2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684574 پست
نه منم یبار میکرو کردم الان ماه بعد باید برم دومین انتقال  متاسفانه اولی نشد 😔

انشالله ایندفعه همه چی خوب پیش میره وتوهم باردار میشی عزیزم،طی این سالها درمان فقط یه چیو خوب فهمیدم داشتن روحیه خوب و توکل به خدا،توهم به خودت برس و سرحال وسرزنده باش و امیدوار ایشالله که جواب میگیری

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
خاتون جون داروها وآمپولهات نسبت به انتقال های قبلی کم و زیاد شده بود؟

بله عزیزم

این سری ازمایشای ایمنی انجام داده بودم و برام پریدنیزولون و ای وی ای جی نوشتن

بقیه چیزا عین دفعات قبل بود

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشالله ایندفعه همه چی خوب پیش میره وتوهم باردار میشی عزیزم،طی این سالها درمان فقط یه چیو خوب فهمیدم ...

انشااله عزیزم 🙏

ممنونم از لطفت دوست عزیز 

آره منم اومدم اینجا هم از تجربیات دوستان گلی مثل شما استفاده کنم هم روحیه ام رو تقویت کنم 

حمایت های روحی دوستان خیلی تاثیر داره 

انشااله تک به تک شاهد مادر شدن همه دوستان باشیم 

مینو جون بیا واسه هم دعا کنیم. دکتر منم فعلا گفته همون شیاف کافیه استراحت مطلق شدم. اسپرینم حذف شد.& ...

چشم التماس دعا اره اسپرين و امپول من انكسوپارين خون رو رقيق ميكنن در نتيجه موقع خونريزي قطعش ميكنن من از آنا خيلي ممنونم عصري راهنماييم كرد كفت پرولوتون بجاي پروژسترون چون باسنه ام خيلي داغون شده حالا فردا با دكترم صحبت كنم ببينم ميزاره تا ١٢هفته امپول پروژسترون بزنم بعدش پرولوتون

سلام دوستانی ک مثبت شدن بعد انتقال چقد از گوشی و نت استفاده میکردین 

استفاده نکنی بهتره 

والا همین جوری که همجا نویز هست همه ملت سر درد دارن 

یکی دو ماه اول رو کمتر استفاده کن 

انا جان من اول امپول ميزدم بعد دكتر قلب رو ديد كفت كافيه شياف بزار كه ايراني بودن گزاشتم دقيقا يك هف ...

عزیزم اگه میتونی آمپول بزن خیالت راحتتره.......

دیگه چیزی نمونده.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com