2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046379 بازدید | 684510 پست
عزیزم احتمالا به خاطر رعایت رژیمت و پایین اومدن قندت تهوعت بهتر شده........ احتمالا خودش تو تهوعت م ...

خداكنه يكم نگران شدم چقدر اولش سخته ادم نميدونه اون تو چه خبره باز بزرگتر بشه ازرو حركتش ميفهمي

خداكنه يكم نگران شدم چقدر اولش سخته ادم نميدونه اون تو چه خبره باز بزرگتر بشه ازرو حركتش ميفهمي

عزیزم خوب حالا حالا زمان میبره یه تکونی به خودش بده........

البته اون داره قرشو میده تو نمیفهمی تا بیاد خودی نشون بده باید برسی بالای ۲۰ هفته.......

اگه اینطوری بخوایی پیش بری دیونه میشی دختر.......

به اون وروجکم حسابی استرس میدی.........

عزیزم خدای نکرده اتفاقی براش بیفته میفهمی درد میاد سراغت حالت بد میشه مگه به این راحتیه........

وقتی حالت خوبه یعنی همه چی بر وفق مراده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیرم برو خداتو شکر کن.......

اگه خدای نکرده جای من بودی چی؟

با لک و خونریزی و بدون علایم بودن دیگه خیلی وحشتناکه اما چاره ای جز صبر و تحمل نداشتم.......

درسته گاها کم میاوردم اما سعی میکردم آروم باشم.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
انا جونم خيلي ممنونم عزيزم لطف كردي

فدات عزیزم کاری نکردم.......

سلام عزیزم مبارکت باشه انشالله به خوبی و خوشی این دوران را طی کنی عزیزم میتونم بپرسم مشکلتون چی بود ...

همسرم ازو اسپرم هست که با نمونه برداری اسپرم به دست اومد

از سه ماه قبلش دارو خورد

خودمم مشکلات ایمنی داشتم که پریدنیزولون و ای وی ای جی گرفتم 

خیلی دعا کنید که همه چی بخیر بگذره برام

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
سلام اتریسا جان بخدا همیشه به یادتون هستم اما خب انشالله همتون باردار میشید و‌میبینید که دیگه مثل قب ...

ممنون عزیزم از مهربونی تون..دیگه مامان دوقلوهااا شدن کار راحتی نیست اما بسیار شیرین..افرین به همت و اراده. و عشق مادری تون..کاملا درک میکنم.باور کنید اون روزهایی که بیمارستان بودید یا تو خونه دست تنها..😚😚 همش فک میکردم ایکاش کمکی از دست ما بر میومد...خدارو شکر به سلامتی گذشت خیلی مراقب خودتون و اون دو تا پسر طلا باشید...

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
123خاتون خیلی خیلی بهت تبریک می گم     باورت می شه اشک تو چشمام جمع می شه از شادی ایشا ...

نه عزیزم بار اول ابن سینا

بار دوم و سوم و چهارم دکتر سحرخیز بیمارستان گاندی که اصلا ازش راضی نبودم

این بار دکتر صالحپور و چوبساز و تهرانی که در بیمارستان گاندی هستن و هرسه خوبن

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش
آتریسا جون عزیزم احتمالا مال تغییرات هورمونیه و احتمالا اخیرا دیفیرلین یا مشابهاتشو داشتی درسته؟ اگ ...

آنا خانوم گل نه دیفریلین نداشتم سینافکت بود...اما به نظر نمیاد خشکی واژن باشه چون کمی ترشح دارم....ولی خب احتمالا بخاطره دارو اختلال ایجاد شده و محیط آزرده شده. .حالا یکشنبه میرم تا دکتر پادمهر ویزیت کنن...ممنونم ازتون 

🌹🌻در انتظار رویت، ما و امیدواری  در عشوه ی وصالت، ما و خیال و خوابی 🌻🌹من با خود و جهان اطراف خود یکسره در صلح و آرامشم..
aatrisaجان، عزیزم ، به نظر من یکشنبه برو پیش دکتر که وقت داری ، از الانم سعیتو بکن فکرتو درگیر نکنی، ...

مرسی لیلا خانوم گل...مشکل که یکی دو تا نیست دیگه هزارتا ناز داریم...دیگه حتی رابطه رو هم باید محدود کنم امروز جراحی شدم تا دو ماه پر بعدش پری خانوم اونم پر بعدترش انتقال اونم که دیگه جای خود...الانم که ناز و اداش زیاد شده...هیچی بیا بشینیم چای بنوشیممممم😆😆

مرسی عزیزم واقعااا ممنون از این پیشنهاد دوستانه  فقط ما میتونیم همدیگه رو درک کنیم که چقد به حمایت نیاز داریم 😊😊😊

همسرم ازو اسپرم هست که با نمونه برداری اسپرم به دست اومد از سه ماه قبلش دارو خورد خودمم مشکلات ایم ...

عزیزم مبارک باشه ایشالا به سلامتی و دل خوش...بالاخره بعد اون همه سختی تلاش تون به ثمر نشست...میدونم دل نگرانی تمامی نداره تا در آغوش بگیرید دردونه تون رو..اما خواهش میکنم با تمام وجود از لحظه لحظه این دوران لذت ببرید..باور کنید انقد سختی کشیدم که وقتی دوستان خبر بارداری شون رو میدن کلی ذوق میکنم انگار خودم باردار شدم..و میگم آخیش خیالشون راحت شد و یکی دیگه این راه رو به سلامتی طی کرد🌸🌼🌻

فدات اناجونم مثل هميشه ارومم ميكني خودم ديكه خجالت ميكشم بيام از استرسام بگم ولي براي ماها كه سخت رس ...

عزیزم حجالت نداری.........

ما اینحارو داریم که به هم کمک کنیم آروم بشیم........

سختی راهو راحتتر بگذرونیم.........

ما برا همین کنار همیم که غما و شادیمون رو سهیم بشیم.........

پس راحت باش عزیزم..........

هر چه میخواهد دلت تنگت بگوووووووووووو.....

عزیزم حجالت نداری......... ما اینحارو داریم که به هم کمک کنیم آروم بشیم........ سختی راهو راحتتر ب ...

ممنون عزيزم منكه نميدونم چطور تشكر كنم تا حالا نديدمت ولي بقدري كمك كردي بهم تو اين مدت كه نميدونم واقعا چي بگم الهي خودت و خانواده ات و عزيزانت هميشه تنشون سالم باشه سلامتي بالاترين نعمته اين نعمت الهي هميشه همراهتون باشه

ممنون عزيزم منكه نميدونم چطور تشكر كنم تا حالا نديدمت ولي بقدري كمك كردي بهم تو اين مدت كه نميدونم و ...

فدات بشم عزیزم.........

خدا شاهده شادی تک تک لحظاتمون رو مدیون دعاهای شمام........

هر چه قدر خدارو به خاطر داشتنتون شکر کنم بازم کمه.......

ایشالله تک تک دوستامم شاد باشن و در کنار عزیزان و دردونه هاشون شادی مطلق رو تجربه کنن.......