2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046121 بازدید | 684499 پست
سلام عزیزم.خوبی؟ حتما همینطوره که میگی اما بهم حق بده آدم یه وقتایی کم میاره و خسته میشه. مخصوصا اگر ...

عزیزم ی مقدار فاصله بگیر از کسانی ک موجب سلب آرامش تو میشن..ب خدا توکل کن انشالله ک بزودی دلت شاد میشه  

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم من عسل و دارچین و گردو و زنجبیل رنده و سیاهدونه کوبیده باهم قاطی کردم هر روز تو ی لیوان شیر گر ...

اتفاقا منم امروز گردو وبادوم سیاهدانه وکنجد رو باهم آسیاب کردم که بهش عسل بزنم ولی دیدم خیلی تلخه بعد سیاهدانه رو خوردم دیدم واقعا تنهایی نمیشه خورد 

فک کردم نکنه دارم اشتباه میکنم قابل خوردن نیست 

برای شما هم انقد تلخه؟

سلام عزیزم.خوبی؟ حتما همینطوره که میگی اما بهم حق بده آدم یه وقتایی کم میاره و خسته میشه. مخصوصا اگر ...

حق داری، کاملا هم حق داری ، ماشالله یه عده نشستن فقط ببین کجا نقطه ضعف داری بشی نقل مجلسشون، ما که دیگه مادرشوهرمم رو هم کلافه کردن، بیچاره هر کی میبینتش مبگه پسرت بچه دار نشد؟ چرا؟ 

در جواب" چرا بچه دار نمیشن ؟"دوست دارم بگم چون میخوان ببینن فضولشون کیه؟!😂😂😂😂 

ولی خودتو ناراحت نکن، ما هم خدایی داریم.❤🙏

اتفاقا منم امروز گردو وبادوم سیاهدانه وکنجد رو باهم آسیاب کردم که بهش عسل بزنم ولی دیدم خیلی تلخه بع ...

شما ی لیوان عسل در نظر بگیر ی قاشق غذاخوری سر خالی پودر دارچین گردو چندتا خرد کن توش ی تیکه کوچیک زنجبیل رنده کن سیاهدونه ی قاشق مرباخوری کوبیده شده و کمی هم کنجد مخلوط کن تو شیر گرم ب اندازه ی قاشق مرباخوری خوری حل کن و بخور 

سلام و ظهر به خیر به تک تک مامانهای بالقوه و بالفعل عزیز🌹🌼🌸 خب بالاخره نوبت منم رسید که نامه ا ...

عزیزم همسر انا جون هم مورفولوژی نرمالش گاهی یک وگاهی هم صفر بوده و dfi همسرشون اگه اشتباه نکنم ۳۳ بود ولی خدارو هزاران بار شکر که نتیجه گرفت.وضعیت همسر شما خیلی هم خوبه نگران نباش.همسر من در تمام ازمایش ها مورفولوژی نرمالش صفرهست ووقتی ازمایشdfiرو دادیم فهمیدیم۸۷ درصد اسپرم ها  مشکل دارن دکتر گفت درصد موفقیت تو هر بار میکرو برای شما ۱۵درصد شاید هم کمتر باشه برید سراغ جنین اهدایی .ولی من ناامید نشدم و با رضایت خودمون رفتیم برای شروع سیکل جدیدبا اسپرم وتخمک خودمون شاید خدا خواست وبا همین اوضاع من هم مادر شدم.

بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو گفتم برم ببینم شسته بود یا نه، نوشته ثبل از مصرف بشورین، خاک تو سرم شد نکنه مسموم بشم، چه خنگ بازی در آوردم ای خدا، همش فکر میکنم با آب جوب تهیه شده   

بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو ...

عزیزم من ک میگیرم اصلا نمیشورم همونجوری میریزم رو سالاد ...اصلا هم موندگاری نداره فوقش دو روز بعد دیگه خراب میشه و میریزم دور

حق داری، کاملا هم حق داری ، ماشالله یه عده نشستن فقط ببین کجا نقطه ضعف داری بشی نقل مجلسشون، ما که د ...

دقیقا، یه آدمایی پیگیر بچه دار شدن آدمن که واقعا حرص آدم درمیاد. من در جواب چرایی که اونا میپرسن یه عالمه جواب دارم، منم میتونم دست بذارم رو نقطه ضعفهاشون، اما راستشو بخوای از شکستن دل دیگران واهمه دارم

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه ها کمک ، من جوانه گندم پبدا کردم امروز بعد روی بسته رو نخوندم ، بعد کع ریختم تو سالاد خوردم یهو ...

ليلا جون من هميشه يك آب ميگرفتم اون مقداري رو كه ميخواستم بخورم ولي چند باري هم شده كه حوصله نداشتم آب نگرفتم ، زياد مهم نيست خودت رو ناراحت نكن ، اگر با آب جوب باشه كه اصلا با شستن هم تميز نميشه . 😂😂😂

ليلا جون من هميشه يك آب ميگرفتم اون مقداري رو كه ميخواستم بخورم ولي چند باري هم شده كه حوص ...

مامان سبحان جون عاشقتم😘😘😘 ، مردم از خنده 😂😂😂😂 ،راست میگی با آب جوب تمیز نمیشه 😂😂😂😂، 

مرسی که جوابمو دادی، خیالم راحت شد .

عزیزم ی مقدار فاصله بگیر از کسانی ک موجب سلب آرامش تو میشن..ب خدا توکل کن انشالله ک بزودی دلت شاد می ...

آره ولی تلفن و مهمونی ها و مراسمی مثل عروسی رو چیکار میشه کرد؟ صاف میان زل میزنن تو چشمات با صدتا چون و چرا. بعدم هی میگن چقد تنبلی و صدتا خط و نشون میکشن که دفعه بعد که دیدیمت باید بچه داشته باشی و فلان

شوهرم بیچاره میگه بهشون بگو شوهرم مشکل داره بذار دست از سرت بردارن

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم