2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
عزیزم نگران نباش اصلا اتفاقا خوبه بهت سلکسان داده........ میدونی استرادیول غلظت خونو میبره بالا.... ...

قربونت برم آنا جون كه هميشه بهم روحيه ميدي... نگرانيم كمتر شد.. دارم ميرم داخلي مغز و اعصاب ببينم اون چي ميگه بهد دوباره برم پيش دكتر خودم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مامی جان، دوستِ من یه دونهوبلاستوسیست براش انتقال دادن جواب آزمایش اولش ۸۵ شد ،الان پسرش ۱۰ ماهشه، خ ...

ليلا جون ممنونم از توضيحات و راهنماييت

الان جوابم رو گرفتم بتام دو برابر شده خدا رو شكر

البته نه اون ازمايشي كه عكسش رو گذاشتم اونجا ديگه ندادم، جاي دوم كه معتبر هم بود تكرار كردم كه نسبت به قبليش دو برابر بود.

دفعه اول پريروز ٩٥ بود امروز ١٩٨

ليلا جون ممنونم از توضيحات و راهنماييت الان جوابم رو گرفتم بتام دو برابر شده خدا رو شكر البته نه ا ...

مامی جون الهی شکر، مبارکت باشه، خیلی خوشحال شدم، یادتِ با همسرت سر یه چیز الکی ناراحت شده بودین گفتم به فال نیک بگیر   

ایشالله 9 ماه بارداری خوبی داشته باشی و با یه زایمان راحت بغلش کنی. خوب کردی رفتی اون یکی آزمایشگاه که معتبر بود . 

سلام بچه ها من تقریبا ۱۶روزه هرروز دوتا امپول پروژسترون پنجاه میزنم... از امروز صبح خیلی جاش میخاره ...

منم اينطور شدم كيسه ابگرم ميزارم روي جا امپولام خيلي بهتر شدم حتما مرتب بزار ولي روي كمرت خواست باشه نزاري

سلام بچه ها من تقریبا ۱۶روزه هرروز دوتا امپول پروژسترون پنجاه میزنم... از امروز صبح خیلی جاش میخاره ...

براي منم حالت ابسه شده و ميخاره ، سفت هم شده.

ولي ميترسم گرمش كنم.

ماری جون پس دکتر چوبساز اینطور که می گی همه جوانب رو رعایت می کنه با مریض مثل موش آزمایشگاهی برخور ...

بله خوشبختانه وقتی دیدن من خودم باردار میشم و سقط میشه و حتی با جنینای با کیفیت نتونستم باردار بشم و بهشونم گفتم مشگل ایمنی دارم گفت اینا تخصص من نیست باید تحت نظر دکتر ایمنی باشی که خب ایندفعه هم پی ار پی برام انجام دادن یعنی زرنانی خودش هم پیشنهاد پی ار پی داد هم چوبساز گفت سه تا چیز خیلی خیلی تو مثبت شدن و موندگاری بارداری مهمه یکی اینکه جنین با سونو انتقال داده بشه و شانسی شوت نشه تو حفره رحم و آمادگی و پذیرش رحم که خب کسانی که چند بار منفی میشن و پی ارپی خوب جواب داده و کیفیت جنین و اینکه بدن جنین و پس نزنه که خدارو صد هزار بار شکر تمام اینکارارو برای من انجام دادن حتی با اینکه تو نی جنین چهارتا بود فقط دوتاشو انتقال داد گفت زیاد انتقال دادن جنین اصلا کاره درستی نیست یعنی تو مرکز گاندی به هیچ عنوان جنین پنج روزه بیشتر از دوتا انتقال نمیدن حالا امیدوارم شما هم بتونی جوری جلو بری که تمام احتمالات در نظر گرفته بشه و ایندفعه صد درصد مامان بشی عزیزم به امید خدا🙏🏻

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤

وای مامای جوووون خیلی خیلی خیلی مبارکا باشه عزیرم الهی بار‌داری راحتی داشته باشی و از لحظه لحظش لذت ببری خیلی مواظب خودت باش🌺🌺🌺🌺🌺🌺

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤