2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
ممنونم عزیزدلم، مرسی، 2تا جنین انتقال دادم، ممکنه هردو گرفته باشه؟

عزیزم اگه بتای روز ۱۴-۱۵ت بالای دو هزاره احتمال دو قلویی بالاست.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممنون عزیز دلم که مارو فراموش نکردی گل دخترت واز طرف من حتما ببوس  ممنون از شادی جون که به یاد ...

عزیزم ایشالله بهترینا در انتظارته......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ذخیره تخمدان رو از کجا بفهمم چنده؟ تو ازمایش ها اسمش چیه؟ 

ازمایش amh هست

بادکش گرم رو تو نت بزن توضیحش هست.من انجام ندادم تا حالا

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
راستي دوستان من هم امروز رفتم دكتر و خدا رو شكر جواب غربالگري دومم خوب بود و هيچ ريسكي نداشت و حالا ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر عزیزم........

ایشالله به درجات علمی بالایی برسه........

ایشالله عروس شدنشو ببینی........

مامان و مانان بزرگ شدنشو.........

سلام.

خوبید دخترا

من خانم دکتر محترم واسم آزمایش زخیره تخمدان نوشته .چطوریه؟کی باید برم؟

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان
سلام. خوبید دخترا من خانم دکتر محترم واسم آزمایش زخیره تخمدان نوشته .چطوریه؟کی باید برم؟

روزش مهم نیست.چون ذخیره تخمدان یه چیز ثابت هست تو سیکل....یه تست خون ساده ست...

خدایا من اینجا دلم سخت معجزه می خواهد و تو انگار معجزه هایت را گذاشته ای برای روز مبادا.....!!
روزش مهم نیست.چون ذخیره تخمدان یه چیز ثابت هست تو سیکل....یه تست خون ساده ست...

ناشتا باید باشم خانم

من ریخته ام در رگ تو شیره ی جان/هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/این هم نفسی چه حس و حالی دارد/در پیکر من دو قلب دارد ضربان