2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046381 بازدید | 684510 پست
بچه ها ، من الان چند روز کمر درد خفیفی دارم ، ولی همش حس میکردم یه توپ توی شکمم به سمت تخمدانام هست ...

لیلا جان بخاطر استفاده از داروهاست،، منم این تجربه رو داشتم، دکترم گفت نگران نباش بخاطر داروهاست

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
لیلا جان بخاطر استفاده از داروهاست،، منم این تجربه رو داشتم، دکترم گفت نگران نباش بخاطر داروهاست

مرسی عزیزم، خداروشکر که بارداری خوب و راحتی داری، دلم برای فولیکولام سوخت بیچاره ها بهشون فرصت خارج شدن هم ندادن.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسی عزیزم، خداروشکر که بارداری خوب و راحتی داری، دلم برای فولیکولام سوخت بیچاره ها بهشون فرصت خارج ...

:-(((

ممنون عزیزم

به امید خدا یروزی هم این جمله ها رو از خودت میشنویم لیلای خوبم

خدایا ازت ممنونم برای اینکه منو لایق دونستی که معجزه ت رو توی وجودم و زندگیمون دمیدی ...مامان مهرو و بابا هومن عاشقت هستن نازنینم
مرسی عزیزم . واقعا نمیدونم چی بخورم، من طبعم گرمِ، اذیت میشم ، صورتم جوش میزنه.

عزيزم ولي كلا هم گرمي رو حذف نكن ولي يا تعديل كننده اش بخور كه گرميت هم نكنه چون به نظر من كه چيزهاي گرم خيلي قوت بيشتري دارن .

ایشالله،قربونت عزیزم چه خوب که اومدی سر زدی، از خودت برامون گفتی.

من همیشه به یاد این تاپیک و شما هستم، چه روزایی که تو این تاپیک در سکوت امیدوار و نا امید شدم، خندیدم و بغض کردم، تا آخرم که نتونستم ساکت بمونم و اومدم دردما گفتم و شما چه خوب منو تو جمعتون راه دادین،،آدمی نیستم که توی خوشیها روزای ناخوشی رو فراموش کنم، درست یا غلط بودن اخلاقمو نمیدونم، اما اینطوریم.. همیشه دوستتون دارم دوستای راه دورم

من همیشه به یاد این تاپیک و شما هستم، چه روزایی که تو این تاپیک در سکوت امیدوار و نا امید شدم، خندید ...

فدات بشم، تک تک حرفات یادمِ، ولی از اون درد و دلا بگذریم، اون روزی هم که اومدی گفتی صدای قلب خوشگل نی نی گلتو شنیدی هم هرگز یادم نمیره، جز دوستایی هستی که هنوزم که یاد بارداریت میفتم اشک تو چشام جمع میشه،هیچوقت هم فراموشت نمیکنیم، ما هم دوست داریم و هزار بار شکر که غمو غصه ات تموم شد، فکر غم رو باید فراموش کنیم فقط از شادیا بگیم، ایشالله تک تک بچه ها مادر میشن و همه میام از بچه هامون میگیم.😘😘

فدات بشم، تک تک حرفات یادمِ، ولی از اون درد و دلا بگذریم، اون روزی هم که اومدی گفتی صدای قلب خوشگل ن ...

ممنونم عززیززم،، خودم که یجوری به معجزه اعتقاد پیدا کردم که دیگه بنظرم هیچ چیز غیر ممکنی توی این دنیا وجود نداره و همه به خاسته هاشون میرسن،، شک ندارم که یروزی تک تک بچه های این تاپیک میاییم و از مامان شدنمون و شیطونیهای گل دخترا و گل پسرامون میگیم ،،       

بله عزيزم خداروشكر قطع شد انكسوپارين رو قطع كرد بجاي شياف امپول پروژسترونو داد

خدارو شکر عزیزم پس نگران نباش.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
دوستان ببخشيد شرمنده يه سوال دارم. ميشه بگيد نزديكي از چن زماني مشكلي نداره؟🙈🙈🙈

عزیزم ترجیحا تا بعد زایمان..........

به نظرم به ریسکش نمیارزه........

ما که رعایت کردیم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستي دوستان يه سوال ديگه هم داشتم تو برگ ازمايش من براي هر رنج بتا يه هفته از بارداري رو مشخص كرده ...

عزیز من چرا فکر میکنی دو برابر نمیشه من که میگم حتی ممکنه ۴ برابرم بشه........

با رنج آزمایشگاه کاریت نباشه اون گیجت میکنه.......

آخه مامان سبحان جون طبق شيت ازمايشگاه الان تو هفته دوم هستم اگه دوبرابر بشه ميرم تو هفته سوم خوب اين ...

عزیزم تو روز اول انتقالت تو هفته دومی الان باید تو هفته ۳ یا ۴ باشی.........

یعنی روز چند انتقال باشی بعلاوه دو هفته میکنییعنی مرحله تشکیل تخمکم جزء هفته های بارداریته........

ممنونم مامان سبحان جون از دعای خیرت راستش من اضافه که نکردم هنوز به وزن قبلیم هم نرسیدم شکمم بزرگ شد ...

عزیزم به خاطر تغییر مرکز ثقلته که همچین حسی داری........

اگه شکمت بزرگ شده ببین اگه دکترت صلاح میدونه کمربند بارداری بگیر که به کمرت فشار نیاره.......