2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046491 بازدید | 684517 پست
عزیزم چرا سر خود قطع کردی........ برا سلامتی جنینم خوبه عزیزم........ خونرسانی به جنین تو رشد جنین ...

آنا جون من زایمان کردم دوقلوهام نه ماهه هستن برای بعد بارداری پرسیدم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من  برای بار اول  می ایم این تاپیک. بعد از 2 بار iui و 5 بار میکرو با خواست خدا  با ج ...

عزیزم نگران نباش من یکی از دوستان دوقلو باردار بود و مثل شما یکیش موند یکیش متوقف شد و شکر خدا اتفاقی نیفتاد........

جنینی که رشد نکنه به مرور خودش جذب میشه.....

این دوستی که میگم زایمان موفقی داشت پس نگران نباش اصلا......

ضمنا به جمعمون خوش اومدی و مادر شدنتم گوارای وجودت عزیزم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
من طبعم گرمه، یعنی خوردنش الان مشکل ایجاد نمیکنه؟ گرم باید خورد یا سرد؟

عزیزم برا طبع سرد لبنیات گاوی خیلی خوب نیست شما اگه طبعت گرمه که راحت میتونی بخوری چون بیشتر لبنیات در دسترس گاوی هستن که همه طبعشون سرده.......

ضمنا حتی اگه لبنیات گوسفندی هم که طبعشون گرمه هم بخوری ایرداری نداره و حتی بهترم هست.......

چیزایی که گرمین و میگن نخورین اونایی هستن که قاعده آورن.......

نه مواد غذایی با طبع گرم.......

مثلا سیب طبعش گرمه اما کی سیب خورده تو بارداری براش مشکل ایجاد شده........

پس بعد انتقال مواد غذایی با طبع گرمم میتونین راحت بخورین.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
يه دنيا ممنون اناجون ديشب تا صبخ خواب ميديدم دارم به دكتر ميگم انكسوپارين رو با شياف نده ميترسم خونر ...

فدات بشم فکرتو درگیر نکن........

به دکترت اعتماد کن......

سلام دوستان من امروز متوجه شدم رو لباسم جايي كه ديروز پروژسترون زدم چرب شده يعني احتمالا امپول پس ز ...

نگران نباش عزیزم........

برا منم چندین بار همچین اتفاقی افتاد.......

پس نگران هیچی نباش........

آناجون من جنینام بلاست بودن یعنی پنج روزه بودن ؟الانم هشت روزمیشه که انتقال دادم یعنی میشه سیزده روز ...

عزیزم نه روز ۸ انتقال نشون نمیده مگه اینکه چند قلو باشه.........

پس عزیزم ریسک نکن میبینی بتات دیر بالا میره المی به خودت استرس میدی......

سلام دوستای عزیز

من یه بار سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداد شاید ندیدید البته 

من برا پانکچر صبح ها دارم سینا فکت تزریق می کنم

عصر ها یه دونه پرگوریس 

بنظرتون کم نیست ؟؟

کسی بوده روزی یه دونه پرگروریس داشته باشه 

نگرانم تخمکهام رشد نکنن 

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
مامان سبحان عزیزززم چقد خوبه که میبینمت مهربووون،، ما خوبیم خداروشکر، شما چطورین؟؟ نی نی  پرنسِ ...

سلام به همه دوستان گلم ، عزيزم خدا رو شكر كه خوبيد خانمي ، ني ني من هم پرنسس هست عزيز دلم ، ان شا الله كه قسمت همه دوستان گلم بشه . 😘😘😘

شیرین بانو جون چرا جنین 2 روزه برات انتقال دادند؟ من تا الان زیر 3 روز نشنیده بودم،دلیل خاصی داشت؟ ...

چرا جنین دو روزه هم انتقال میدن اما نرمش سه روزه هست.......

سلام دوستای عزیز من یه بار سوالمو پرسیدم ولی کسی جواب نداد شاید ندیدید البته  من برا پانک ...

سلام افسون جون ، عزيزم من چون خودم اين آمپول رو نداشتم جوابت رو ندادم ولي واقعا نگران نباش خود دكترت حتما ميدونسته كه دوز داروت رو اينطوري تنظيم كرده ، نگراني بيشتر مانع رشد تخمك ميشه ، ان شا الله كه شما هم اين دفعه حتما حتما مامان ميشي خانمي .

سلام آنا عزیزززززم،، همیشه بیادتون هستم، چون هیچوقت اون روزا رو فراموش نمیکنم و همینم باعث میشه هر ر ...

عزیزم خدارو شکر که خوبی.........

پرنسس منم حسابی بزرگ شده........

خیلی شیطونه........

یعنی یه لحظه نمیشه ازش غافل شد........

مامان سبحان عزیزززم چقد خوبه که میبینمت مهربووون،، ما خوبیم خداروشکر، شما چطورین؟؟ نی نی  پرنسِ ...

جینقولی مامان سبحانم مثل پرنسس من یه پرنسس جیگر طلاست........

آنا جون من زایمان کردم دوقلوهام نه ماهه هستن برای بعد بارداری پرسیدم 

آهان........

خوب دیگه شکر خدا وروجکات نه ماهه هستن.........

من ۶ هفته بعد زایمانم داشتم.........

عزیزم شکر خدا به خیر گذشته.......