2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047058 بازدید | 684573 پست
عزیزم نگرات نباش.......... ببین خدارو شکر معجزه قسمتت شده پس خیالت راحت......... بسپار به اون بالا ...

ممنونم آنا جون، باحرفات بهم قوت قلب دادی،آره همه چیو سپردم دست خدا،خودش مواظب فندق من باشه

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا که نه خدا خودش بهت داده انشااله صحیح و سالم بیاد بغلت عزیزم  نمیدونی چقد خوشحال شدم برا هم ...

آره عزیزم استرس تاثیر زیادی داره،چون ما تادوماه بعدش قراربود بازم بریم دکترواسه میکرو واصلا به فکر بچه دار شدن نبودیم تواین دوماه،هیچی و هم رعایت نکردیم برخلاف گذشته،تااینکه معجزه شدوبی سرو صدا فندق اومد تودل من،عزیزم تو نی نی داری یاهنوز تحت درمانی؟

اللللههههههییی شکرت،دوست دارم...
آنا جون خدا تو رو واسه ما نگهداره اگه تو نبودي چيكار ميكردم! يعني لازم نيست زنگ بزنم به دكترم؟ از كج ...

عزیزم هایپر بشی فکر کنم حالت انقدر بد بشه که خودت متوجه میشی.........

دردت زیاد میشه.........

شکمت ورم میکنه.........

تهوع و سرگیجه و تنگی نفس داری........

بذار علایمشو ببینم میتونم واست پیدا کنم........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
جدي اناجان هم امپول هم شياف ؟من فعلا امپول منشيش كفت سريع قطعش نكن تا يكشنبه امپولو بزن كفت بعد از ق ...

عزیزم آخه من آمپول داشتم از اول روزی دو تا......

بعد خوتریزی دو تا شیافم بهم اضافه شد........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

سلام به همه دوستان عزيزم ، اميدوارم حال همگي خوب باشه .

ان شا الله اونهايي كه مامان شدن قلب ني ني هاشون زودي تشكيل بشه و ١٢٠ سال براشون بتپه و اونهايي هم كه انتقال دادن جنينهاشون تا هميشه مهمون خونشون باشن . بقيه دوستان هم توي هر مرحله اي كه هستن ان شا الله زود زود نتيجه زحماتشون رو بگيرن .

من هم يك چند روزي سرما خورده بودم حالم خيلي خوب نبود دارو هم كه نميتونم بخورم بالاخره با خوردن سوپ و شلغم و از اينجور چيزها بهتر شدم .

خيلي با دقت پستها رو نخوندم فقط متوجه شدم خدا رو شكر ليلا جون داره ميشه مامان ليلا جون ، ان شا الله همه چيز برات به خوبي پيش بره ليلا جونم . 😘😘😘😘🌷🌷🌷🌷😍😍😍😍

عزیزم آخه من آمپول داشتم از اول روزی دو تا...... بعد خوتریزی دو تا شیافم بهم اضافه شد........

انا جان ميخام نظرتو بدونم من گيج شدم دكتر ميگه شياف كه خارجيشو خريدم ولي ميترسم دوباره اون اتفاق بيفته منشيش كفت اگر طاقت داري امپول بزن چكار كنم موندم

انا جان ميخام نظرتو بدونم من گيج شدم دكتر ميگه شياف كه خارجيشو خريدم ولي ميترسم دوباره اون اتفاق بيف ...

عزیزم علاوه بر شیاف آمپول زدی لک بینی قطع شد یا علاوه بر شیاف آمپول زدی؟

اگه به جاش زدی فکر کنم شیافم کافی باشه.......

حالا اگه دلت آروم نیست آمپول بزن یکم که مطمئن شدی شیافش میکنی........

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

این کانال تجربیات دوستانی از رنگ خودتان هست، کسانی که دردتان را با تمام وجود درک میکنند، لطفا برای پیوستن دوستانتان به کانال از لینک زیر استفاده کنید، تا در کنار همدیگه راحتتر بتونیم مشکلمون رو حل کنیم:

telegram.me/microinjection

@microinjection

اناجان شما تاكي امپول پروزسترون زدي يعني تا چند هفتگي

عزیزم تا هفته ۱۲ روزی دو تا آمپول و دو تا شیاف سیکلوژست داشتم بعد به جای پروژسترون هفته ای یه پرولوتون جایگزین شد........

انا جان من اول امپول ميزدم بعد دكتر قلب رو ديد كفت كافيه شياف بزار كه ايراني بودن گزاشتم دقيقا يك هفته بعدش خونريزي شد حالا از روز خونريزي امپول ميزنم دكتر ٥تا امپول داد كفت تموم شدن شياف بزار ولي من ترسيدم ميكم نكنه دوباره خونريزي كنم

آره عزیزم استرس تاثیر زیادی داره،چون ما تادوماه بعدش قراربود بازم بریم دکترواسه میکرو واصلا به فکر ب ...

نه منم یبار میکرو کردم الان ماه بعد باید برم دومین انتقال 

متاسفانه اولی نشد 😔