2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047212 بازدید | 684581 پست
عزیزم من یکی از دوستامم شیاف ایرانی استفادهکرد و شکر خدا به خیر و خوشی بارداریش گذشت....... حالا که ...

اره حالا خواهرم رفته يه جا ببينه گيرش مياد  نيومد مجبورم همينو بزارم هرچي به دكتر كفتم امپولو ادامه بديم كفت نه نيازي نيست

دوقلوهای عزیز کاریوتایپ یا آز ژنتیکی انجام دادین؟

انا جون من دفعه اول همه ازمايشات رو دادم كاريوتايپ ايمني انعقادي و سي دي ماركرا رو كامل كامل امجام دادم 

مشكل ما از همسرمه كه ازواسپرمه ولي خوب خيلي ها با اين مشكل بارداري خوبي داشتن

دكتر ع ا ر ف ي گفت شما با اين جنين و و ضعيت رحم كه داري حتما حامله اي كه شدم ولي نصفه 😭

من همه كاري انجام دادم از ورزش گرفته تا طب سنتي و غيره گريد جنين ها م آ و آب بود

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخ اخ ليلا جون منم الدي ميخورم سه تا مونده لعنتي خيليييي اذيتم كرد تف بهش😂

به منم ع ا رف ي گفته داروهات رو ادامه نده تا خودش سقط شه ولي من يه جنين بدون قلب داشتم😭😭

نميدونم چرا اينطوري شد آخه😢

باز بايد برم تو سيكل و انتقال و داستان هميشگي

من يه سوال دارم اين روند تشكيل قلب و داستان هاي بعدش ربطي به عدد بتا و رشد اون داره؟اخه خيلي ها با بتاي بالا و خوب باز اين حاملگي رو تجربه كردن

و اينكه ميشه براي رفع مشكل اقدامي كرد 

هرچي گشتم شياف سيكلوژيست خارجي گيرم نيومد ايرانيشو خريدم خيلي نگرانم طرري نشه دكترم كفت همين كافيه ج ...

مینو جون خارجیش امروز تو بازار توزیع شد. من کم مونده بود بازار سیاه بخرم دیروز یکی بهم ۱۳۰ هزار تومان قیمت داد. خدا خیرش بده ی دوستی خبر داد توزیع شد. داروخونه طالقانی تجریش داره. پرشین جردن هم امروز دو بسته خارجی خریدیم ما

سوگل جون والا من سردردای بدی داشتم تو بارداریم....... تا ماه ۴ هم ادامه داشت نمیدونم برا تو چه جوری ...

انا جون مال منم جدیده مثل منگی . انگار مثلا آنتی هیستامین و... بخوری یعنی مثلا مطمینم رانندگی نمی تونم بکنم انگار مخدر زدم. بیشتر پیشونیم هست و گردن درد ندارم ها اما تمام رگهای گردن و کتفم خشکه خشکه. یعنی ی قلنج شکونی اساسی می خواد که نمی شه انجام داد. در این حد

من يه سوال دارم اين روند تشكيل قلب و داستان هاي بعدش ربطي به عدد بتا و رشد اون داره؟اخه خيلي ها با ب ...

دوقلو جان تشکیل نشدن قلب یا رشد جنین ربطی به عدد بتا نداره، بتا یه هورمون گونادوتروپین که از جفت انسان ترشح میشه اول جفت تشکیل میشه که جنین بتونه تقسیم سلولی بکنه و رشد کنه و تغذیه جنین از جفته ، برای همین عدد بتا مهم نیست و رشد بتا اهمیت داره. و بتا بعد از هفته های بیست و خورده ای دقیقا یادم نیست دیگه بالا نمیره. الهی فدای دلت بشم خیلی ناراحت شدم برات خیلی.

آنا جون حال خودتون و دختر گلتون چطوره دلم تنگ شده بود براتون 💐

فدات بشم مام خوبیم........

مشغول شیطنتای این وروجکیم........

ایشالله قسمتتون بشه......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

لیلا جون ولی من سری پیش بتای اول ۷۰ و بتای دوم ۲۸۰ بود. یعنی اصلا به دکتر گفتم واکنش خوشحالی و... نشون نداد. بعدم لک بینی داشتم و هماتوم و بعدم تا ۴ هفته بیشتر رشد نکرد. یعنی انگار همون اول تو بتا کم بودن دکتر حس کرده بود نمی مونه. نمی دونم کسی بوده با بتای ۸۰۰ و۹۰۰ به بالا قلب تشکیل نشده باشه؟ یعنی واسه خودم سواله

اخ اخ ليلا جون منم الدي ميخورم سه تا مونده لعنتي خيليييي اذيتم كرد تف بهش😂

afsoon جون خوبی عزیزم، تف تو هر چی ال دی واقعا        

اگر بدونی چقدر خندیدم از دستت، من که چند بار نزدیک بود شوهرمو بخورم منتهی آنا جون و بچه هاپا درمیونی کردن گفتن نخور منم دیگه منصرف شدم   

انا جون من دفعه اول همه ازمايشات رو دادم كاريوتايپ ايمني انعقادي و سي دي ماركرا رو كامل كامل امجام د ...

عزیزم شاید باید پی جی اس انجام بدی تا ببینی جنینا سالمن یا نه........

میدونم گفتنش سخته اما لااقل از این زجری که میکشی بهتره و میتونی با پی جی اس جنین سالم روانتخاب کنین و بعد انتقال بدی.....

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
لیلا جون ولی من سری پیش بتای اول ۷۰ و بتای دوم ۲۸۰ بود. یعنی اصلا به دکتر گفتم واکنش خوشحالی و... نش ...

سوگول جون دوست من بتای اولش ٨٥ یا ٧٥ شد بتای دومش هم نزدیک ٢٠٠ بود الان پسرش ١٠ ماهشه ، میدونی اصلا نمیشه رو به بتا حساب کرد اینجا که میگن بالای ٥٠ مثبت، من بتام بالا رفت حسابی ولی نشد آخی باورم نشده بود بتام ٨١٣ شده ساک حاملگی هم دیدم ولی قسمت نبود ، متاسفانه وقتی اسپرم مشکل مورفولوژی داره باید سیکل رو هی تکرار کرد تا بالاخره بشه، امید به خدا. عزیزم تو الان فکرتو خراب نکن تروخدا، البته برای ما فقط یه جنین منتقل کردن برای همین با اطمینان میتونیم در مورد بتا حرف بزنیم.