2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046911 بازدید | 684566 پست
مامان سبحان شما ازمایش انعقادی انجام دادی؟ 

عزيزم من يك بار وقتي تازه ازدواج كرده بودم و براي چكاپ ميرفتم دكتر ديگه وقتي بعد از ٦ ماه باردار نشده بودم يك دكتري ميرفتم توي سعادت آباد اون برام يك سري از آزمايشهاي ايمني و انعقادي رو نوشته بود كه اين براي ٥ سال پيش يا شايد يه كم بيشتره كه اون موقع مشكلي نداشتم ولي قبل از شروع سيكل انجام نداده بودم ولي چون اون سري كه انتقال دادم سقط داشتم اين دفعه برام داروي ضد انعقاد يعني همون آسپرين و انوكسپارين تجويز كردن .

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با تو ...

وای عزیزم خیلی ناراحت شدم.😢..از اول شروع کن انشالله ک حکمتی درش بوده ...دست از تلاش بر ندار💋

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از درمانگاه بعد انتقال خودت راه رفتی و اومدی سوار ماشین شدی؟ 

عزیزم آره بابا روال عادیو داشته باش.........

فقط یکم اسلوموشن......

حرکت ناگهانی نداشته باشی کافیه........

من خودم با آسانسور پایین اومدم بعد تا محل پارک خودم پیاده رفتم و جلو نشستم و یکم صندلیو خوبوندم.

فقط همسرم با احتیاط بیشتری رانندگی کرد.......

خونه هم اومدم یه بند نخوابیدم........

پا میشدم یه دوری میزدم.......

یکی دو روز اول یکم نسبت استراحتم بیشتر از بقیه روزا بود ولی بقیه روزای زندگی معمولیمو داشتم......

حتی غذای دو نفرمونم درست میکردم.......

فقط خودمو خسته نمیکردم.......

حتی باورتون میشه گردگیریم انجام دادم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
سلام دوستان و آنا جون... آنا جون من امروز رفتم براي سونو.. خداروشكر همه چيز خوب بود .. امروز روز دوم ...

استرادیول برا ضخامته.........

آسپرین برا رقیق کردن خونته....... پرد برا ایمنیه و اینکه ایمنیتو سرکوب میکنه و کمک میکنه رحمت جنین رو پس نزنه........

فقط چون پرد میخوری مواظب باش زیاد بیرون نری و با کسی که مریضه تماس نداشته باشی چون ریسک مریض شدنتو بیشتر میکنه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

لیلا جان خدا بزرگه ایشالا دفعه بعد ،

کاش به خاطر هزینه هاش یکی دو ماه میومدی ایران و اینجا انجام میدادی .

خود من نزدیک هفده ساله بیخیال زندگی میکردم توی فکر بچه بودم ولی نه به این شدت ،اما الان هفت ماهه از  بس فکر وخیال و استرس دارم اندازه بیست سال بهم گذشته ، تا پا داخل این راه نگذاشته بودم عین خیالمم نبود ولی حالا بیم و امید منو کشته ....

خدایا خودت عاقبت ما رو ختم به خیر کن 

بچه ها سلام ، متاسفانه خبر خوبی ندارم، جنینی برای انتقال ندارم، بنابراین باید از اول شروع کنم، با تو ...

لیلا جون عزیز دلم میدونم نمیشه چیزی گفت اما مطمئنم به زودی زود بهترینا منتظرته..........

ببین مامان سبحان سیکلش کنسل شد ولی بعدش به لطف خدا مامان شد.......

شما اطلاع دارین چندمین اقدام لیلاجان هستش؟

اگه اشتباه نکنم سومی بود.......

سلام دوستای خوبم

من امروز روز  هفدهم انتقالم هستم و بتام ۱۴ هزار شده، کسی اطلاعاتی داره راجع به این عدد ؟ متاسفانه مرکز گاندی امروز تا ۱۲ باز بوده و من تازه جواب ازمایش رو گرفتم، من الان پنج هفته و یک روز هستم، این یعنی هفته ۶ یا هفته ۵؟ چون رنج نرمال ازمایشگاه برای هفته ۵ تا هفت هزار و برای هفته ۶ تا ۳۱ هزاره

اگه الان هفته ۶ محسوب بشم عددم خوبه و وسط رنج نرمال هست، اما اگه هفته ۵ محسوب بشم عددم بالاست و این خوب نیست😐

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلام دوستای خوبم من امروز روز  هفدهم انتقالم هستم و بتام ۱۴ هزار شده، کسی اطلاعاتی داره راجع ب ...

الان هفته ششم هستید بتاتونم که خوبه 

واسه چی نگرانید؟ 

تورو خدا دنبال نگران کردن خودتون نباشید 

سلام بچه ها،این روزا خیلی کلافه ام،مثل اینکه فرشته کوچولوم پر کشیده پیش خدا،برام دعاکنین انگاری باید این راه و دوباره از سر بگیرم،لیلا جان ما منتظرا فقط باید توکلمون به خدا باشه دست از تلاش نکشیم ازهمتون مخصوصا اونایی که الان نی نی شون تو دلشونه برام دعا کنن،ممنون

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
سلام بچه ها،این روزا خیلی کلافه ام،مثل اینکه فرشته کوچولوم پر کشیده پیش خدا،برام دعاکنین انگاری باید ...

ای واییی عزبزم خیلی متاسفم 😟😟محکم باید ادامه بدی همونطور که خودت گفتی گلم😗

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍

ای خدااا لیلا جون خیلی ناراحت شدم آخه چرا افت هورمون مگه تحت هورمون درمانی نیستی؟

من هم اینبار هزینه ها رو بدون بیمه پرداخت کردم حدود سه برابر شد.امید وارم از ته دلم نتیجه بگیرب اینبار

باورت کنم که ریشه کردی تو دلم، دونه آرزوهام......؟؟؟😍😍😍