2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046157 بازدید | 684501 پست
باور کن بی بی چک مارک خوب هم خریدم، حیف پولم 😂 ، اصلا نمیخواستم برم بتا بدم ولی دیگه رفتم به خاطر ش ...

لیلا جون خوبی؟ عزیزم واقعا نمیشه حکمت کار خدا رو درک کرد ولی همین که میدونیم این حکمت همیشه به نفع ماست ما رو امیدوار نگه میداره، ببخشید این مدت درگیر راهی کردن همسرم بودم نتونستم درست و حسابی بیام و از احوالاتت خبر بگیرم، خدا رو شکر که حال روحیت بازم از همه ما بهتره حال جسمیتم انشاالله روز به روز بهتر میشه

اینم باید خودم بگم بنویسه یا روتین مینویسم و انجام میشه؟

اگه فریز داری اینو انجام نده.......

چون برا فریز به درد نمیخوره........

یا جنینت سالمه یا نیست پس کاریوتایپ رو ایشالله لازم نمیشه انجام بدی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان کسی اینجا جدیدا سرم ای وی ای جی زده؟؟  من باید فردا تزریق کنم ولی پیدا نمیشه تو ...

عزیزم شهید کاظمی رفتی؟

۲۹ فروردین، هلال احمر، ۱۳ آبان......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
مرررسی عززیزم  شرمنده انقد سوال میپرسم روی تغذیه خیلی حساس شدم  میشه بیزحمت گرمیجاتی, ...

هر چیزی غیر زرشک، زعفرون، سیاه دونه، و ادویه جات خیلی تند، کلا چیزایی که قاعده آورن........

بقیه گرمیارو میتونی بخوری........

سایت طبایع دات آی آر رو یه سر بزن.........

راستی خانوما من فردا اولین سونوم رو میدم، دعا کنید قلبشو ببینم، خیلی نگرانم

به سلامتی.........

فردا به لطف خدا بهترین ریتم دنیا منتظرته.......

عزیزم یه دارخونه تو ولنجک هست اکثرا همیشه داره میخاید شمارشو بدم زنگ بزنید فردا

سرمو معمولا داروخونه های بزرگی مثل ۱۳ آبان و شهید کاظمی و...... دارن.....

پروانه جون براي من آخرين باري كه آزمايش دادم همون موقعي بود كه اولين بار رفتم رويان آذر ٩٤ يعني تقري ...

راستی مامان سبحان جون نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه،هم اینکه به سلامتی غربالگری و گذروندی و هم پرنسس دار شدنت،انشاالله عروس شدنشو ببینی!

یه نکته بگم ،به نظرم تو میکرو بیشتر بچه ها دختر میشن،اینو قبلا شنیده بودم ولی الان بیشتر باور دارم، تو اطرافیانم که هر کی میکرو کرده دختر داره خودمم دختر دار شدم!

آنا جون بین سونوی واژینال اولتون که تقریبا ی ماه بعد انتقال هست و سونوی بعدی تون چقدر فاصله افتاد؟ ط ...

عزیزم فکر نکنم گلاب مشکل ساز باشه........

مگه چه قدره که بخواد کاری کنه.........

عزیزم سونوی دوم من نرمالش سه هفته بعد بود که قبل تعطیلات عید میشد ولی برا من زودتر رفتم چون دقیقا سه روز بعد سونوی قلب به خونریزی افتادم و  چون استرس داشتم  قتم واسه سونو........

دوستان من فردا انتقال دارم..من مشکل ایمنی داشتم و پردنیزولون مصرف کردم و یک هفته قبل انتقال قطع کردن ...

عزیزم معمولا سرمو قبل انتقال میزنن.......

من دو روز قبل انتقال زدم........

بعضیا یه هفته ده روز قبل انتقال زدن.......

سلام شبتون بخیرمن یه ساعت پیش بی بی گذاشتم منفی شد امروز روزدهم بود بارم نشد اینباربلاست بودن خیلی ا ...

عزیزم هستن از دوستان با جنین یلاست روز ۱۳ بی بی منفی شده ولی فرداش آز + شده...

فقط کاریوتایپ ٧٠٠شد؟اونیکیها چقد شد؟!

فکر کنم کاریوتایپ نفری حدودای ۱۵۰ باشه.......

راستی مامان سبحان جون نمیدونم بهت تبریک گفتم یا نه،هم اینکه به سلامتی غربالگری و گذروندی و هم پرنسس ...

ممنون عزيزم از تبريكت ، براي شما هم مبارك باشه خانمي ، دخترها همدم مادرها هستن واقعا .

ولي من پسر هم خيلي ديدم اطرافم يكي از دوستام كه دفعه قبل با هم انتقال داشتيم الان دو قلو پسر داره و باز هم ديدم ، ان شا الله كه همه به آرزوشون برسن بچه هاي ما هم به سلامت به دنيا بيان ، واقعا هيچ فرقي نداره دختر و پسرش .

عزیزم شهید کاظمی رفتی؟ ۲۹ فروردین، هلال احمر، ۱۳ آبان......

کاظمی نداشت، هلال احمرها رو فردا میرم انشالله چون تلفن جواب نمیدن

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلامی دوباره

عزیزمی...........

قربون سلام دادنات بشم سهبلا جونممممممممممم

من خیلی نگرانم، فک کنم یه چیزیم شده، معذرت میخوام بابت توضیحش ولی استرس گرفتم ،از بعد انتقال وقتی می ...

عزیزم نگران نباش منم همچین تجربه ای داشتم.........

پس به فال نیک بگیر........