2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046112 بازدید | 684498 پست

دوست جووناااا

من هنوز با شیافها درگیرم هر روز صبح ک بیدار میشم احساس میکنم بیشترش میاد بیرون خیلی هم سوزش و خارش دارم بنظرتون چیکار کنم البته با چند بار دستشویی رفتن بهتر میشه میگم عفونت نباشه؟؟

خدا کمکم کن

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان، من یکشنبه انتقالم بود، امروز روز سومه،بازم حالتام مث دفعات قبله،دردای پریودی و تخمدان،ح ...

ستایش جون

مبارکت باشه عزیزم،ایشالا به سلامتی مامان می شی

خیلی خوشحال شدم اومدی خبر دادی  

آنا جون چون نمیخوام انتقال بدم دکتر گفت الان پردنیزولون نیاز نیست،برای پانکچر تنها دیگه لازم نداریم؟

نه عزیزم قبل انتقال نیاز داری. معمولا یه ماه قبل انتقال........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان عزیزم،من از دیروز مجدد د سیکلم شروع شد،دارم دارو مصرف میکنم،میخوام این سری فریز کنم و ما ...

به سلامتی عزیزم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوست جووناااا من هنوز با شیافها درگیرم هر روز صبح ک بیدار میشم احساس میکنم بیشترش میاد بیرون خیلی ه ...

نگران شیاف نباش چون پروژسترونش جذب میشه فقط برا خارش به دکترت بگو شاید حساسیته.......

کلا باید خودتو خشک نگه داری.......

آنا جون الان روز سوم سیکلم،چیکار کنم کیفیت تخمکم بالاتر بره،دوستان اگه تجربه ای دارید کمکم کنید،همچن ...

عزیزم والاالان تنها چیزی که میتونی خوردن آب زیاده.......

پیاده روی سبکه.......

خوردن یکی دو تا سفیده تخم مرغ پختست.......

چهارمغز........

همسرتم کمپرس یخ رو انجام بده هر شب یه ربع قبل خواب.......

میوه و سبزیجات زیاد بخوره.......

آب زیاد بخوره.......

ماری جون اینجوری که شما از دکتر چوبساز تعریف کردین ،قلقلک شدم برم زیر نظر ایشون. می شه بگی دفعه چن ...

والا من خودمم خیلی دکتر چوبساز و دوست دارم ولی ایشون اصلا مثل دکترای معروفی که میشناسیم برای سقط و ایمنی نیست یعنی یه دکتر زنان معمولی اما فوق العاده مهربونه حالا اگه دوست داری میتونی باهاش ویزیت بشی و از نزدیگ ببینیش ولی من هیچ وقت به کسی نمیگم دکترشو عوض کنه بازم خودتون میدونید من دفعه چهارم بود که انتقال دادم و خدارو شکر مثبت شدم البته خواستید چوبساز و ببینید برید مطبش هفته ای یبار مطب میاد اونم روز چهارشنبه است 

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

سلام دوستان عزيز

من امرز روز ١٥ انتقال هستم و هيچ علامتي از بارداري ندارم، راستش نگرانم كه نكنه بارداري پوچ يا شيميايي باشه؟

اخه بتام دوبرابر شد اما روز ١٣ عددش ٢٠٠ بود حدودا كه به نظرم كمه😔

سلام دوستان عزيز من امرز روز ١٥ انتقال هستم و هيچ علامتي از بارداري ندارم، راستش نگرانم كه نكنه بار ...

برای چی دنبال علائم هستی؟؟!!! تو الان مامان شدی باید خوشحال باشی عزیزم وخوشحالیتو به نی نی تو دلت هم انتقال بدی 

لذت مادر شدن رو با نگرانی های  بی مورد از دست نده 

با نی نیت حرف بزن آرامش میده بهت به فکر این باش که روزای خوب زندگیت رو با کوچولوت چطوری سپری میکنی😍😍😍

سلام به همه خيلي خيلي خيلي خوشحالم براي همه اونايي كه بلاخره خداوند پاسخ صبر و زحمتشون توي اين ماه عزيز به قشنگي داد و طمع شيرين مادر شدن رو چشيدن تمام پستارو كه خوندم اميدي در دلم روشن شد براي ليلا جون ناراحت شدم ولي اميد و روحيه اشو دوست دارم به حتم جواب اين صبرا پاداشي قشنگ خواهد بود 

براي تمام رنجهايي كه ميبري صبر كن صبر اوج احترام به حكمت خداست💕💕💕

به همه ماماناي جديد گروه تبريك ميگم انشالله به سلامتي هديه هاشونو بغل كنن💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕💕

من رفتم پيش طب سنتي بهم گفت كه طبعت سرده و خشك و رحمم سرد رازيانه و پن انگشتي و بو مادران و پولك داد كه دم كنم بخورم و بادكش گرم كنم و زير بدنم با روغن سياه دونه چرب كنم امروز ميخوام برم دكتر سونو كه انشالله بعد ماه صفر برم براي انتقال در مورد اين موضوعات كسي تجربه اي داره اين دارو گياهي ها تاثير داره