2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست

بچه ها من از خودم بگم، اون دردی که داشتم حالا داخل شکمم حسش میکنم میزنه به پشتم هیچ قرص مسکن هم نمیخورم چون میترسم تاثیر منفی بذاره، نکنه روده ام تو بارداری دردسر بشه؟ اصلا موندم این درد چیه طرف چپ هم هست ، حالا دوشنبه برم ببینم دکتر چی میگه .بچه ها تروخدا منو دعا کنین امیدم اول به خداست بعد دعای شما دوستای خوبم ایشالله بچه من تو این سیکل باشه ، اصلا تعداد تخمک و جنین رو کار ندارم الهی فقط نتیجه بگیرم .

به منم ع ا رف ي گفته داروهات رو ادامه نده تا خودش سقط شه ولي من يه جنين بدون قلب داشتم😭😭 نميدونم ...

عزیزم سعی کن جنین برا پاتالوژی بدی شاید معلوم بشه مشکل چی بوده......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سعی کن جنین برا پاتالوژی بدی شاید معلوم بشه مشکل چی بوده......

انا جون قبل تشکیل قلب جنین انقدر کوچیکه پاتوبیولوژی معمولا چیزی پیدا نمی کنه. من دادم . پاسخ دادن چیزی برای بررسی وجود ندارد. من خودم هنوز علت ناکامی قبلی رو نمی دونم

من يه سوال دارم اين روند تشكيل قلب و داستان هاي بعدش ربطي به عدد بتا و رشد اون داره؟اخه خيلي ها با ب ...

عزیزم فکر نکنم ربطی داشته باشه چون سونوی قلبکه میریم مال هفته ۶ به بعده و خصوصا برا کسی که ساک بارداری دیده یعنی بتا بالا رفته بوده........

البته حدس من اینه.......

اینکه قلب تشکیل نشه فکر کنم به توقف رشد ربط داره که یا از جنینه یا عوامل رشد که به نظر میاد برا شما از جنین باشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
بچه ها من از خودم بگم، اون دردی که داشتم حالا داخل شکمم حسش میکنم میزنه به پشتم هیچ قرص مسکن هم نمیخ ...

عزیزم ایشالله چیزی نیست.......

انرژی + جذب کن فقط.......

برات بهترین بهترینارو از خدا میخوام.......

وای لیلا جون نگو جان من. من این سری خیلی امیدوارم. همسر منم مشکل مورفولوژی داره. دوستان التماس دعا . ...

خاک بر سرم ناامید نشیا، هممون مشکلاتمون عین همه عزیزم، دیگهآنا جون نتیجه گرفته الهی شکر کلی از دوستای دیگمون نتیجه گرفتن معلومه که باید امیدوار باشی، تروخدا ببخش اومدم ثواب کنم کباب کردم، بارداری که بخواد بره جلو میره، کسی رو دیدم آزواسپرمی بود ولی طبیعی باردار شده ، اصلا از این سوالا بیایم بیرون ، دلیلش رو میذاریم به حکمت الهی ، زیادی دونستن اصلا خوب نیست، الان تمرکز کن روی بارداریت عزیزم، حرف پروفسفور که دکتر همسرم هستش ، ههر کی ییه دونه اسپرم داشته باشه حتماااا باردار میشه . 

afsoon جون خوبی عزیزم، تف تو هر چی ال دی واقعا          اگر بدونی چقدر خن ...

من يه هاپويي شدم

همين الان پاچه ي همسر محترم رو  ول كردم😬😬

هي ميگه افسانه جان چي شده اعصاب نداري😂

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
بچه ها من از خودم بگم، اون دردی که داشتم حالا داخل شکمم حسش میکنم میزنه به پشتم هیچ قرص مسکن هم نمیخ ...

الهي كه خدا بهترين ها رو برات كنار گذاشته

ليلاي نازنين

ما همه همنفس برات دعا مي كنيم

ان شالله خدا صدامون رو بشنوه🙏🏻

مي دونم كه مياي، دلم ميگه تور راهي...
من يه هاپويي شدم همين الان پاچه ي همسر محترم رو  ول كردم😬😬 هي ميگه افسانه جان چي شده اعصاب ...

واااای    از دست تو مردم از خنده    

همسر من که میگه خدایا زودتر بچه دار شیم آرامش ندداریم از دست زنمون ،   

همسر من لعنت میفرسه به هورموناو داروها