2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046613 بازدید | 684532 پست

سلام انا جان يه سوال عزيزم من هتروزيگوت بودم  دكتر انكسوپارين بهم داد ميترسم وقتي شياف بزنم و انكسوپارين دوباره خونريزي كنم به نظرت انكسوپارينو قطع كنم ؟شما هم براي اين مشكلت داروي خاصي استفاده ميكردي

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام اناجون من بخام برم برای ای یو ای...ایااگه بچه نشه برازن بعدمشکلی پیش نمیاد؟؟بخاطراولوله ی ک واردرحم میشه...دقیق راجع ب ای یو ای اطلاعی ندارم...ولی بعدیکسال ونیم ک جواب نگرفتیم میخام ای وی ای روامتحان کنم

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

دوستان 2تا سوال دارم، 

من زنگ زدم مرکز برای روز 17 آبان که میشه 1ماه بعد از انتقال بهم وقت سونو دادن، گفتن سونو واژینال باید انجام بدم، میگم این سونو واژینال توی بارداری خطر نداره؟ 😯😯😯 

سوال دوم ، من میتونم از الان شیر بخورم یا نه؟ سرد یا گرم؟

سلام به همگی  من اومدم از لیلا جون خبر بگیرم که خیلی ناراحت شدم امیدوارم تکرار نشه ..بهت تبریک ...

سلام شاینا جون،ممنونم از همدردیت، دیگه کاریه که شده ولی ایشالله دوباره شروع میکنم ، همه دوستان تاپیک سختیای زیادی توی این راه کشیدن، باورت میشه امروز گفتم خدایا شکرت که این ۳ تا فولی هم که گفتن خوب نیست جنین نشد لااقل همینجا دو روز ناراحتی کشیدم تکلیفمو فهمیدم وگرنه باید میرفتم انتقال جنینایی که میدونستیم نمیشه استرسو آخرشم منفی ،خیلی بیشتر باید زجرمیکشیدم، الان خب تموم شد رفت،پرونده این سیکلو بستم.

ایشالله منتظر خبرای خوبت هستم عزیزم.❤❤❤❤

لیلا جونم حرفت کاملا درسته، آخر این راه واقعا روشنه... مطمئنا همه یه روزی مامان میشیم، فقط یه کم صبر ...

شیرین بانو عزیزم، ممنونم ازت ،مرسی از دعای قشنگت ، ایشالله یه روزی هممون در مورد بچه هامون حرف میزنیم،الهی آمین،

در مورد سوالت،سونو واژینال هیچ مشکلی ایجاد نمیکنه اصلا نگران نباش،برو به امید خدا صدای قلب خوشگلو کوچولوشو بشنوی❤❤❤

در مورد شیر هم متاسفانه اطلاعاتی ندارم، خیلی وقتِ شیر نمیخورم.

بچه ها بزارین یه چیزی براتون تعریف کنم، اینجا بعد از عمل و بیهوشی بهت چایی میدن، بعد خب منم که معرف حضورتون هستم 😂😂😂 خلاصه، بعد از اینکه دردم یکم بهتر شد طرفای ساعت ۴ بود بهم چایی دادن با یه تیکه نون سوخاری، من اول خوشحال بودم پرستار هم اومد گفت مواظب باش داغِ ، حالا شوهر منم میگه داغِ میسوزی ،گفتم مطمئن باش یخِ، خلاصه گفتم میخوای تو یه قلپ بخور اونم یه قلپ خورد ،بعد داد به من اصا رنگ چایی معلوم بود مونده است، دیگه از طعمشم نگم،خیلی بد بود خیلی ،حالا شوهر منم اصرار بخور بخور گفتم نه تو بخور گفت نه خیلی بدمزه 😄😄😄است باز پرستارِ اومد گیر هی چایی بخور، حالا من که کلی تشریفات دارم برای چایی خوردن،تازه شیرینش کرد وااای خیلی بد بود، به شوهرم گفتم دفعه بعد چایی میبریم با خودمون😂😂😂😂😂

بچه ها بزارین یه چیزی براتون تعریف کنم، اینجا بعد از عمل و بیهوشی بهت چایی میدن، بعد خب منم که معرف ...

😂😂😂😂😂😂
پس چرا دکتر به من گفت بعد از تخمک کشی و انتقال مصرف چای، قهوه، نسکافه، کلا کافئین رو به حداقل برسونید و اگه میتونید ترک کنید😂😂😂😂 من که 3ماهه چای رو ترک کردم