2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046519 بازدید | 684519 پست

بچه ها یادم رفت دیروز اینو براتون تعریف کنم یکم بخندیم، دیروز که رفته بودم کلینیک از استرس دسشویی داشتم بعد این کلینیک فقط برای سونو و آزمایش خونِ و خیلی کوچیکِ، فقط هم یه دسشویی داره، منم از استرسی که داشتم هی میرفتم دسشویی ، رفتم دیدم در اولی باز ِ خب رفتم تو بعد رسیدم به درِ توالت ، چشمتون روزِ بد نبینه در رو باز کردم دیدم یه خانومی تو بود اون هول شد منم هول شدم فاصله توالت فرنگی تا در هم زیادِ، بنده خدا ، من جیغ اون جیغ    بعد من گفتم یا خدا   واااای در رو بستم، پشت در فقط داشتم میخندیدم، خیلی خنده دار بود، انگار مثلا چی دیدم، خیلی خنده دار بود، فقط گفتم خوب شد من اون تو بودم این اتفاق نیفتاد .

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین این جریان دیروز منو بخون یکم بخندی، یعنی من چه ماجراهایی دارم ،    

لیلا من کلا آدم شادی هستم و سعی میکنم روحیه مو در هر شرایطی حفظ کنم ولی این مسئله بالاخره کم چیزی نیست آدم ناخوداخواه فکرش درگیر میشه ....ایشالا ک این روزها ب خوبی و خوشی تموم میشه و واسمون خاطره میشه  

بارداری با میکرواینجکشن-ICSI:

مراحل رشد جنین بعد از انتقال: 

روزهاي بعد از انتقال جنين سه روزه : 

1.جنين به رشد ادامه مي دهد و از مرحله 6-8 سلولي به مرحله 16 سلولي به نام مورولا مي رسد 

2.تقسيم سلولي ادامه دارد و جنين از مرحله مورولا به مرحله ي بلاستوسيست (حدودا100) سلولي مي رسد. 

3.بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

4.مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

5.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

6.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

7.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

8.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

9.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

10.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

11. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

روزهاي بعد از انتقال جنين پنج روزه : 

1. بلاستوسيست شروع به خروج از پوسته ي خود مي كند كه به اين كار هچينگ مي گويند. 

2. مرحله ي هچينگ ادامه دارد و جنين شروع به چسبيدن به ديواره رحم مي كند. 

3.چسبندگي بلاستوسيست به ديواره رحم عميق تر مي شود و لانه گزيني شروع مي شود. 

4.لانه گزيني در ديواره رحم ادامه مي يابد. 

5.لانه گزيني كامل مي شود، تمايز جفت و جنين شروع مي شود. 

6.هورمون BHCG شروع به ترشح به خون مي كند. 

7.تداوم رشد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

8.تداوم ر شد جنين و تداوم ترشح BHCG به خون. 

9. مقدار BHCG در خون به حدي ميرسد كه با آزمايش خون قابل شناسايي باشد. 

@microinjection

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
ممنونم ماري جون امروز صبح گفته بودم يكي بياد امپولم رو بزنه زودتر از موقع رسيد ماهم خواب بوديم گيج ...

نگران نشو عزیز........

با این چیزا هیچی نمیشه.........

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
راستي ليلا جون من مشكل انعقادي ندارم و اصلا نبايد استراحتم مطلق باشه به نظرت شب تا صبح ميخوابم ...

عزیزم شب تا صبح همه میخوابن نگران نباش........

فقط سعی کن بیشتر به سمت چپت بخوابی......

ضمنا یعی کن خیلی به پشت نخوابی خصوصا ماههای بالای بارداری نباید بیشتر از ده دقیقه به پشت بخوابی........

راستی من امروز ۹سیکلمه، ب امید خدا ۷،۸،۱۰ روز دیگه انتقالمه دقیق معلوم نیست، ازتون راهنمایی میخوام ا ...

عزیزم در مورد غذا خیلی نمیتونم چیزی بگم اما فکر کنم اینایی که غذای خونگی درست میکنن نرمالتره غذاهاشون.......

جوجه کباب و کوبیده و....... فکر کنم بازم قابل قبولتر باشن اما به نظرم خیلی حساس نباش........

چون هر چی باشه غذاهاشون تند که نیست......

ادویه جاتش در حد نرماله.......

اما برا نخوه خوابیدنت راحت باش.........

من فقط بعد انتقال تو بیمارستان طاق باز خوابیدم.....

تو خونه همش به پهلو خوابیدم به خصوص سمت چپ و یه بالشم لای پاهام میذاشتم کمرم اذیت نشه.........

بچه ها یادم رفت دیروز اینو براتون تعریف کنم یکم بخندیم، دیروز که رفته بودم کلینیک از استرس دسشویی دا ...

فدات بشم کلی خندیدم..........

انتقال پنجمم بود کار خاصی نکردم، یعنی شرایط عین همون زمانهایی بود که منفی میشدم سه روز استراحت نسب ...

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی این دوران را طی کنی عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود و این سری کار خاصی انجام داده بودی ؟

رَبِّ هَبْ لِی مِنْ لَدُنْکَ ذُرِّیَّةً طَیِّبَةً إِنَّکَ سَمِیعُ الدُّعاءِ رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِین

سلام دوستان من مجددا علايمم رفت البته فقط تهوع بود كه رفت ديگه هيچ علامتي نيست نميدونم شنبه برم دكتر قبول ميكنه سونو بكنه ببينه چه خبره اون تو همش ميگم نكنه رشدش متوقف شده رژيمم رعايت ميكنم قندم رو توخونه مرتب چك ميكنم يكم كم شده 

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی این دوران را طی کنی عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود ...

منتظر رحمت جون

دکتر آصف جاه بعد ازعمل چه قرصهایی براتون تجویز کرد؟

وتا چند روز بعد ازعمل نزدیکی نداشتین؟

سلام دوستان من مجددا علايمم رفت البته فقط تهوع بود كه رفت ديگه هيچ علامتي نيست نميدونم شنبه برم دكتر ...

عزیزم احتمالا به خاطر رعایت رژیمت و پایین اومدن قندت تهوعت بهتر شده........

احتمالا خودش تو تهوعت موثر بوده.......