2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047019 بازدید | 684567 پست
سلام دوستای خوبم من امروز روز  هفدهم انتقالم هستم و بتام ۱۴ هزار شده، کسی اطلاعاتی داره راجع ب ...

عزیزم جنینت چند روزه بوده؟

خوب فرض کن ۵ روزه بوده.......

میشه ۵ روز بعلاوه دو هفته بعلاوه ۱۷ روز (دو هفته و ۳ روز) که کلا میشه ۴ هفته و ۸ روز یا همون پنج هفته و یه روز........

و اما در مورد بتات........

بذار حساب کنم ببینم بتای روز ۱۴ت چند بوده.....

ببین بتای هر ۲۴ الی ۴۸ ساعت دو برابر میشه........

ما فرض میکنیم بتای شما هر ۲۴ ساعت دو برابر شده پس به ۸ تقسیم میکنیم میشه: ۱۷۵۰ که بتای نامعقولی نیست......

عزیزم احتمالا دو سه قلو بارداری........

سه روز دیگه اگه بتات باز حدودا ۸ برابر بشه یعنی اینکه جای نگرانی نیست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها،این روزا خیلی کلافه ام،مثل اینکه فرشته کوچولوم پر کشیده پیش خدا،برام دعاکنین انگاری باید ...

سلام عزيزم ، چرا اين فكر رو ميكني ؟ مگه علايمي داري يا سونو رفتي كه اين حرف رو ميزني ؟

سلام بچه ها،این روزا خیلی کلافه ام،مثل اینکه فرشته کوچولوم پر کشیده پیش خدا،برام دعاکنین انگاری باید ...

عزیزم چرا همچین چیزی میگی؟

چرا باید اتفاقی بیفته؟

فکرای خوب بکن........

ایشالله به سلامتی بغلشون میکنی........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای عزیزم، من از تک تکتون معذرت میخوام که ناراحتتون کردم، و از همتونم ممنونم که باهام همدردی میکنین و در کنارم هستین، خودمم نمیدونم 

چی شد، از دکتر پرسیدم گفت بدنت با این دارو یهو واکنش نشون داده و روزیکه هورمونت افت کرده تعداد زیادی از فولیکولات آزاد شدن یه تعدادی ریز مونده بودن که اونا هم دوباره با دوز دارو بزرگ شدن و فقط 3 تا شدن، بازم قانع نشدم.

من اولین سونو بعد از روز 5 تزریق رفتم 4 تا فولی راست داشتم 2 تا چپ اندازه استروژن 800، از همون شب ستروتاید هم بهم دادن که تزریق کردم، یک روز فاصله افتاد بعد دوباره رفتم سونو که 8 تا فولی یه طرف داشتم و 7 تا 8 هم اونطرف که در هر طرف 4 تا فولی اندازه هاش از 18 بیشتر شده بود ، همون روز دکتر گفت ممکنه دیگه نیازی به سونو نباشه و بری مستقیم پانکچر، ولی همون روز ماما زنگ زد دوز دارو رو 150 کردن و ستروتاید هم همچنان بود ، تا شد روز دوشنبه یعنی دو روز فاصله تا سونو بعدی، که دکتر گفت سونو دوم که اومدی استروژنت شده بود 400، با اینکه فولیکولات 18 به بالا بودن، حالا ببینیم اگر استروژن دوباره بره بالا و پروژسترون زیاد نشده باشه امید هست وگرنه تخمک گذاری کردی، همون روز فولیکولا شده بودن 22، 23، 18، که بهم خبر دادن هورمون رشد کرده برو پانکچر.

خب الان من شنیدم میگن فولیکولی که به حدود 18 تا 20 میرسه باید بره پانکچر، وگرنه زیادی بزرگ باشه دیگه فایده نداره، که به نظر من این برای من اتفاق افتاده، پس بقیه چی شدن؟ اصلا چرا اینجوری شد؟ ذخیره تخمدانم خوبه و هورمون اف اس اچ هم تو روز 3 دوره عددش خوبه، پس بازم یعنی تخمک نباید داشته باشم؟ دکتر هم به قول خودش شما جوونی، فقط میتونم بگم بد شانسی.

سلام ليلا جون و سلام به همه دوستان ، عزيزم خيلي برات ناراحت شدم خانمي ، واقعا فقط ما اينجا ميفهميم ك ...

مامان سبحان خیلی دلم میخواد بیاد ایران انجام بدم، واقعا اینجا به دکتراش خیلی شک دارم، ولی بیام ، مامانم که نیست، بابام هم بنده خدا سر در نمیاره، خودش خیلی بتونه خودشو جمع و جور کنه، باز لااقل اینجا مادرشوهرم هست خدا خیرش بده لازم باشه بهم کمک میکنه،از طرفی تو ایران حتی یه قرون هم بیمه نمیتونم بگیرم، از اینجا برام گرونتر در میاد، باز اینجا لااقل آزمایشارو میتونم با بیمه حساب کنم، کاش میتونستم بیام، ولی چاره ای نیست.دیگه قسمت این بوده.

بچه ها من سه شنبه پانكچر شدم امروز روز ١٧ پريودمه الان يهو يه مقداري خون غليظ ازم اومد يه خورده هم حالتهاي پريود رو دارم يعني امكان داره به اين زودي پريود بشم؟ كسي اينجوري بوده؟

@raazi_naaraazi يه پيج مفيد براي همه