2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046611 بازدید | 684532 پست

بله عزیزم اصلا بیشتر آی یو آی بیشتر برا تحریک تخمدان انجام میدن.......

معمولا اسپرم مشکل نداره یا خیلی جزئیه مشکلش و بیشتر تخمدان تنبله واسه همین انجامش میدن.......

آمپولای تخریک تخمدان رو در دز پایینتر بله دارین......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم خیلی با ال دی به لک میفتن.....

منم افتادم هر سه بارش......

نگران نباش.......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

دوستای گلم من به لطف خدا ازمایش اولم مثبت شد

دعا کنید که بتام بالاتر بره و همه چیز خوب پیش بره، جوابو که دیدم از ته دل برای همه منتظرا دعا کردم

خدایا، تنها تو زنده میکنی و میمیرانی، حیات همه ما در دست توست، خودت مراقب میوه دلم باش

سلام به همه دوستان

مامی جون انشالله که فرشته هات مهمون نه ماهه هستن و بعدش در اغوش بگیری و لذتشو ببری❤️🙏🏻

خاتون جان مبارکه انشالله بارداری راحتی پیش رو داشته باشی و حسابی بتا بره بالا خیالت راحت بشه 

لیلا جون بیصبرانه منتظرم خبر بارداریت و اینجا ببینم عزیزم ❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻❤️

مامان سبحان جان امیدوارم شما و نی نی هم حالتون خوب خوب باشه🙏🏻❤️❤️

افسون جون بسلامتی انشالله جنینای تپلی مپلی میدی و بعدش مهمون دله مامانشون میشن❤️🙏🏻❤️🙏🏻

ببخشید برای بقیه خیلی حضور ذهن ندارم انشالله که همگی به زودی به حاجت قلبیتون می رسید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

انا جون امیدوارم شما هم با فرشته نازت روزای پاییزی قشنگی رو در کنار همسر جان بگذرونی❤️❤️❤️🙏🏻🙏🏻🙏🏻

از احوال اینجانب هم که دو هفته پیش سرگلاژ شدم و خدارو شکر حالم بهتره امروز چهار ماهگی تموم شد و حال منم رو به بهبوده البته هفته ای یبار سر درد وحشتناک میاد سراغم که با هیچ کاری بهتر نمیشه و مجبور شدم یکی دوبار استامینوفن ساده خوردم انشالله که نفعش بیشتر از ضررش باشه🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

التماس دعا از همگی

خدايا مرسي كه منو لايق مادري دونستي ❤👶👶❤
البومين بود ولي زياد نه ازمايشا خونه خودمه خودم اومدم خونه بابام ولي اشتهام بشدت كم شده علي رغم گرسن ...

خب ، مامان مینو عزیز، آلبومین توی ادرار بالا بره دلیلش تهوع ، اصلا نگران نباش ، تازه دکترم به من گفت برای یه بار آلبومین بالا نیازی نیست کاری بکنیم هر چند ماه یک بار تکرار میکنیم حالا که باردار هم هستی هر ماه آزمایش خواهی داشت، در مورد گرسنگیت هم تنها راهش اینه ریز ریز غذا بخوری اصلا معدتو یهو پرنکن و نذار خالی هم بمونه اگر میتونی چیزای مقوی مثلا بادومی پسته ای چیزی حتی دو تا دونه بخور که معدت خالی نباشه .ایشالله این دوران رو به خوبی میگذرونی و نی نی رو به سلامتی بغل میکنی.

فدات بشم لیلا جون........ خوب این که خوبه اولین قطار سواری وروجکاته که....... نیم جین وروجک با هم ...

قربونت بشم آنایِ مهربون و عزیزم، خیلیییییییییییییییییییی پیامت خوب بود انقدر ذوق کردم    

عزیز دلم ناراحت نبینمت انشالله همین فولی ها میشن بهترین جنینت ،توکل کن به خدا       ...

قربون انتظار جون ، الهی آمین، منم فقط توکلم به خداست، ایشالله که همه ماها یه روزی برسه که بشینیم برا هم بگیم وای یادت اونروز چه استرسی داشتم الان دخترم یا پسرم رفته مدرسه الهی آمین اون روز میرسه به زودی.