2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست

دوستانِ عزیز، یه موضوعی رو از دکترم در مورد قرص جلوگیری و تاثیرش روی تخمدان و کیفیتش پرسیدم، گفت نه تنها ضرر نداره بلکه در مواردی که خانوما هورمون fsh بالایی دارن و ممکنِ نتونن فولیکول مناسب تولید کنن چند دوره بهشون قرص جلوگیری میدن ، بنابراین نگران این موضوع نباشین. تاثیر منفی نداره هیچ مثبت هم هست.

حالا پا نشین مشت مشت ال دی بخورین بگین لیلا گفت  😂😂😂😂 ، شوخی کردم بخندیم.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام و ظهر به خیر به تک تک مامانهای بالقوه و بالفعل عزیز🌹🌼🌸

خب بالاخره نوبت منم رسید که نامه اعمال همسرم رو از آزمایشگاه مرکز ناباروری بگیرم..آخه قبلا پاتولوژی مرکزی بود که همه چی نرمال بوده ظاهرا...از دیروز تا حالا طفلی همسرم ولی ناراحته میگه من باورم نمیشه 96 درصد ابنرمال یعنی چی و...هر چی توضیح دادم واسش فایده نداشت..دیگه خودمم نگران شدم با این شرایط گل و بلبل خودم انتظار اینو نداشتم البته یکی از دوستان لطف داشتن و کامل توضیح دادن😉😉..همش میگه آهان فک کنم بخاطره انتی بیوتیکه آخه چند روز قبلش کوآموکسی کلاو داشت...خلاصه داستانی داریماااا...

میگم نکنه واریکاسل باشه..آخه سرعت کم و ابنرمال زیاااد..ممنون میشم راهنمایی کنید تا واسش بخونم خوشحال بشه...والا دیگه حوصله خودمم ندارم حالا دیگه دنبال این قضیه بودن واسم عذابه...دوباره میخواد بره واسه آز😂😂

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
قربونت لی لا جونم، ببین پستت رو خوندم، منم یه وقتایی فکر میکردم خدا منو فراموش کرده، با یه آدمی در ا ...

سلام عزیزم.خوبی؟ حتما همینطوره که میگی اما بهم حق بده آدم یه وقتایی کم میاره و خسته میشه. مخصوصا اگر متلکی هم از اطرافیان بشنوه بدجور دل آدم میگیره.آدمایی که منتظرن یه کاستی از آدم ببینن و با همون آزار بدن آدمو

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
ممنونم مرمر جون من روز ١١ تست دادم و اومدم خبر دادم عزيزم.❤️❤️❤️

هورا هورا

چه خبر خوبی. انشاءالله یه بارداری خوب و لذت بخش رو تجربه کنی

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
دوستان سیاهدونه رو چجوری استفاده میکنن؟ شنیدم برای گرم نگه داشتن بدن وگرم کردن رحم خوبه ولی خیلی تل ...

عزیزم من عسل و دارچین و گردو و زنجبیل رنده و سیاهدونه کوبیده باهم قاطی کردم هر روز تو ی لیوان شیر گرم مخلوط میکنم و میخورم دو ماهه اینکارو میکنم ولی بعد از انتقال دیگه نمیخورم