2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7047208 بازدید | 684581 پست
وای چه وحشتناک.من از هایپر میترسم.نکنه سرم بیاد.ای خدا شیرین جان کجا انتقال انجام دادی؟؟

عزیزم این همه به هایپری پیله نکن......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com
تخم مرغ فقط سفیده رو باید خورد یا همهشو.زرده ش بده؟

عزیزم سفیده آلبومین داره خوبه برا هایپری........

بعدش هر دو هم سفیده هم زرده پروتئین دارن ولس زرده به خاطر بالا بردن کلسترول توصیه میشه خورده نشه.......

پس تو فقط سفیده بخور......

خدا به بزرگی امید، ایمان و شکرگزاری داشته هاست که میبخشد. بابت تک تک داشته هایم بخصوص همسر بینظیر و پرنسس مامانیم و معجزه شیرینم سپاسگزارم.** turkana1378@gmail.com

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولی که فکر کنم به بحث انعقادی و بررسی ژن غلظت خون بر میگرده اما دومی اگه اشتباه نکنم یه اصطلا ...

بله اینارو از برگه آزمایشگاه برداشتم

یکی از آزمایش ها باید شرایط خاصی رو قبلش رعایت میکردی

مثلا شب قبل لباس راحت می پوشیدی

نزدیکی نداشتی

قبل از گرفتن خون بهم گفت یه ربع بشین و استرس نداشته باش

و ی سری شرایط دیگه

مرسی عزیزم ک با حوصله جواب میدی  فردا سونو دارم ایشالا ک خوب باشه فقط این هایپر چی هست استرس ...

عزیزم توروخدا انقدر فکرتونو دیر چیزایی که احتمالااصلا براتون اتفاق نیفته نکنین........

بعضیا اونم نه همخ ممکنه تخمدانشون به دارو زیادی جواب بده و تعداد فولیکولاشون بالا باشه.......

اینا هایپر میشن.......

تو فقط سفیده تخم مرغ و گوشت و مرغ و ماهی و آب زیاد بخور اون خودش اگه احتمال خایپری داشته باشی کنترلش میکنه نه که بدنتو تقویت میکنه........

ممنون عزيزم كه با حوصله جواب ميدي 😘 من كي ميتونم برم سونو رويان گفته ٧ ابان خيلي ديره اونم سو ...

عزیزم نگران سونو نباش منباوجود خونریزی کلی سونوی واژینال داشتم........

اگه گفتم ۷ آبان اون موقع برو نگرانم نباش اونا کارشون اینه.......

آنای عزیز، اتفاقا من ذخیره تخمدانم پایینه باید زودتر بجنبم ننیدونم چرا برای من سیکل لانگ رو انتخاب ...

عزیزم فقط به ذخیره نیست احتمالا نتیجه گیری ای که از سونوت داشته ایجاب کرده که سیکلت لانگ باشه.......

دوستان التماس دعا فردا آزمایش دارم. نگرانم ی مقدار دلدرد و... دارم.

آنا جون ی سوال می دونم الان بعضی دوستان می گن سوگل خوشی زده زیر دلش ولی فکر کنم ماها که جنین هامون حساس ترن و مستعد تاثیر پذیری از هرچی عامل محیطی و... ی موردی برای خودم پیش اومد گفتم بپرسم. من یکی از دوستام طبیعی بارداره الان نیمه راهه .‌داشتم باهاش صحبت می کردم گفت من تمام شامپو و کرم و کل موادی رو که قبل بارداری استفاده می کردم عوض کردم . ی لیست بلند بالا از مواد شیمیایی مضر واسه جنین داشت گفت هر وسیله بهداشتی که می خرم چک می کنم . این مواد جزو مواد تشکیل دهنده اش نباشه.راستش ما انقدر مشکلات بزرگتر داشتیم به این چیزها فکر نکردم. اما می بینم بدن ماها حساس تره این کورتون و... هم روش. خواستم ببینم شما خودت اینها رو رعایت کردی؟ یا اگر دوستان و کسی اطلاعاتی داره بگه. اینهمه راه سخت بعد دور از جون چون مثلا ی شامپو استفاده می کنی که حاوی فلان ماده است ممکن بچه مشکلاتی داشته باشه و...

دوستان التماس دعا فردا آزمایش دارم. نگرانم ی مقدار دلدرد و... دارم. آنا جون ی سوال می دونم الان بعض ...

سوگل جان ايشالله كه خيره نگران نباش خدا خودش كمكت ميكنه صدقه يادت نره قبل از جواب آز 

منم شنيدم همسرم تو نت خوند واسم شامپو چيكو خريد ميزنم به سرم

دوستان التماس دعا فردا آزمایش دارم. نگرانم ی مقدار دلدرد و... دارم. آنا جون ی سوال می دونم الان بعض ...

عزیزم ما پدر مادر کورتونو داریم پردنیزولون........

خیلی فکرتو درگیر این چیزا نکن........

شکر خدا بچه هامون سالم هستن و خواهن بود........

ولی من یه چیزیو سفت و سخت رعایت کردم........

رنگ نکردم......

آرایش نکردم، به خصوص رژ تحت هیچ شرایطی نزدم......

کرم پودر و کلا لوازم آرایشی استفاده نکردم......

ادوکلن هم که کلا من بهش حساس شده بودم و از بوی الکل هم بدم میومد اونم استفاده نکردم.......

با شامپو و اینام همون روال قبل رو داشتم و چیزیو تغییر ندادم........

دوستای گلم من دیگه برم لالا خسته خوابم.......

پریودم هستم.......

بوس به تک تکتون........

برا همه تون بهترینارو میخوام از خدا........

شب خوش.......

مامانی من چقدر بی دقتی کردم. تازه شامپو کراتین و لختی هم زدم. 

من‌می شینم دل درد پری دارم. قلبم هم خیلی تیر می کشه گاهی. احساس می کنم‌مال استرادیول هست. من روزی ۴ تا استرادیول دارم. این جوری بگم کلا کشش حرکت زیاد رو ندارم‌ ی کم بلند می شم انگار داره پری می یاد. گاهی سمت راست شکمم هم درد داره. کلا استرس این پروسه زیاده تا مطمین بشی خارج رحمی نیست و قلب داره و...دیوانه می شیم. منکه اصلا اوضاعی دارم شیاف رکتال بزارم بعد دو روز خونریزی مقعدی دارم. واژینال می زارم سوزش و خارش. خدا خودش بهم رحم کنه

مامانی من چقدر بی دقتی کردم. تازه شامپو کراتین و لختی هم زدم.  من‌می شینم دل درد پری دارم. قلب ...

از اين به بعد شامپو بچه بزن 

منم همينطور همش ميترسم كاشكي زودتر بشه بريم سونو قلب راحت بشيم 

منم مدام زير دلم درداي پريودي مياد يبار سمت راست يبار سمت چپ  ناف دردم كه دارم اطراف نافم مدام درد ميگيره 

از امپول پروژسترون سوراخ سوراخ شدم هر روز ميرم ميزنم جاش قرمز شده و خارش ديونم كرده 

اما شما هم بنظرم امپول جايگزين كن كه بهتره زودتر جذب ميشه ولي بايد تحملش كني 

سلام به همگی

لیلا جان ممنون بابت جوابت

سوگل جان روند درمانی من تقریبا مشابه شماست ، بعد از هیسترو چند وقت بعدش انتقال داشتی؟ لطفا هر موقع تونستی یه توضیح مختصر از روند درمانت بعد از هیسترو بهم بده. مرسی عزیزم 

خدای مهربون ممنون که تیکرمو واقعی کردی  هزاران هزار  بار شکرت