حق نداری شروع کنی و کارمون ب جدایی می رسه واین جرفا 

من اروم اروم راضیش کردم ولی باور کن الان که تو سیکل پانکچرم هر روز یه بازی در میاره برام یه شب که گفت  من عمرا بیام برا  نمونه دادن و فردا دارم بلیط می گیرم برم  ماموریت کانادا

انقد گریه کردم ناله کردم راضی شد ... باز خداروشکر تو یه  بچه داری عزیزم

بچه ها من چهارشنبه رفتم سونو ، 11 پریودم می شدم ... اگه یادتون باشه نگران بودم چون فقط روزی 20 واحد سینافکت داشتم و یه دونه پرگروریس دور نافم

دکتر م سونو کرد گفت  بدنت خیلی خوب ب دارو جواب داده کلی تخمک داری

این دو روز خیلی خیلی زیر دلم درد می کنه هیچوقت من حتی نزدیک پری این درد رو ندارم انگار تخمدونام هستن مخصوصا وقتی نشستم بلند می شم 

یکشنبه یعنی فردا می رم سونو که تاریخ پانکچر بده ...  محتاج دعاهاتونم

کسی تو این گروه هست تخمکش بی کیفیت بوده بعد باردار شده؟ 

آره عزیزم، کی گفته همه ماها تخمکام خوبن و کیفیتش توپ، تازه دوستانی داریم با ذخیره فوق العاده کم باردار شدن، چرا ناراحت میکنی خودت ، efsibi جون که میبینی هر ازگاهی میاد بهمون سر میزنه، ذخیره تخمدانش خیلیییی کم هستش،از طرفی ذخیره کم باشه کیفیت هم عالی نیست، ولی خدا خواست یه دونه تخمک خوب و یه جنین خوب و الهیییی شکر الانم باردارِ، نگران نباش اصلا.

بچه ها من چهارشنبه رفتم سونو ، 11 پریودم می شدم ... اگه یادتون باشه نگران بودم چون فقط روزی 20 واحد ...

عززیزم انشااله که کلی تخمک خوب داری که برات نی نی میشن 🙏

قطعا دردات بخاطر تخمکهای بارور شده هستش من که حس حامله هارو داشتم😂احساس میکردم زیر شکمم چقد سنگینه حتی آروم راه می رفتم دکتر بهم میگفت زیاد خم و راست نشو 

ببخشید خیلی سوال میکنم داروهاتون توی سیکل انتقال شبیه قبل بود ؟ چیا داشتین چند روز دارو مصرف کردین؟

نه خواهش میکنم این چه حرفیه آره مثل دفعه قبل ازروزپنجم پریودقرص ال دی تاپانزده روزبعدازروزپانزده پریودروزی نیم سی سی آمپول سینافکت باروزی یک ویتامین ای ویه فولیک اسید بعدگفت پریودشدی برگرد منم رفتم بعد آمپول سینافکت شدروزی دودهم قرص استرادیول روزی دوتاقرص آ اس آ روزی یکی آمپول انوکساپارین روزی یکی ازروزفکرکنم پنجم دیگه سیتافکت قطع شد واسترادیول شدروزی پنج تاهنوزم ادامه داره انتقالم دفعه قبل روزشونزده سیکل بوداینبارروزسیزدهم تنهادارویی که دفعه پیش نداشتم قرص آ اس آ بود آهایادم رفت ازچهارروزقبل انتقال دفعه پیش آمپول پروژسترون داشتم که اینباربه خواست خودم شیاف نوشت روزی دوتا

مامان درسا منم  همسرم مث شما باهام همراه نیست بچه های اینجا می دونن .. بعد از انتقال منفیم تو م ...

میفهمم خیلی آدم دلش میشکنه بعضی وقتا میگم این آدم اصلا قلب توسینش داره پانزده ساله دارم باهاش زندگی میکنم بخدادیگه جونموبه لبم رسونده خودخواه بداخلاق خودبین سخت گیر همیشه بهش میگم واقعان دیگه نمیکشم تحملم تموم شده بخاطر این بچه باهات زندگی میکنم خیلی نمیزاره بیرون برم هیچ دوستی ندارم خیرسرم گفتم بچه دارمیشم ازتنهایی وبی کسی درمیام خانوادمم یه کم  ازم دورن چون دخترم مدرسه میره نمی تونم خیلی برم پیششون ازته قلبم برات دعا میکنم افسون جون خدا بهت یه بچه سالم وصالح بده 

سوگلی جان  مثبتی عزیزم نگران نباش فقط من در مورد تاریخ امپول هاش سی جی متوجه نشدم اگه 9 مهر زد ...

3آبان انتقال داشتم.سه تا hcgبهم داد که نصفشپ تزریق میکردم.آخریش9آبان بود

امروز تست زدم هاله انداخت

عززیزم انشااله که کلی تخمک خوب داری که برات نی نی میشن 🙏 قطعا دردات بخاطر تخمکهای بارور شده هستش م ...

حالا ازاد نشن یهووووو 

دیشب خواب می دیدم تخمکام رو خانم دکتر دراورده اندازه تیله بودن انقد خندیدم