2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046388 بازدید | 684511 پست
سلام دوستای گلمممم  امروز چهارمین روز انتقالمه شبا شیاف پروژسترون میزارم ولی صبح میبینم یخو ...

عزیزم نگران نباش اون قسمت موم شیافه........

نگران نباش اصلا.......

راستی دنبال علایم نباش........

اولین علامت بتای بارداریه.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
میخوام بدونم کسایی که اینجا نتیحه گرفتن مثل مامان سبحان و بقیه کیفیت جنین هاشون چی بودا؟ aبوده و بلا ...

نه عزیزم از هر گریدی بوده و از چند مدل چنین.........

مثلا برا من ۴ روزه بود گرید آ........

یکی از دوستان گرید سی بوده.......

جنین ۳ روزه هم داشتیم.......

۴ روزه......

۵ روزه.........

حتی برا یکی ۶ روزه بود.........

جنین ۲روره هم انتقال دادن دوستان.........

پس فکرتو درگیر این چیزا نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آنا جون  من به خاطر عمل رحمم تا 2 ماه باید اکوئین استفاده کنم،  تا قبل از استفاده از اکو ...

عزیزم نگاه کن ببین از عوارضش گر گرفتگی هست یا نه........

سلام آنا جون و بقیه دوستانی که تجربه دارین برای انتقال مثانتون پر بود یا نه؟ سوگل جون شما که اخیرا ...

نه عزیزم لااقل طبق اطلاعات من با سونو انتقال نمیده حتی به بار ازش علتشو پرسیدم گفت چون بر اساس عمق رحم انتقال میدم نیازی نیست.........

من مثانه نیمه پر داشتم..........

بعد انتقال تو اتاق عمل یه ۲۰ دقیقه همون جا نگهت میدارن.........

بعد میذارنت رو یه تخت نیارن بخش و اگه دستشویی داشته باشی میگی برات لگن بذارن.........

من عملا از انتقال تا ترخیص رو تخت بودم و ناهارو که دادن نشستم رو تخت و خوردم و بعد اومدیم خونه یعنی سه ساعتی بودم........

زودم بخوایی مرخصت میکنن ولی من موندم........

ممنونم دوست عزیز سعی میکنم سختش نکنم می خوام پنجشنبه یه تست بزارم شماکه الان بارداری به نظرتون پنجشن ...

عزیزم از دوستامون هستن کسی که روز ۱۳ برا جنین بلاست بی بی منفی داشت ولی فرداش بتاش حدودای ۲۰۰ بود.........

به نظرم نذاری ریسکش کمتره و استرس کمتری داری باز بستگی به روحیت داره.......

اگه انجام دادی و جواب منفی بود بدون جواب قطعی نیست و میتونه + بشه......

عزیزم از دوستامون هستن کسی که روز ۱۳ برا جنین بلاست بی بی منفی داشت ولی فرداش بتاش حدودای ۲۰۰ بود... ...

ممنونم آناجون خدا دخترگلتوبرات حفظ کنه مرسی که هستی مرسی که به همه باحوصله جواب میدی 😘😘

سلام بچه ها ، 

بارانبهاری جان، مثبت شدن یا نشدن ربطی به سن جنین نداره، عزیزم بستگی به سن مادر و شرایط زوج ، تعداد جنین ، و تشخیص پزشک تصمیم میگیرن جنین رو توی چه روزی منتقل کنن، مثلا یکی از بچه ها که چند روز پیش مثبت شد جنینش دو روزِ بود، به هر حال بهترین محل برای رشد جنین رحم هست نه انکوباتور، بله میگن جنین بلاستوسیست شانس بارداری رو میبره بالا ولی ممکنِ برای بعضیا به نفعشون نباشه، ممکنِ کسی تعداد جنیناش کم باشه ، و این ریسک بزرگی براش میشه، در مورد موضوع گرید یا کیفیت جنین که اصلاااا همش کشکِ، چون فقط از لحاظِ مورفولوژی جنین رو میگن، میبینن تقسیم سلولیش خوبِ و منظم میگن این کیفیتش بالاست ولی مهم کروموزوم جنین که اونم فقط با آزمایش پی جی اس یا همون بیوپسی از جنین میشه گفت.تجربه خودم، دو تا جنین بلاستوسیت داشتم که کیفیت اولیش عالی بود یعنی دکتر گفت صد در صد مثبت میشی ولی شد بارداری شیمیایی، ولی دومی رو گفت این کیفیتش متوسط امیدی بهش نیست ولی تا هفته 6 اومد. 

کلا اینا مواردی هستن که خیلی فردیِ و نمیشه مقایسه کرد ، هر کسی شرایط خودشو داره،

تو خودت منو ببین شرایطم اصلا بد نیست ولی چه جوری سیکلم خراب شد، دکتر خودم شاخ درآورده بود با دارویی که تمام دنیا مصرف میکنن، حتی گفتم با پورگان 10 تا تخمک داشتم، گفت پورگان و گنال مثل برادر میمونن بعد رفتم نگاه کردم دیدم ترکیبات هر دوش یکیِ، هر دو از یه خونواده میان. 

فکرتو درگیر نکن، این موضوعات برای هر کسی و بدن هر کسی متفاوتِ، و کلا یه زوج سالم، طبق تحقیقات جهانی امکان نداره تمام تخمکاشون لقاح پیدا کنن و امکان نداره حتی همشون سالم باشن. 

بچه ها من خیلی حالم بدِ، تمام بدنم درد میکنه، مریض شدم ، حس میکنم یه توپ سمت تخمدانام داره میترکه، نمیدونم چه بلایی سرم اومد، من واقعا نمیدونم باید چیکار میکنم، همه کار انجام دادم، شانس نداشتم واقعا، نمیخوام گله کنم و غر بزنم چه فایده داره ، شماها خودتون ناراحتی دارین.ولی منم دعا کنین لطفا.

پس چرا انتقال اول منو مستقیم از رو تخت انتقال مرخص کردن، یه دوساعتی رو تخت انتقال بودم بعدم تا دمه در بخش انتقال پیاده بردنم ، می تونم بگم میخوام تو بخش بمون؟؟

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت
پس چرا انتقال اول منو مستقیم از رو تخت انتقال مرخص کردن، یه دوساعتی رو تخت انتقال بودم بعدم تا دمه د ...

عزیم نرمالش همون دو ساعته بیشتر از اون لزومی نداره...ابن سینا هم دو ساعت  نگه میدارن

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
بچه ها من خیلی حالم بدِ، تمام بدنم درد میکنه، مریض شدم ، حس میکنم یه توپ سمت تخمدانام داره میترکه، ن ...

عزیز دلم قرار نیست همیشه قوی باشیم........

دلت خواست گله هم بکن..........

ولی بهت قول میدم به زودی جشن مادر شدنتو میگیریم.........

یادته سر مادر شدن من چه غوغایی بود اینجا هنوزم یادم میفته اشک تو چشامه........

برات یه جشنی راه بندازیم نظیر نداشته باشه.........