2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046767 بازدید | 684547 پست
من  برای بار اول  می ایم این تاپیک. بعد از 2 بار iui و 5 بار میکرو با خواست خدا  با ج ...

سمانه جون خوش آمدی، خداروشکر که نتیجه گرفتی عزیزم، مبارکت باشه،

نگران جنین دوم نباش، فکر نکنم تاثیری داشته باشه و احتمالا تا حالا جذب شده، اشتباه نکنم گفتی هفته ۹ هستی، پس نگران نباش. ایشالله همین یه دونه به سلامتی میاد بغلت.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام دوستان

من امروز متوجه شدم رو لباسم جايي كه ديروز پروژسترون زدم چرب شده يعني احتمالا امپول پس زده، چيكار كنم به نظرتون خوب بازم ممكنه اتفاق بيفته. اينجوري كه دوز كافي رو نميگيره.

سلام دوستان من امروز متوجه شدم رو لباسم جايي كه ديروز پروژسترون زدم چرب شده يعني احتمالا امپول پس ز ...

مامی جون، عزیزم بگو وقتی برات تزریق رو انجام میدن حدود ۱۰ ثانیه سوزن رو نگه داره بعد از بدنت خارج کنه، دیگه دارو بیرون نمیزنه.

من طبعم گرمه، یعنی خوردنش الان مشکل ایجاد نمیکنه؟ گرم باید خورد یا سرد؟

شیرین جون، اینجا کلا میگن شیر توی بزرگسالی نخورین ، هضمش توی بزرگسالی سخت میشه ، به جاش ماست میتونی بخوری، خیلی تاکید میکنن به ماست خوردن ، برای روده هم خوبِ، بادوم هم بخور کلی کلسیم داره.

آناجون من جنینام بلاست بودن یعنی پنج روزه بودن ؟الانم هشت روزمیشه که انتقال دادم یعنی میشه سیزده روز ؟اینجوری حساب میکنم درسته اگه درسته الان بی بی چک نشون نمیده به نظرت ببخشید خیلی سوال پرسیدم 

من 5 بار قبلی پیش بهترین دکترهای یزد و تهران رفته بودم . و همه کاری از جمله آزمایش های تکمیلی  و سرم و .... انجام دادم و انتقاهام به صورت فرش بود ولی جواب نگرفتم . این دفعه آمدم شهرستان خودمآن و با جنین فریز و بدون هیچ کار خاصی باردار شدم .فقط کار خدا بود . ضمنا این دفعه prp  انجام دادم . نمی دونم تاثیر داشته یا نه .

آناجون من جنینام بلاست بودن یعنی پنج روزه بودن ؟الانم هشت روزمیشه که انتقال دادم یعنی میشه سیزده روز ...

عزیزم جواب میده الان، دوست منم جنین 5روزه داشت روز 8 بی بی چک مثبت شد، بعد آز داد و اونم مثبت شد

داروهایم از روز سوم پریود 4 تا استرادیول دو میل . دو تا امپول پروژسترون . و ویتامین دی هفته ای یک عدد و روز  11 پریود prp و ادامه داروها و البته استرادیول 5 تا شد و روز انتقال ضخامت رحم 8.5 بود